icko65 написа:Turo написа:icko65 написа:Turo написа:Ицко нещо не ми стана ясно.Казваш Черно море не си е сменяло името от 1959-та.Искам да те попитам коя година Черно море стана ПФК и не беше ли преди това само ФК?
Беше..Но ново дружество като вас не сме правили.На страницата има цитат.Чети.
Еми то и нашето дружество не е ново. Възстанови се старото към Обединените спортни клубове(бившо ДФС). През 1985 се прави реорганизация на спортните клубове у нас и футболните клубове се отделят от спортните дружества, така по този начин юридически всички отбори са нови дружества. След това след 1997 много от тях станаха ПФК-та(отново юридически нови дружества). През 2015 година просто се фъзстановява футболния клуб към Обединени спортни клубове Локомотив. По същия начин както се е случило с България през 1878 година, затова в момента говорим, че държавата ни е на 1335 години, а не на 138.
Нещо ги извърташ работите..Как ще възстановиш старото като старото е Локо Сф и още си съществува?Тия през 1985 и 1997 са си преобразувания.Няма фалити и промени в имената.Като възстановявате старото що слагате 1929?И като не сте ново дружество що почнахте от А обл.?По правилника на БФС само новите почват оттам.
Явно не можеш или не искаш да ме разбереш.През 1985 Футболния клуб се отделя от дружеството,същия през 1997 се пререгистрира.Така тези две дружества стават отделни от ОСК Локомотив.В периода 1985-2015 ОСК Локомотив няма спорт футбол.Има един договор единствено за подялба на стадиона с ФК(ПФК) Локомотив(София).Предвид това което се случи през 2015 година ОСК Локомотив си възстанови футболния отбор и изгони от стадиона това ПФК тъй като то не развиваше дейност.Мисля да спра до тук по темата.В момента ОСК Локомотив няма баскетбол и волейбол,ако реши да ги възстанови това дали биха били нови отбори?Така или иначе самото дружество е създадено 1929 година и то е майка на спортовете под шапката Локомотив.А тук говорим за спорт,не за АД-та и ПФК-та.Ти ми отговори ако сме ново дружество,как така започнахме да играем на стадион Локомотив.По същата логика претенции за стадиона може да обявят и други отбори.Относно годината бих могъл да ти изброя поне 20 отбора които имат година в името си.