Ексклузивно: Мечо Телкийски подписва с Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Ексклузивно: Мечо Телкийски подписва с Локо София

Мнениеот ros » 08 окт 2011 21:56

Локото ще взема Мечо зимата, за да ги събуди от зимен сън :lol: Тея хептен ще затънат :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 08 окт 2011 22:01

ros написа:Локото ще взема Мечо зимата, за да ги събуди от зимен сън :lol: Тея хептен ще затънат :lol:

Пише се "тия" ама като гледам от кой отбор си и ми става ясно колко си грамотен!

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 08 окт 2011 22:05

миле гърбавия написа:
ros написа:Локото ще взема Мечо зимата, за да ги събуди от зимен сън :lol: Тея хептен ще затънат :lol:

Пише се "тия" ама като гледам от кой отбор си и ми става ясно колко си грамотен!

EPIC FAIL
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 окт 2011 22:07

миле гърбавия написа:

[offtopic]Не е ли "тези", учителю? :oops:[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 окт 2011 22:11

миле гърбавия написа:

Ако беше толкова грамотен, щеше да забележиш, че и точка не съм сложил на края на изреченията, както и нямаше да пропуснеш запетайката на необходимото място в твоя забележителен фонетичен анализ на моят ироничен коментар, ама като ти гледам ник-нейма и ми става ясно, че дори и този отговор от моя страна не заслужаваш... Айде (нарочно така го пиша) оправи си лордозата и със здраве ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 окт 2011 22:23

миле гърбавия написа:Е щом и Телкийски е "легенда" ебем ти българския футбол!

[offtopic]Отрицателната ти енергия и мисъл-формите които тя създава ще ти причинят рак. Навсякъде атмосферата около твоите постове е вмирисана.[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 08 окт 2011 22:42

vaskonti написа:
миле гърбавия написа:

[offtopic]Не е ли "тези", учителю? :oops:[/offtopic][/quotР Много боязливо ме питаш ама в случая е "тия". Все пак си любознателен което не е характерно за привържениците на твоя отбор!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 08 окт 2011 22:52

BLUE CHAMPIONS написа:
миле гърбавия написа:Е щом и Телкийски е "легенда" ебем ти българския футбол!

[offtopic]Отрицателната ти енергия и мисъл-формите които тя създава ще ти причинят рак. Навсякъде атмосферата около твоите постове е вмирисана.[/offtopic]

Не знаех че си изследовател на писанията ми.Все пак ти благодаря че си ги помирисал!Колкото до рака те съветвам да не се бъркаш в Божите работи!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 09 окт 2011 10:11

Мечо е добър избор за Локото. С опита си може да помогне много и "годинките" в случая са повече преимущество отколкото недостатък.
А що се отнася до тези, които се изказват с ирония - те Гунди не признават, вие Мечо Телкийски искате. Заблудата не е случайна - щом и бил в ЛЕВСКИ значи не става. Все пак в случая са важни мненията на ръководството и феновете на Локомотив, а не на тези на ЦСКА.
Но нека да оставим безпристрастната статистика да каже "става ли"- общо изиграни мачове в А група - 262, мачове в евротурнирите - 50, мачове в националния отбор - 21.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 09 окт 2011 10:35

blue magic написа:Мечо е добър избор за Локото. С опита си може да помогне много и "годинките" в случая са повече преимущество отколкото недостатък.
А що се отнася до тези, които се изказват с ирония - те Гунди не признават, вие Мечо Телкийски искате. Заблудата не е случайна - щом и бил в ЛЕВСКИ значи не става. Все пак в случая са важни мненията на ръководството и феновете на Локомотив, а не на тези на ЦСКА.
Но нека да оставим безпристрастната статистика да каже "става ли"- общо изиграни мачове в А група - 262, мачове в евротурнирите - 50, мачове в националния отбор - 21.

Много точно си го написал. Гледайки Локото миналата седмица мисля, че би им помогнал. Лошото е, че не тренирал, имаше и семейни проблеми и не знам какво е физическото му състояние.

Върни се в “Локо София”