child in time написа:„Преди един час от администрацията на хотела ни се обадиха, че администраторът на Левски е оставил Карвальо на рецепцията, което говори за несериозност. Това е обида и неколегиалност, най-вече към момчето. Добре, че поне са го оставили на рецепцията с две филийки олио и червен пипер, за да изкара до вечеря”, заяви в ефира на Спортно шоу Гонг Христо Бонев.
Винаги съм се опитвал да бъда умерен но това чупи тъпомера от всякъде! С тази си постъпка Евробоеца Левски София 1914 ( за сега) се показва като отборче от А областна група който взима и оставя стоката в хоремага на село ! Не прави чест нито на управлението нито на историята на отбора подобен начин на работа! Срам ,срам ,срам!
Следя ти постовете от време на време и съм останал с впечатление,че си малко над средното ниво в тоя форум.Отговори ми,какво искаш да кажеш с това Евробоеца,защото можем да спорим на тая тема дълго,дори не чак толкова дълго и те уверявам,че ще останеш с пръст в уста.Иначе защо веднага се хващате на думите на Бонев? Според теб дали в ресторантите на базите ,където са отседнали и двата отбора нямат никакво ядене за да му предложат на Карвальо или той няма пари да си вземе нещо.Изобщо тоя спор е много тъп.