sky1 написа:Владо , вие се изкарахте бахти машините, които не могат честно да паднат от нас. И все търсите в друг причините за собствените си проблеми. Ето това ви погубва, че докато обвинявате друг за проблемите си, Кинг Коко ви върти на малкия си пръст. Защо не предприехте нещо, нали искате да се отървете от Санданския. Един транспарант и сте го изгонели, като предния път. Аз ще ти кажа, просто е по-лесно да обвинявате жълтите вместо да се хванете и намерите изход от ситуацията.
Толкова е ясно-не харесвате Коко, понеже е зависим. Гоните го с Топ ултрас ударните групи и продължавате.
Аз не казвам, че не можем да паднем... Можем!!! И още как... особено ако играем като днес!!! Въпроса е, че каквото и да стане - дори и да БИЕМ пак ще ми е все едно!!! Нещо, което не беше така... Мога да ти кажа, че ИСКРЕНО се радвах на онова 0:0 на "Хр. Ботев" миналата година... за мен то си беше като ПОБЕДА и не ме е срам да си го призная, защото (особено тогава) вие определено бяхте отбора, за който във всяко едно отношение си беше по-логичното да ни бие дори с няколко гола, но не успя - дори на два пъти!!! Аз колкото и да ви се струва странно съм РЕАЛИСТ!!! т.е. мога да ОЦЕНЯ дори и ЗАГУБА!!! Помня и онова 2:5 през 80-те... помня и онова 5:0 с хеттрик на Видолов.... Ами толкова се могли - толкова сме направили, но знаех че е ИСТИНСКО!!! Помня и онзи гол на Янкович, с който ви бихме на Христо Ботев след като ни бяхте МАЧКАЛИ цял мач, а накрая Васко Камбуров заби знамето на центъра... Помня и някой мачове, в които ВСИЧКИ сме знаели какво се "случва" на терена... Но онова беше ДРУГО!!! Това - сега...