Avanti_Ragazzi написа:Аз просто искам да питам защо аджеба Монтана-Левски е насрочен за неделя а не за събота? Като през седмицата няма мач, а след това има мач за купата през седмицата? Ако някой от БФС ми обясни това ще го черпя едно кило водка.
За всички идиоти в БФС ето как трябваше да е програмата която не е толкова трудно човек да се сети да я направи!!!
Вместо Берое-Локо Сф за петък( тъй като и двата отбора няма да играят за купата)!!
В петък се играе В.Раковски-Лудогорец
В събота се играе Монтана-Левски, Локо ПД-Черноморец и Берое-Локо Сф
За неделя са другите мачове:
Светкавица-Литекс, ЦСКА- Калиакра и Славия-Миньор
И понеделник Черно Море-Ботев Враца които не играят за купата.
За купата мачовете:
Вторник- Ботев-Лудогорец, Ботев са починали защото нямат мач. По-програма играят с Доростол а те се отказаха от Б група. Лудогорец пък имат 3 дни за почивка- събота, неделя и понеделник.
Сряда- Локо Пд-Левски и двата отбора са играли в събота и са имали 3 дни за почивка-неделя,понеделник и вторник.
Четвъртък- Симитли-ЦСКА, ЦСКА са имали три дни за почивка - понеделник,вторник и сряда. Литекс-Миньор - двата отбора също са имали 3 дни за почивка-понеделник,вторник и сряда.
Ако някой от БФС ми обясни защо програмата не е така направена, а по-друг три пъти по-сложен и глупав начин ще получи 10 кила водка от мен!!!![]()
![]()
Тея са върха. Наистина пародия на олигофрени, даже, майна !!!
Много правилно си го хванал момента, как те остават "пасивни" в цялата ситуация и оставят конфликта между други клубове да се развие в стил, както каза старчето "Важното е на Вуте да му е зле".