КБ 1/2 финал Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Какъв трябва да е титулярният състав за мача с Литекс

Мнениеот rado. » 08 апр 2012 21:23

lokofan написа:Хора , защо всички пренебрегвате Йорданов...??? Срещу ловчанлии ще ни трябват бързи машини!!!

Така е!Време е Сержиньо да си почине :idea:

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: КБ 1/2 финал Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) прогнози

Мнениеот B3ATS » 08 апр 2012 21:40

mad forest написа:
B3ATS написа:За мен е изключително тъпо и нечестно , на такъв напреднал етап от турнира , единият отбор да има домакинско предимство. Та този мач решава , кой от двата отбора ще играят на финал. Трябва полуфиналите да се играят или на неутрален терен , или да са в 2 мача (домакин / гост).

Донякъде съм съгласен с теб, но не заради това, че е нечестно, а заради това, че при лош късмет като нашия например сме изиграли само един домакински мач за купата със Светкавица! От друга страна обаче ако не е в един мач кръга как ще се получат изненадите, заради които се напълниха стадионите в мачовете за същата тази купа (15 000 в Плевен, 10 000 във В.Търново, по 10, 15 000 на двата пловдивски стадиона). В турнир с един мач всеки мач е като финал! Само си мисля, че може да се въведе правило ако единия отбор е гостувал предния кръг да домакинства в следващия, ако е възможно и за двата отбора разбира се!

Нека са си в един мач , но по-ранните кръгове на турнира. Според мен , полуфиналите трябва да се играят на неутрален терен или в два мача , както е в купите на Англия.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 08 апр 2012 21:43

nikita33 написа:
B3ATS написа:За мен е изключително тъпо и нечестно , на такъв напреднал етап от турнира , единият отбор да има домакинско предимство. Та този мач решава , кой от двата отбора ще играят на финал. Трябва полуфиналите да се играят или на неутрален терен , или да са в 2 мача (домакин / гост).

Защо не го написа това когато играхте с левски в Пловдив,м?

Аз не съм фен на Локо (Пд) :mrgreen:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 08 апр 2012 22:40

Няма какво да се чудим на жълтите фенове на сдружението - когато ставахме шампиони, след мача с тях те си казаха, че не са играли за себе си, за да се спасят от изпадане, а са играли за да не стане Локомотив шампион. На тях едничката им радост е омразният им Локомотив да падне. Представяте ли си как след месец ще ни проглушат ушите с невероятният им подвиг - да влязат в А група, като една купа за Локомотив ще хвърли страшно петно на това ново велико постижение.

За мача: изобщо не ми харесва мисълта, всичко да е заложено на един единствен мач. По принцип Локомотив е отбор, който може да победи всеки отбор в България, но и може да загуби от всеки отбор. Решаващи в този мач ще са психиката и волята за победа. Литекс ще имат предимството на домакински терен, Локомотив ще имат подкрепата на повече фенове. Надявам се на малко късмет и Локомотив да отиде на финала без значение дали в редовното време, продължения или дузпи.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 08 апр 2012 22:44

svobodni написа:- Караджов-
Джери - Бенджи - Витанов - Венков
-----------------Златински----------------
Илиян - Георгиев - Даксон - Здравко
- Базил -

+1

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 08 апр 2012 23:15

Нека модераторите си свършат работата и почистят темата от нарушаващия добрия тон жълти гости!

0:2 с лекота
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 08 апр 2012 23:30

roskata21 написа:Аз незнам кога Локомотив е идвал в Ловеч като фаворит, а още повече че немога да си спомня кога им е последната победа в тук. Както знаем Локомотив са един добър отбор но само на Лаута, минат ли табелката за Пловдив и вече са загубили мача.

Точно затова смятаме да превземем Ловеч, а именно за да накараме футболистите ни да се чувстват като у дома. ;)

Потребителски аватар
motorbreath
Контакти:

Мнениеот motorbreath » 08 апр 2012 23:57

Засега във Фейсбук, присъствие са потвърдили повече от 250 човека, което е около 20% от реалната бройка.
http://www.facebook.com/events/423697007657040/
Очаквам около 2000 пловдивчани да се изсипят в Ловеч макар че е работен ден.
So sind wir und das ist unser Leben!

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 09 апр 2012 00:44

Мисля че мача е решен,с жребия- домакини.Но ще се радвам ако греша-Успех на Локо.

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 09 апр 2012 09:08

Според мен Кокала няма да рискува с Илиян като титуляр и може би има право. Ако не допуснем гол първото полувреме, Кучето ще изперка и ще пусне офанзивни играчи, а тогава ще дойде времето на Илиян. Една контра, един гол, един финал и една .....................за купата има време. Става въпрос за тишината, която ще настъпи в селата около ПЛОВДИВ,Хюстън и т.н. И дано опорните ни халфове /най-вероятно ще бъдат двама/ да бъдат изключително спокойни, защото си мисля, че Любо и Дани може да са с основна роля за победата. Най - вероятно и Кучето го знае, така че........ внимание със шпагатите! :lol:
И дано в сряда да преживеем едно вълшебно завръщане като тези от Бургас, София, Казанлък и др., където отбор и публика са се сливали в едно, за да можем утре да разказваме на децата си с гордост за отбора на нашите мечти!
Успех!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Върни се в “Локо Пловдив”