Борбата за 4-ката изглежда ще е между двата ЛОКОМОТИВА.НИЕ или ВИЕ туй е въпроса
Локомотив - Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив - Черноморец
Честито буфери!
Борбата за 4-ката изглежда ще е между двата ЛОКОМОТИВА.НИЕ или ВИЕ туй е въпроса
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
ИНФАРКТНО
Но напред
За слугите на БатковГанчевТитан няма повече да говоря отново се опитаха да ни спрат,но нямаха смелост.
За слугите на БатковГанчевТитан няма повече да говоря отново се опитаха да ни спрат,но нямаха смелост.
-
Тодор Батков
- Контакти:
kubik написа:Честито буфери!
Борбата ще е между Локо Сф.и Черно море.Или по-точно прекия двубой помежду им!
Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби
joe написа:Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби
Палячо...
- storm
- Контакти:
Хубав мач стана и ми хареса победата на Локо.. Коефицента при 0:1 бе 9... 
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Unbreakable
- Контакти:
joe написа:Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби
Факт е, че сме слабички... но кажи ми кой е силен та да заслужава повече да играе в Европа? Те и Левски са слабички като за там, а за другите кво остава... Само ЦСКА и Литекс донякъде показват нещо като футбол в нащо смешно първенство. А за съдиите... потърси спешна психиатрична помощ или недей говори глупости!
За мача - мисля, че ясно се видя колко по-добре седи отбора без Муши и Джонсън (ще ме извинявате, но аз не съм видял да направи нещо смислено този), та въпроса остава защо въобще тея им се дава да играят като титуляри???!
Слаби сме и ние поне го съзнаваме, класираме ли се ще е поради добрите игри първия полусезон
-
favaca8888
- Контакти:
Unbreakable написа:joe написа:Локо Сф са много слабички ако не са съдиите няма да са и в осмицата, не знам за каква Европа се гласят, само ще излагат България с двуцифрени загуби
Факт е, че сме слабички... но кажи ми кой е силен та да заслужава повече да играе в Европа? Те и Левски са слабички като за там, а за другите кво остава... Само ЦСКА и Литекс донякъде показват нещо като футбол в нащо смешно първенство. А за съдиите... потърси спешна психиатрична помощ или недей говори глупости!
За мача - мисля, че ясно се видя колко по-добре седи отбора без Муши и Джонсън (ще ме извинявате, но аз не съм видял да направи нещо смислено този), та въпроса остава защо въобще тея им се дава да играят като титуляри???!
Съгласен.Без Джонсън и Муши седим по-добре.Сега срещу Видима сме без Кайо и Дяков.Кофти
Дано издържим финалната права.Спокойно можем да бием Сливен и Видима като гост и да си вземем домакинските двубои с Черно море и Литекс.Накарая всъщност може да се окаже мача със Славия ,финал за нас
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!