Берое- Локомотив Пловдив 02.10, 20:00

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
el loco
Контакти:

Re: Берое- Локомотив Пловдив 02.10, 20:00

Мнениеот el loco » 06 окт 2015 18:10

" Замисли се върху това малко..." ......замислял съм се. Прав си затова, че не им пука много много, ама това си е така отдавна. Както и за другите неща. ....са си така от много години вече. Чисто и просто гледам реално на нещата и не очаквам кой знае какво. Затова като има нещо положително, макар и малко положително, се радвам.

Чисто футболно, сме били много по-зле. . отделно, другите отбори и те не са кой знае какво. Това е реалността. Сега като изсулим и коматвеските на г-н Силиак :)

формата е временна, любовта е вечна, защото НИЕ СМЕ ЛОКО ПЛОВДИВ

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 07 окт 2015 01:45

el loco написа:Чисто футболно, сме били много по-зле. . отделно, другите отбори и те не са кой знае какво. Това е реалността. Сега като изсулим и коматвеските на г-н Силиак :)

Именно от това ме боли най-много. В момента отбора който се раздаде повече на терена печели и мача. За жалост нашите нищо не показват, затова сме и последни. Ако продължаваме така Пирин ще ни минат, сигурен съм.

Дано да бием жълтите, защото заради бездушната им игра на тия посерковци ни остана само дербито... дето ако не го спечелим по-добре да се закриваме. Така поне от НАШАТА любов няма да взимат пари разни лапачи като Узуна и още една дузина утайки, тото играчи и т.н.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 окт 2015 21:12

Пловдив1926 написа:Стига сте ги изкарвали тия три победи като някакъв поход към шампионската титла едва ли не :) Да не говорим, че едната беше срещу...не им помня вече името някакви от каменица фенкъп за купата. Няма как да не сме в перманентна депресия като гледаме какво се случва в любимия клуб. За толкова години най-жалкото е, че не се научихме да си вадим изводи от грешките. Едни и същи неща година след година. Каква недобра бройка за гостуване в Стара Загора бе човек, аз тая клетка я помня как не ни е събирала и сме се биели с ченгетата отвънка да отворят втората врата, че не могат да минат всички хора. Няма го сектора за агитката, където идваха по-младите пичове с по-малко пари в джоба, надъхваха се, пееше се целия мач. "Ръководството" държи някакви безумни цени на билетите, а продукцията е трагична и жалка, Лаута седи полу разрушена и полу-празна. Ако на тебе една победа със смешен гол срещу Левски на тва дъно Карагерен ти е дотатъчна да забравиш всички простотии, които ни се случват, за други - явно не е.

Сега идва дерби с мюсюлманите. Ако ги бием - ще има голяма радост, ако паднем голямо бучене. А в крайна сметка тия палячовци ще си я карат по същия начин. Замисли се върху това малко...

Ако не помниш отбора от Панагюрище, просто прочети "Под игото" , "ЗАПИСКИТЕ" или мъничко история около "Априлското въстание"...

Аз лично не присъствах в Стара загора, както и много много други, защото, чети ВНИМАТЕЛНО, до мен трябва да стоят индивиди работещи срещу Локомотив, заливащи форумите с пропаганда за тежко състояние в Локо, без да се гледа миналото управление на другите фенове :idea: Другите са по- силни в мускулите , но с тях стигнаха до опразване на стадиона и ЧЕТИ- допуснаха да сме с лекота надпявани от 1400 левскари , насред Лаута, макар че бяхме минимум 3000 черно- бели, но като само 200 са Надлокомотивци...

Дано Ръководството Ни, което е на добро ниво, отпусне и 1400 билета на жълтите... да се преброите отново :idea: явно трябва да ви се повтаря...

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 08 окт 2015 10:34

Момчета, ние на трибуните сме жив зян какви искате да сме на терена? Дори при последния сезон на Галка нямаше такава апатия сред хората. Особено откъм групи и агитка сме трагични за съжаление. Иначе като отбор в Пловдив играем с желание и правим що-годе добри мачове, като изключим първия с Берое, но като нас ни няма там където трябва да сме, какви очаквания трябва да имаме към тоя отбор. И много сме разлигавени за съжаление, биеш три мача, дори единия да ти е с Оборище, ами преди без проблем щяхме да отидем най-малкото хиляда човека с Берое дори и в петък вечерта, а ние бяхме 400. Това, което ни отличаваше от всички други, а именно подкрепата на отбора постоянно, вече го няма, очакваме той само да мачка, за да се ходи на мачове. Ами няма как да имаме 1500 човека на домакинство и тея момчета да се надъхат да играят, за кого да играят? За 50-100 човека агитка ли или за другите 1000 човека, които само чоплят семки и чат-пат се включат на але але ооо. Когато ние като публика сме на тоя хал, не може да се очаква да извършваме някакви чудеса на терена. Та ние при Марешки при липса на някаква блестяща игра и в сряда вечер бяхме повече отколкото този петък. А при първият полусезон на свинята, когато бяхме обединени пак в петък дори от 4 часа нямаше къде да се спре, трябва да се изчакваш 5 минути по тоя баир с кола, за да намериш място, а сега беше празно пред сектора. И това с публиката не е от тоя сезон, нито от миналия да кажете, че играчите са основната причина, щото били мърди на терена( не че не бяха крайно безлични в петък). Причините се крият на друго място и не са от днес или вчера. Така че спрете да си измивате ръцете как не ходите само защото не играели нищо, тъй като съм убеден, че както аз, така и всички тук са ходили, когато отборът е бил много по-зле, но са били там да го подкрепят, а не само да псуват пред телевизора как няма никаква промяна. Няма и как да има, докато ние сме едно цяло и не сме постоянно там, където ние е мястото, а не пред телевизора.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 08 окт 2015 11:41

