Няма такова забавление. Добре, че не съм локомотивец.
  Няма такова забавление. Добре, че не съм локомотивец.Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

DarkPsy написа:Тц тц тц....

Ванко_Ултраса написа:Трактористите по селата са започнали да отказват поръчки, щото чакали обаждане от г-н Кондомов, кога да тръгват за офисите на Роснефт у нас.
Протеста са копирали от червените им събратя, когато преди време футболерите на ЦСКА излезнаха на тренировка с извадени джобове в знак на протест срещу безпаричието на "Армията".
Протеста на трактористи и комбайнери от пловдивските села щял да бъде, като стоварят селскостопанската си техника с извадени капачки пред офисите на Роснефт в България, като знак на несъгласие срещу инвестициите на руската нефтена компания на Лаута.
Инфото ми е от сигурни източници
tinko написа:Ванко_Ултраса написа:Трактористите по селата са започнали да отказват поръчки, щото чакали обаждане от г-н Кондомов, кога да тръгват за офисите на Роснефт у нас.
Протеста са копирали от червените им събратя, когато преди време футболерите на ЦСКА излезнаха на тренировка с извадени джобове в знак на протест срещу безпаричието на "Армията".
Протеста на трактористи и комбайнери от пловдивските села щял да бъде, като стоварят селскостопанската си техника с извадени капачки пред офисите на Роснефт в България, като знак на несъгласие срещу инвестициите на руската нефтена компания на Лаута.
Инфото ми е от сигурни източници
До къде стигнахте със сделката? Купиха ли ви вече. Дайте информация! Побързайте че тия жълтурите ще вземат да ви развалят работата. Информацията ми е от сигурен източник: жълтури чакащи пред офиса на РОСНЕФТ в Москва.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта