От "Осанна" до "Разпни го"...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

От "Осанна" до "Разпни го"...

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2011 14:58

Не знам кога ще започнем да гледаме трезво на това, което се случва в нашия отбор. Люшкаме се като продънена лодка в бурно море от "Осанна" до "Разпни го" и то в рамките на седмици, дни, часове. Може би е фенско, може би страстта, която гори във всички нас ни кара да бъдем такива, но това само ни изнервя и ни настройва един срещу друг и срещу ръководството.

Поредния повод - продаваме Крачуна на ЦСКА и се почна - как може на преки конкуренти, те не са си зели сто отбора парите от ЦСКА ние им даваме играчи и тн. И естествено става виновен Бранко - да се чуди човек да плаче ли или да се смее. Първо ЦСКА си издължиха всички задължения. Второ задълженията, които имаха бяха към селски отбори като Сливен и Калиакра и то само за да им бъзикат президентчетата с големи усти. Второ имаме перфектен договор за продажбата, ако ЦСКА закъснее с парите - взимаме ги от БФС и парите от ТВ права на ЦСКА. Трето, на същата позиция имаме още 2ма добри играчи. Четвърто трансфера е изцяло решение на Константин Динев.

Обаче тва предизвиква яката вълна на недоволство - ма Бранко нали каза, че няма да продаваме, ама кво стана с осветлението, нали щеше да стане септември, къде са терените :) Не става така пичове. Осветлението никой никога не е казвал, че ще стане септември, а средата на октомври. Освен това там са държавни пари. Едното игрище е с общински пари, трябва другат седмица да обявят фирмата изпълнител, какво намесваме Коко и Бранко още по-малко в целия тоя филм?

Истината е винаги някъде по средата. Коко има кофти страни, ама има и добри. Идва ЦСКА и ти дава суха пара и процент от следващ трансфер на масата. Толкова пари не са предлагани за Бенжелюна примерно. Тва ни е бюджета за 4 месеца, това е игрището, което ще се направи - що да не ги земе тия пари?

ЦСКА ни бил пряк конкурент. Вие вярвате ли си, че ще ни пуснат да ги изпреварим за 3тото място? На всички ни е ясно, че борбата е за 4тото, първите три са отдавна резервирани от човека с присадената коса.

За тва, дайте да си спестим излишните нерви. Миналата година не се класирахме на косъм с по-лош отбор и смачкахме ЦСКА с 4:1 и Левски с 1:2 на Герена :) Тая година се смятам, че ще се класираме и ще имаме пак запомнящи се мачове!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Lauta Army
Контакти:

Re: От "Осанна" до "Разпни го"...

Мнениеот Lauta Army » 17 авг 2011 15:08

Да, съгласен съм, че много плюхме Коко вчера и още продължават плюнките. Да, той направи много за нас като президент, инвестира в базата, спаси ни и т.н. На всеки му е болно за трансфера на Крачуна и то точно в тоя отбор, който никой не може да го гледа от нашите фенове. Работата не е заради трансфера, а заради това, че се тръби постоянно за някакви цели, за някакви медали, за големи неща, а най-накрая си продаваме играчите на преките конкуренти. Затова по-малко приказки, повече работа.

Lauta Army
Контакти:

Мнениеот Lauta Army » 17 авг 2011 15:24

Red Warrior написа:Има седлка :lol:

Но ако пробие в Европа ще си казваме, че ЦСКА му е бил трамплин ;)[/quote]

Е, то това обезaтелно ще се случи и тва ще е по ваша заслуга ;).

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2011 15:31

Не измествайте темата с глупости. Важното е, че нещата не са нито толкова черни, колкото се страхуваме, че са, нито толкова розови, колкото ни се иска да бъдат...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

На линия
kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 авг 2011 15:33

За осветлението е почти ясно ,че до година две ще стане.Нова Трибуна бесика,кога?

и не го пиша,че Коко е задължен да я направи.Обаче ако,за нова трибуна трябва да чакаме 5 години примерно.задължително трябва да се помисли за преместване на агитката,на някой може да не им хареса,ама на този завой където се намира е пълна трагедия.

