Слушай какво Рам.Пиша аз защото си ме намесил в безумието,което си написал.Отговори ми в коя държава е направен паметник на криминален престъпник?Сега,поне малко "сиво вещество" да имаш ще разбереш,че налудничавия почин за паметна плоча на Г.Илиев не е мой проблем.
Повече от теб по този въпрос няма какво да слушам... Ти показа, че не влагаш и грам гражданска позиция по този въпрос, а отношението ти към нея /плочата/ не е нищо друго освен футболни страсти... Казах ти, че няма проблем да създам организация за среща, на която там хорта, които са заинтересувани от махането на въпросната и за които ти претендираш, че ги имало в много да си кажат болката... Даже ти казах, че няма проблем и тези хора лично да не присъстват, а да излъчите там някакъв инциативен комитет или както искате си го наричайте, който да постави въпроса... Е!!! След като нямаш доблестта да го направиш това какво постоянно само говориш за тази плоча?!! Обясни ми?!! Неразбирам... Уж "гражданин на Пловдив" ... "недоволен"... "плащал данъци"... "тази плоча няма място там"... Ами отиди при кмета ... постави му въпроса на него... Какво ни занимаваш нас с това нещо... Там има една плоча сложена от феновете на Локо Пловдив в знак на благодарност към един човек, който е направил взъможна една тяхна мечта да видят отбора шампион... Тя не е сложена там, заради предполагаемото му криминално житие... Ти като си такъв прилежен гражданин защо не ходиш да държиш сметка на всички спортни, политически или личности от всички сфери на живота у нас, които се надпреварваха да седят до него приживе... Нали е престъпник... Да може и такъв да е бил.... Но къде бяхте вие докато беше жив... С'а ще кажеш СТРАХ НИ БЕШЕ... А ми като те е било страх да му го кажеш ПРИЖИВЕ, КОГАТО РЕАЛНО МОЖЕШ ТИ ДА ГО СЪДИШ ЗА ДЕЙСТВИЯТА МУ... е... много недостойно е да го правиш сега... Иначе на това българите сме царе!!! Да оплюем някой посмъртно, а докато е жив да не смеем да го погледнем в очите и даму кажем какво мислим за него!!!
slavia_forever
Ето за това ти говорех. Много приказки, нищо изречено. Нещо повече: Аз тогава признах, некомпетентност по този въпрос и ти отново, не можа да отговориш, с годините които хвърляш и сега дори, толкова изписа и продължаваш със "същата плоча".
ОК.. Приемам, че сте двама различни!!!
Съгласен ли си да започнем на ново!!! т.е. дай да видим какви са ти разбиранията и показателите, по които определяш един БГ отбор за "чист и неопетнен"... Предалагам ти да работим с първите 6 отбора от вечната ранглиста на БГ футбола понеже са най-популярни!!! т.е. нека примерите са оттам... Смятам ,че така е редно... Съгласен ли си?!! Все пак за да можем да водим един ползотворен диалог би трябвало работим по едни и същи показатели... т.е. нека видим на базата на какво ти твърдиш, че Локо Пловдив не е Локо Пловдив... След това ни казваш какво е положението при другите отбори и на базата на което ще докажеш твърдението си, че с Локо Пловдив се е случило нещо, което при другите не се е случвало!!!
Става ли?!