Марк, Неделчо Матушев е треньор на Локомотив Пловдив
Ти какво очакваш да каже?!Така трябва да говори всеки треньор за своя отбор без значение от неговото качество и потенциал.
Той не може да си позволи да говори друго, щото както ти казах води елитен пловдивски отбор, а не някой отбор от окръжните групи.
Ако Неделчо се беше изказал примерно да речем, че от тези 4 мача ще е доволен ако вземем 6т. представи си, как това ще повлияе на психиката на момчетата.
Не знам дали има треньор, който да не иска да бие във всеки мач, без значение от съперника.Ако ти си на мястото на Неделчо, какво би казал...ами същото за да повдигнеш настроението на момчетата в отбора.
А има хора-максималисти, които не се интересуват от обстоятелствата и винаги изискват на ръба на постижимото.
Неделчо още не може да бъде съден, щото мисля че е рано,а и да обърнем внимание при какви обстоятелства пое отбора.
На всеки ще му пари под краката да прави отбор в движение, без проведена нормална подготовка и т.н.
Неделчо показа, че има "топки" щом се нави да поеме Локомотив в толкова тежко положение.Не всеки би се навил, като добавим и оскъдния бюджет, с който разполагаме
Най-малкото заслужава уважение и подкрепа, че дойде при такива обстоятелства на "Лаута".Нека да не прибързваме с критиката и още по-малко да го отписваме.
Да го оставим човека да работи спокойно и да се докаже.
Нормално е да си разочарован - повечето от нас може би са така.
Аз също не правя изключение, но проявявам търпение заради това, че дойде да ни помогне в този труден момент за нас.
Сега ако ме питаш мен, ще ти кажа, че смятам Илиан Илиев за най-добрия вариант за тренер на Локомотив, НО...