Локомотив Пловдив-Левски София

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: Локомотив Пловдив-Левски София

Мнениеот stn » 29 апр 2013 13:51

С подобен треньор толкова. Генов става за 4-5 мача да им даде кураж и после да си ходи. Нещо като Раниери.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 29 апр 2013 13:51

Локото ги уважавам,но искам Левски да бие,защото трябва дА станат шампиони.
1-2
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 апр 2013 18:02

tsonpen написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
ако има бонуси едновремено и от Разград и от София, Локото без съмнение ще изберат този от София, защото той е сигурен...за другия от Разград ще трябва доста да се понапънат за да го получат, и пак не е сигурно че ще го вземат ;) ...така че по-добре да си хванеш питомното, вместо да гониш дивото което може и да го хванеш, ама може и да не го.. :mrgreen:

Тук логиката ти е железна, но ще вмъкна, че бонус да биеш е законен, но бонус да паднеш - престъпление. А и като играеш с идея да губиш - неизменно отиваш в една неприятна категория с всички последствия от това за играта, феновете и т.н.

Това с бонусите нещо не го разбирам.Преди мача с Лудогорец,всички говореха,че нашите щели да вземат бонуси от Левски Сф.Сега пак някакви бонуси от Кирил Домусчиев,ако сме биели Левски... :roll: После сигурно ще има бонуси от Гриша Ганчев,или от Гърнетата,за да "скочим" на Ботев ПД... :lol:
Ако Левски Сф искат да станат шампиони,ще трябва да ни бият и мисля,че няма да пропуснат.След "атрактивния" футбол,който показахме вчера,не ми се мисли какво ще става до края на първенството.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 29 апр 2013 18:03

Някой ще ми припомни ли как свършват напоследък мачовете между Локомотив и Левски на Лаута? Че на мен ми се върти едно 2:0 - 3:2. И нека феновете на Левски, които до преди месец писаха декларации колко жалък отбор е Левски и искаха да доиграват шампионата с юноши, да обяснят как изведнъж станаха такова страшилище. Защото аз гледах как Литекс ги смачка в три поредни мача, а един много сериозен пропуск на ЦСКА и щастлив гол в последната минута им донесе победата. В момента единственото което липсва на Локомотив е мотивация и аз вярвам, че в този мач мотивация ще има. Нека да видим в един мач между отбор, който играе за титлата и един отбор който ще играе само за публиката какво ще се случи. Аз знам, че ще бъда на мача и ще подкрепям любимият отбор до последната секунда. И знам, че ще има още много хора като мен, които истински обичат любимият Локомотив.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 апр 2013 18:24

demy27 написа:Някой ще ми припомни ли как свършват напоследък мачовете между Локомотив и Левски на Лаута? Че на мен ми се върти едно 2:0 - 3:2. И нека феновете на Левски, които до преди месец писаха декларации колко жалък отбор е Левски и искаха да доиграват шампионата с юноши, да обяснят как изведнъж станаха такова страшилище. Защото аз гледах как Литекс ги смачка в три поредни мача, а един много сериозен пропуск на ЦСКА и щастлив гол в последната минута им донесе победата. В момента единственото което липсва на Локомотив е мотивация и аз вярвам, че в този мач мотивация ще има. Нека да видим в един мач между отбор, който играе за титлата и един отбор който ще играе само за публиката какво ще се случи. Аз знам, че ще бъда на мача и ще подкрепям любимият отбор до последната секунда. И знам, че ще има още много хора като мен, които истински обичат любимият Локомотив.

Човек ти гледал ли си един мач на отбора тази година :mrgreen:
Левски бяха жалки,но направиха това което трябваше да направим и ние-смяна на треньора.
Единствения мач който изиграхме тази година що годе,беше срещу локо сф,другите..... :cry:
Литекс ни смачкаха,Лудогорец ни смачкаха,Цска ни смачкаха,Левски ни ....../ще го допълня след мача/ 8-)
Къде видя мотивация :shock:
Тука не става дума дали ще го подкрепяме,трябва да сме реалисти.И аз ще го подкрепям,но трябва да се казват нещата с истинските им имена.Закопаем ли главите в пясъка,не ни чака нищо добро!!!
Идва и мач със сдружението!!! :idea:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 29 апр 2013 18:38

Чечо преди Славия : - В следващите 3 мача гоним 9 точки!!! Ахахахаха Къде бе Чечо ги видя тия точки? С кои играчи ще ги постигнем ? С тия на стартовото блокче ли ? Аз такова бездушие не си спомням . Левски не само ще ни бият а и ще си оправят головата разлика. А за мача с БотевЪ не ми се говори. Пак ще берем срам в края на първенството.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 29 апр 2013 18:47

Като чета колко фенове на БотевЪ пожелават успех на Локото, направо ще падна от смЕх! :mrgreen:
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

samo_lokopd
Контакти:

Мнениеот samo_lokopd » 29 апр 2013 19:24

Такова е положението в момента, с тези играчи толкова и този треньор толкова... обаче това не пречи да подкрепим отбора всички мощно на стадиона !!!
Само Локоооооооооо !!!!!
Иначе за мача надявам се 2-1...

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 29 апр 2013 22:12

Безпроблемно 0-2

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 апр 2013 23:15

child in time написа:Чечо преди Славия : - В следващите 3 мача гоним 9 точки!!! Ахахахаха Къде бе Чечо ги видя тия точки? С кои играчи ще ги постигнем ? С тия на стартовото блокче ли ? Аз такова бездушие не си спомням . Левски не само ще ни бият а и ще си оправят головата разлика. А за мача с БотевЪ не ми се говори. Пак ще берем срам в края на първенството.

Братле и аз съм на същото мнение, но не забравяй, че този Локомотив в този си вид е способен да обърка на всеки отбор сметките.
Мен затова и ме няма в играта с прогнозите. ;) Най-логичното, като гледам класите и играта на двата отбора е мачлето да завърши 1:3, обаче очаквам Кирил от Разград да изпрати нещо по Еконт и да скочим на кръв срещу "сините".
Къде другаде биха могли да загубят Левски-то, ако не на "Лаута"?!Ако им скочим и граем както можем като нищо сме им врътнали един Х или дори минимална победа с късен гол в края.
Относно за мача с жълтите аз винаги съм гледал да бъда обективен.По-добрия отбор са в момента, и с по-класните футболисти.Ама нали знаеш в едно дерби, кой отбор обикновено бие - по-слабия.
Знам как ще излезнем срещу жълтите, поне предполагам, че нашия мушмурок ще подходи по този начин.
Или жълтите ще ни бият с разлика, или ще ги излъжем с гол в края на мача...например Георги Стефанов 87 мин.
Има време да го коментираме тоя мач.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”