ако това е вярно за тройната гаранция и ,че сумата е 250 000 евро +50% от следващ трансфер.Няма за какво да ''ревем'' сделката е супер, според мен за Локомотив.Въпроса е тези пари къде ще отидат. :idea:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2011 15:38

kubik написа:За осветлението е почти ясно ,че до година две ще стане.Нова Трибуна бесика,кога?

и не го пиша,че Коко е задължен да я направи.Обаче ако,за нова трибуна трябва да чакаме 5 години примерно.задължително трябва да се помисли за преместване на агитката,на някой може да не им хареса,ама на този завой където се намира е пълна трагедия.

ако това е вярно за тройната гаранция и ,че сумата е 250 000 евро +50% от следващ трансфер.Няма за какво да ''ревем'' сделката е супер, според мен за Локомотив.Въпроса е тези пари къде ще отидат. :idea:

Понякога се чудя защо се трепа да пиша по тия форуми като никой не чете, а само се пишат някакви глупости. Как го реши, че осветлението ще стане до година-две бе човек. Аз ти пиша, че средата на октомври ще имаме мач на осветление, ти ми говориш година две. Трибуна Бесика в момента се ПРОЕКТИРА, което ще отнеме 6 месеца. ПОНЕ. От там на сетнем почваме да строим. Пари ще се намерят - споко.

Как да си местим агитката не знам :) С триста зора се преместихме, да се връщаме. Вече само селските публики са на тия трибуни - Сдружение за Права и Свободи, Марек, Пирин - ей такива. Ние сме друга галактика ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 авг 2011 15:40

Пловдив1926
Не знам кога ще започнем да гледаме трезво на това, което се случва в нашия отбор.

Пловдив1926,
незнам какво разбираш "да гледаме трезво на това, което се случва в нашия отбор", но определено имено трезвите оценки от страна на феновете точно ти определяш като "мрънкане" и "плюнки"... Какво целиш с това незнам, но определено както и да го погледнеш случващото се в клуба ни не отговаря на "заявените претенции" от клубното ни ръководство... Защо слагам "заявените притенции" в кавички ли?!! Ами защото в нашият клуб просто няма никаква ясна програма за развитие на клуба ни, която да бъде следвана, а само изказвания по медии от хора обявявани за ОТГОВОРНИ, но които в определен момент се оказва, че всъщност нищо не зависело оттях и "оправданието" и "освобождаването от отговорност" за едно или друго е в кърпа вързано.... Нека отбележим няколко неща:

1/ Градене на отбор:
За какво гардене на отбор говорим при положение, че взимаме само "свободни агенти", а продаваме при ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ... Казваш - "клубове като нашият се нуждаят от пари" и е така, но пък това от друга страна по никакъв начин не кореспондира с идеята за градене на отбор!!! Факт... т.е. с тази политика дори и да се класираме за ЕКТ то определено сме ОБРЕЧЕНИ на провал или се нуждаем от невероятен късмет за някакъв частичен успех, който да направи така, че да не станем поне за смях!!!

2/ Стадиона:
Сам казваш, че нещата, които тепърва се очаква да се случват на стадиона ни не са с пари от ръководството ни... а и досега не съм чул от ръководството ни да кажат, че продажбата на футболисти на Локомотив Пд ще помогне за осъществяването на проекти свързани с базата ни!!! Такова нещо никъде нито съм чул - нито съм прочел!!! Така че да оправдаваме всеки трансфер на надежден наш футболист с надеждата, че ще си оправим базата е нелогично!!!!

3/ ДЮШ:
Положителните действия тук, към момента се изчерпват само с назначаването на Фиданов и то да не говорим след какви "флик-флаци" майна!!!

