Роснефт взима Локо Пд!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Роснефт взима Локо Пд!

Мнениеот DarkPsy » 29 май 2014 14:37

Тц тц тц.... :) :) :) Няма такова забавление. Добре, че не съм локомотивец.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 29 май 2014 14:39

Не ти и трябва. Иначе по кого щеше да изливаш помия непрекъснато :mrgreen:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 29 май 2014 14:44

DarkPsy написа:Тц тц тц.... :) :) :) Няма такова забавление. Добре, че не съм локомотивец.

За теб не знам колко е добре, за нас е много добре. Нямаме нужда от такива като теб.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 29 май 2014 14:45

Аз лично от жълтите не се дразня вече, нито им се ядосвам на простотиите. Те са толкова нищожни, толкова незначими, и толкова смешни, че няма никакъв смисъл да им се обръща внимание. Забавлявам се с тях, и им гледам злобата към Локомотив. А тази злоба, само показва колко ги е страх от нас, и какъв неизлечим комплекс сме им създали през годините. Това техно постоянно киснене в нашите теми, и постоянните им коментари за бъдещето и съдбата на Локомотив, показва как тези хорица не могат да дишат без Локомотив Пловдив. Само като чуят това име и тръпки ги побиват. Милиони, милиони, милиони и пак са едно голямо НИЩО, пак са незнчими, пак далече от нас. Ето това не им дава покой.... А някои говорят, че всичко се връщало хаххахахаха....... Да, връща се черно-бялата тотална доминация.
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 май 2014 15:03

Кога тва? :)

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 29 май 2014 15:10

Жълтурци, арестуваха ви в Tурция за неплатени сметки, спряха ви и тока и водата в Пловдив. Kогато ви даваха за обяд поне по една зелена ябълка изпадахте в екстаз, а когато ви ПОДАРИХА косачка празнувахте цял месец. На автобуса ви пишеше случаен превоз, а собственика ви караше мерцедес... ДЕСЕТ години ви трябваха да изгоните ХРИСТОЛОВ-записахте и 3 нулеви години , т.е. общо 13 години ви клати Христолов. Играхте във "В" група, обикаляхте по паланки и села. С какви очи говорите за Пловдивския Любимец- изгонихме коко и тръгваме на горе !!!
Последна промяна от fena на 29 май 2014 15:11, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 май 2014 15:11

DarkPsy написа:Кога тва? :)

http://vbox7.com/play:42cc41bd2e&start=132
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 29 май 2014 15:54

Ванко_Ултраса написа:Трактористите по селата са започнали да отказват поръчки, щото чакали обаждане от г-н Кондомов, кога да тръгват за офисите на Роснефт у нас.
Протеста са копирали от червените им събратя, когато преди време футболерите на ЦСКА излезнаха на тренировка с извадени джобове в знак на протест срещу безпаричието на "Армията".
Протеста на трактористи и комбайнери от пловдивските села щял да бъде, като стоварят селскостопанската си техника с извадени капачки пред офисите на Роснефт в България, като знак на несъгласие срещу инвестициите на руската нефтена компания на Лаута. :mrgreen:
Инфото ми е от сигурни източници :!: :mrgreen:

До къде стигнахте със сделката? Купиха ли ви вече. Дайте информация! Побързайте че тия жълтурите ще вземат да ви развалят работата. Информацията ми е от сигурен източник: жълтури чакащи пред офиса на РОСНЕФТ в Москва.

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 29 май 2014 16:10

tinko написа:
Ванко_Ултраса написа:Трактористите по селата са започнали да отказват поръчки, щото чакали обаждане от г-н Кондомов, кога да тръгват за офисите на Роснефт у нас.
Протеста са копирали от червените им събратя, когато преди време футболерите на ЦСКА излезнаха на тренировка с извадени джобове в знак на протест срещу безпаричието на "Армията".
Протеста на трактористи и комбайнери от пловдивските села щял да бъде, като стоварят селскостопанската си техника с извадени капачки пред офисите на Роснефт в България, като знак на несъгласие срещу инвестициите на руската нефтена компания на Лаута. :mrgreen:
Инфото ми е от сигурни източници :!: :mrgreen:

До къде стигнахте със сделката? Купиха ли ви вече. Дайте информация! Побързайте че тия жълтурите ще вземат да ви развалят работата. Информацията ми е от сигурен източник: жълтури чакащи пред офиса на РОСНЕФТ в Москва.

Иронията след всичките гнусотии през годините въобще не е уместна!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 май 2014 16:15

Тоя тинко е ново тролче с триста поста само, лафчетата не са му забавни, още се учи от дъртите фролове, бъдете снизходителни :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”