Христо Бонев почетен президент на Локо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

toni petrov
Контакти:

Христо Бонев почетен президент на Локо

Мнениеот toni petrov » 06 апр 2009 14:57

Христо Бонев ще бъде обявен за почетен президент на родния си Локомотив. Това ще стане на пресконференцията в четвъртък, когато в Пловдив ще пристигне мажоритарната собственичка на клуба Галя Топалова. След победата над Спартак (Вн) Топалова остана около 40 минути в приемната на Лаута и разговаря със Зума. На тръгване от Пловдив бизнес дамата загадъчно сподели, че в четвъртък ще има голяма новина от клуба. Именно официалното връщане на рекордьора по вкарани голове за националния отбор ще бъде голямата новост в родния му клуб. За Бонев вече е почти приготвена специална канцелария, която е близо до треньорската стая.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Христо Бонев почетен президент на Локо

Мнениеот child in time » 06 апр 2009 15:03

Само така отдавна трябва6е да му дадат този пост! "Картината есенен листопад от художника Христо Бонев!" колко отбори са я гледали на живо тази картина само те си знаят :D :D :D
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 06 апр 2009 16:02

Жалко.. сега Галка като му даде пост на Зума, който й беше единствената опозиция, и ще спре да ви търси купувачи. Ще си държи службичката и т'ва е.. Ужас. Накъде отива пловдивският футбол, не искам и да си мисля вече...

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 06 апр 2009 18:27

flashfreak написа:Жалко.. сега Галка като му даде пост на Зума, който й беше единствената опозиция, и ще спре да ви търси купувачи. Ще си държи службичката и т'ва е.. Ужас. Накъде отива пловдивският футбол, не искам и да си мисля вече...

Адекватно мнение! Това е лоша новина за вашия отбор.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 апр 2009 20:22

Едва ли има друг човек,който заслужава това ,повече от Бонев.Но дали това трябваше да стане сега,при ГТ...? :roll: Аз лично мисля ,че не.Нашето "момиче" май иска да се подсигури.Това според мен,не е добре.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 апр 2009 20:59

Эума няма да си сложи, главата в торбата!... ей така!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 апр 2009 21:22

kubik написа:Эума няма да си сложи, главата в торбата!... ей така!

Ами майна,и аз на това се надявам...Дано не стане някой "фаул".Трябва много да се внимава.Галя Т преди не стъпваше на Лаута.Беше като Селю - ни чула,ни видяла.Изведнъж,почна да изказва мнения за съдиите,да звъни на Перуката,че и на мачовете почна да идва.Както е тръгнало,скоро може да чуем "Момчетата плачат в съблекалнята,подиграват се с труда им" ... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 07 апр 2009 11:25

А Лаута ще носи вече неговото име,и доколкото разбрах на централната трибуна ще се направи и плоча на Христо Бонев. Честно казано не знам какво да мисля... :roll:
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 07 апр 2009 15:25

plovdiv_chernobql написа:А Лаута ще носи вече неговото име,и доколкото разбрах на централната трибуна ще се направи и плоча на Христо Бонев. Честно казано не знам какво да мисля... :roll:

Рано е Лаута да носи неговото име и да има плоча и дано времето за това да е далеч в бъдещето ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 апр 2009 18:40

Зума е най-големия,Изображение заслужава паметник на центъра на Пловдив, а стадиона трябваше отдавна да носи неговото имеИзображение
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”