В този смисъл... Единственото нещо, което наистина с "трезва глава" и с ръка на сърцето можем да оправдаваме всяко едно действие, към момента на ръководството ни е че - АКО г-н ДИНЕВ СИ ОТИДЕ, МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПО-ЛОШО!!! Само това и нищо друго!!!
Последна промяна от plovdivram на 17 авг 2011 15:49, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2011 15:47

1/ Градене на отбор:
За какво гардене на отбор говорим при положение, че взимаме само "свободни агенти", а продаваме при ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ... Казваш - "клубове като нашият се нуждаят от пари" и е така, но пък това от друга страна по никакъв начин не кореспондира с идеята за градене на отбор!!! Факт... т.е. с тази политика дори и да се класираме за ЕКТ то определено сме ОБРЕЧЕНИ на провал или се нуждаем от невероятен късмет за някакъв частичен успех, който да направи така, че да не станем поне за смях!!!

Реално погледнато, кой титуляр продадохме освен Крачуна? Запазихме ли си гръбнака на отбора - запазихме го. Задържахме ли Серж - задъжахме го, върнахме ли си Карвальо - върнахме си го. Нещо май пропуснахме да отбележим, че най-добрия на терена в момента ни е Мишо Венков? Или как без един лев дръпнахме малкия сърбин от който пак ще дойдат парички в клуба? Или, че за разлика от миналата година ИМАМЕ ТРЕНЬОР - един, а не трима да се чуди Раймонди вика четири човека в съблекалнята всеки ти говори нещо на края не знаеш кво да правиш на терена?

На фона на българското първенство си говорим примерно едни Литекс колко са напред от нас като организация - ми те ги СМАЗАХА. Какво говорим за нас? Да играем 2-3-4 години подред евротурнири да понатрупаме малко самочувствие, да стане пробив - да, ама така какво очакваш? Ти срещу Болтън вярваше ли, че ще ги отстраним?

2/ Стадиона:
Сам казваш, че нещата, които тепърва се очаква да се случват на стадиона ни не са с пари от ръководството ни... а и досега не съм чул от ръководството ни да кажат, че продажбата на футболисти на Локомотив Пд ще помогне за осъществяването на проекти свързани с базата ни!!! Такова нещо никъде нито съм чул - нито съм прочел!!! Така че да оправдаваме всеки трансфер на надежден наш футболист с надеждата, че ще си оправим базата е нелогично!!!!

Зума каза вчера в прав текст, че с тези пари ще се финансира игрището, което Коко ще прави.

3/ Положителните действия тук, към момента се изчерпват само с назначаването на Фиданов и то да не говорим след какви "флик-флаци" майна!!!

В този смисъл... Единственото нещо, което може наистина с "трезва глава" и с ръка на сърцето можем да оправдаваме всяко едно действие, към момента на ръководството ни е че - АКО г-н ДИНЕВ СИ ОТИДЕ, МОЖЕ ДА СТАНЕ И ПО-ЛОШО!!! Само това и нищо друго!!!

Що да е позитивно идването на Фидана - доста зор давахме, но до момента не съм видял нещо кардинално да е променено там. Въобще що го намесваме в цялата схема?

Коко не е Жоро Илиев. Това е.

На линия
kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 авг 2011 15:54

Пловдив1926 написа:
kubik написа:За осветлението е почти ясно ,че до година две ще стане.Нова Трибуна бесика,кога?

Понякога се чудя защо се трепа да пиша по тия форуми като никой не чете, а само се пишат някакви глупости. Как го реши, че осветлението ще стане до година-две бе човек. Аз ти пиша, че средата на октомври ще имаме мач на осветление, ти ми говориш година две. Трибуна Бесика в момента се ПРОЕКТИРА, което ще отнеме 6 месеца. ПОНЕ. От там на сетнем почваме да строим. Пари ще се намерят - споко.

Как да си местим агитката не знам :) С триста зора се преместихме, да се връщаме. Вече само селските публики са на тия трибуни - Сдружение за Права и Свободи, Марек, Пирин - ей такива. Ние сме друга галактика ;)

хубаво звучи,дано.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
leeds
Контакти:

Мнениеот leeds » 17 авг 2011 15:56

Как да си местим агитката не знам С триста зора се преместихме, да се връщаме. Вече само селските публики са на тия трибуни - Сдружение за Права и Свободи, Марек, Пирин - ей такива. Ние сме друга галактика

е това вече ми дойде в повечко хахаха "друга галактика"

Върни се в “Локо Пловдив”