Локо (Пд) с гневна декларация

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Локо (Пд) с гневна декларация

Мнениеот pomiqrat » 25 юли 2011 11:14

Вземете слушайте някое интервю на Домусчиев, а не четете измислени вестникарски драсканици и кой ви приятел бил чул от друг приятел какво бил казал. Два пъти съм му слушал интервютата и двата пъти каза, че първата година в А група е за опознаване и от следващата ще гонят Лига Европа.

А Лудогорец са домакини и няма да се съобразяват с вас къде да си играят домакинската среща. На тях Каварна си им е близо и като са решили там ще играят.

Когато имате гостуване в Каварна ще ги помолите ли да си преместят домакинството по-близо до Пловдив, защото не ви е удобно да се разкарвате до там :?:

А за фена на Дунав как така русенци ще им пълнят стадиона :?: Какво ще правят русенци на мачове на Лудогорец :?: Миналата година пак ли русенци им пълнеха стадиона :?:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 25 юли 2011 11:19

pomiqrat написа:Господа всезнайковци, кой е виновен за провалената контрола на Локомотив Пд с Лацио и първия отбор на Волсбург :?:

Сами сме си виновни! При това го заявихме еднозначно: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=752099

Като се влиза да се пише в спортен сайт е добре да се следят събитията.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 юли 2011 11:22

Туше написа:
pomiqrat написа:Господа всезнайковци, кой е виновен за провалената контрола на Локомотив Пд с Лацио и първия отбор на Волсбург :?:

Сами сме си виновни! При това го заявихме еднозначно: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=752099

За разлика от 90% от влизащите ви тук фенове и на разни други отбори знам. Но за мача с Парма е виновен Домусчиев, който си уреди контролата и я заяви още преди месец, нали?

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 25 юли 2011 11:44

pomiqrat написа:
Туше написа:

За разлика от 90% от влизащите ви тук фенове и на разни други отбори знам. Но за мача с Парма е виновен Домусчиев, който си уреди контролата и я заяви още преди месец, нали?

Приемам, че е така. Сигурно е така, защото си от редовните във форума.
Хайде посочи къде някой от Локомотив е казал нещо за Домусчиев!

И ме караш да мисля, че въобще не си чел декларацията. Сочи се фирмата организатор.

Само да допълня, афиша е правен в началото на подготовката на "Дуковете". Там фигурира графика на всички първоначално планувани и заявени техни контроли. Направили са го те, не ние или Лудогорец. Локо сме си виновни, но не им е работа в Разград да коментират нашата подготовка. Особено след мач, който е планувано ние да играем. Играли го, вмъкнали са се, живи и здрави! Ако следиш и спортните по телевизията, знаеш какво имам предвид.
И не ми казвай, че да се насрочи мача ни в Каварна е признак на добър тон и говори колко е свестен Домусчиев. Като е готин, да ги стяга и да не допуска простотия, която някой би я записал на негов гръб. И като е толкова сигурен в бъдещето и иска да провери що за отбор гради. Като го е грижа за феновете, ами да го насрочи в Бургас - еднакво далеко и за двете страни!
Последна промяна от Туше на 25 юли 2011 12:02, променено общо 1 път.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юли 2011 11:52

В този форум пишат изпълнителните директори поне на 4-5 отбора :mrgreen: Няма такава пародия :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 юли 2011 12:02

Не пиша за ръководството, а за феновете на отбора. В предните постове се пише как били подкупили организаторите, за да играят те с Парма.

Когато се заявиха контролите на Лудогорец във форума имаше подигравки как едва ли не си измислят, че ще играят с Щутгарт и Парма и си правят ПР или другите бяха на вълна, че ще играят срещу юношите им.

Спомняш ли си каква еуфория беше във форума на Локомотив, че отбора ще играе срещу Лацио и Волфсбург и колко велик отбор са, с съгражданите им от Ботев са селяни, които ще поритват срещу селски отборчета в контролите.

Смятаме, че много рано тимът на Лудогорец се взе насериозно и помисли, че е фактор в българския футбол.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юли 2011 12:06

Единственото, което разбрахме от написаното е, че ника ти отговаря на характера. Ръководството ни изказва възмущението си от простотиите на АГЕНЦИЯТА организирала нашия лагер и този на Лудогорец както и от откровено селска проява, ти ми намесваш фенове, селяните от бившия Ботев и тн?! Айде изясни си точно какво искаш да плюеш, че на тези безогледни храчки не можем да им хванем спатийте.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 юли 2011 12:08

Пловдив1926 написа:Единственото, което разбрахме от написаното е, че ника ти отговаря на характера. Ръководството ни изказва възмущението си от простотиите на АГЕНЦИЯТА организирала нашия лагер и този на Лудогорец както и от откровено селска проява, ти ми намесваш фенове, селяните от бившия Ботев и тн?! Айде изясни си точно какво искаш да плюеш, че на тези безогледни храчки не можем да им хванем спатийте.

Феновете не сте ли от отбора или сте отделени един от друг :?:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 юли 2011 12:09

pomiqrat написа:Когато имате гостуване в Каварна ще ги помолите ли да си преместят домакинството по-близо до Пловдив, защото не ви е удобно да се разкарвате до там :?:

Мисля, че реагираш пъровиснално. След като мачът не може по причини, зависещи от домакина да бъде в Разград, е коректно отборът гост да не бъде допълнително ощетяван с по-далечна дестинация. Примерът ти с Каварна е меко казано глупав и недообмислен, защото това си е техния стадион, а не този на Фарул примерно.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юли 2011 12:12

pomiqrat написа:
Пловдив1926 написа:Единственото, което разбрахме от написаното е, че ника ти отговаря на характера. Ръководството ни изказва възмущението си от простотиите на АГЕНЦИЯТА организирала нашия лагер и този на Лудогорец както и от откровено селска проява, ти ми намесваш фенове, селяните от бившия Ботев и тн?! Айде изясни си точно какво искаш да плюеш, че на тези безогледни храчки не можем да им хванем спатийте.

Феновете не сте ли от отбора или сте отделени един от друг :?:

Естествено, че сме отделни. Това, че има взаимопомощ и взаимоуважение е отделен въпрос. Не е работа на феновете да редят състави, да организират контроли и да се месят в работата на КЛУБА повече от колкото е необходимо за да се гарантира спазването на традициите на града и отбора, отговорността към името и емблемата :idea:

Върни се в “Локо Пловдив”