Зайците надигнаха глава нещо тия дни, видяха пастира на живо, не на снимка, но пашата си продълава

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Да ти дам отговори на вашите неизвестни:
"Ние, локомотивците сме горди хора и никога няма да паднем до нивото на едни други"-защо онези другите са ви в устата.Нали декларацията е към кмета,защо все се сравнявате с онези другите,които си имат имена.Когато не уважаваш противника и не го наричаш с име,как очакваш противника да Ви уважава.
"Поканихме ви съвсем безкористно"-когато каниш някой безкористно,не му държиш сметка дали ще дойде или не.
"В последните дни забелязваме нови опити за фаворизиране на едни спрямо нас."-тези едни и по горе "онези" си имат имена.
sky1 написа:Аз точно на теб съм ти казвал,че си много далеч от много неща,за които се смяташ за вещ и вече си се доказал в некомпетентността си.
Никой не се разпознава,но ти сам показа,кои визирате в "онези другите".
Думите ми бяха,че когато кажеш "онези" без значение дали са Ботев,Левски или глобалното затопляне,то те си имат имена.Декларация изпълнена с "тези,"онези","трупове" няма как да впечатли.Доста от вашите ви го казах,а ти вървиш и разясняваш по цялото интернет пространство какво всъщност сте искали да кажете.Когато една декларация е пълна с омраза,няма как НОРМАЛНИТЕ хора да е подкрепят.
Весели празници и на теб и по-малко интернет.Не искам да си загубя деня в безсмислени спорове с безделници.Все пак имам много по-важна работа.
Пловдив1926 написа:... Само неградските не разбрахте какво става за пореден път.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта