Лошо...много лошо! Е как така си тръгнаха 8 човека, а няма да вземем никого?!
"Амбициите пак са челно място в "А" група и евроучастие", заяви той
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) говори пред "България днес" за бъдещето си и това на клуба при новия бос на "смърфовете" Веселин Марешки.
Г-н Велев, в клуба отнов има пари, колко от тях ще бъдат дадени за селекция?
- Николко! Няма да има селекция това лято. Ще разчитаме на тези играчи, които останаха лоялни към клуба.
Доста футболисти напуснаха отбора след оттеглянето на Коко Динев, не ви ли трябват нови на тяхното място?
- Да, нужни са, разбира се. Но вече няма време да търся играчи, да ги изпробвам, че да се стигне до привличането им. Тези, които мога да взема, вече са отхвърлени опт други отбори, защо са ми на мен тогава? А и да се търсят чужденци също няма време, а и пари. В тази ситуация - когото и да взема, ще сбъркам.
Не сте ли говорили с новия собственик за селекцията?
- Какво има да говорим. Той иска в състава да има повече българи, както и млади играчи. Ще разчитам на тези, които имам, както и на момчета от школата. Това не е много добре за мен като треньор. В Локо няма време за обиграване на отбор. Феновете са прекрасни, но искат победа във всеки мач. Докато обигравам нови футболисти, няма как да им обяснявам загубите.
Какви са амбициите ви за новия сезон?
- Моите амбиции, както и тези на клуба, винаги са високи. Челно класиране в шампионата и място в европейските турнири.