mark1926 - ти нещо не можеш да възприемеш концепцията за личността и собственото мнение. Ние, вие, конспирации и тежки организации. Явно психичното ти заболяване говори доста често. Един ден говориш за некви обединения, на другия наричаш хората до тебе ИНДИВИДИ. Или си слагай край на мъките, или иди на лечение, това твоето не е живот и си личи. Мъчно ми е за теб.

Plovdiv_1926 - как да няма апатия сред хората, като 10 години ни се ебава майката? 10 години ние сме спонсори на отбора, маркетингови директори, президенти, адвокати и какви ли не само не и фенове. И то не от кеф, а щото ако не ги вършат тия работи феновете просто изчезваме от картата.

Не знам дали си забелязал ама една трибуна я няма. Тая трибуна имаше вход 2-3 лева и беше перфектна за младите момчета, които правят агитката. Отделно, че имаше място за агитка и място за умерения фен. Защото има хора, които искат да гледат мача без пред тях да се палят по 10 факли на мач и 90 минути да се вее знаме и да го караш да скача и вика примерно.

КЛУБ и публика вървят ръка за ръка, от време на време едното дърпа другото, но рядко може да има огромна разлика в нивото. Хората не ходят по много причини, няма да помогнеш с обвинения и сочене с пръст. Хората не ходят щото коко ти динев продаваше мачове и ни излезе име на тото курви в цяла България. Задминахме по свинщини дори дъртата мръсница Славия на моменти! Хората не ходят щото коко ти динев си хвана няколко малоумника из феновете да го защитават и направи най-голямото разделение между нас от както сме съществували. Хората не ходят щото след това коко ти динев трябваше да го гоним с бомби и прекратяване на мачовете, щото след тва стана мизерия и борба за всеки лев, щото вчера играхме евро турнири а на следващия ден бяхме първия отбор над чертата за изпадащи. Много хора не ходят щото "лумпените" изгониха коко дето хубав лош пак бяхме добре. Другите пък се ядосаха на първите - още разделение. След тва изцеждане на хората за пари - още умора. Последните години не може да идеш на мач без да се събират пари за нещо, а тва уморява. Добави и факта, че Пловдив не е икономическо чудо и е част от общия бе ге кенеф и хората си броят стотинките. Добави и факта, че младите искат да са криско, а не футболни фенове. Добави и факта, че жълтите турци имаха нов ходжа с безкраен бюджет, който им остана освен от краденето и да залеят всяка медия с това колко са велики а ние колко сме зле и тн. и тн. и тн.

Не се опитвайте да опростите нещата, защото те не са такива. Хората ще се върнат по стадионите, когато отпред излезе силен човек, сложи ред в клуба, изгони мишките и се види как ДЪЛГО ВРЕМЕ, а не 1 седмица се работи правилно. Защото много говорите за Марешки, ама първия месец беше супер при него :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 08 окт 2015 14:03

Изцяло подкрепям Пловдив1926 в това, което е написал.От 35 години ходя на Лаута но сега спрях, защата това нещо в клуба не се издържа и на терена и като управление.Този клуб трябва да се казва Узонев/Между Узунов и Бонев/.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 08 окт 2015 14:10

В последно време Насио е доста по-полезен от колкото вреден. Само констатирам факта.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 08 окт 2015 17:38

mark1926 написа:
Ако не помниш отбора от Панагюрище, просто прочети "Под игото" , "ЗАПИСКИТЕ" или мъничко история около "Априлското въстание"...

Аз лично не присъствах в Стара загора, както и много много други, защото, чети ВНИМАТЕЛНО, до мен трябва да стоят индивиди работещи срещу Локомотив, заливащи форумите с пропаганда за тежко състояние в Локо, без да се гледа миналото управление на другите фенове :idea: Другите са по- силни в мускулите , но с тях стигнаха до опразване на стадиона и ЧЕТИ- допуснаха да сме с лекота надпявани от 1400 левскари , насред Лаута, макар че бяхме минимум 3000 черно- бели, но като само 200 са Надлокомотивци...

Дано Ръководството Ни, което е на добро ниво, отпусне и 1400 билета на жълтите... да се преброите отново :idea: явно трябва да ви се повтаря...

Брей ти си бил много голямо лайненце (съжалявам, че обиждам Локомотивец, но той го направи вече няколко пъти). Такива като теб дето вечно си намират причини да не ходят на мачове най-ги обичам. Поне се видяхме кои сме хората, които обичат Локомотив в най-трудните и гнусни времена. Всички ни боли от загубите, безхаберието, кражбата и т.н. и т.н. не си единствения.

Дано някой ден дойде човек с пари и изгони всичките лапачи в клуба, да ни направи трибуната и да потръгне отбора. Тогава и пълнежа като теб ще се завърне на Лаута. Тогава ще се ПРЕБРОИМ, само че аз няма да съм от твоята страна.

п.п. не членувам в никоя групировка, аз може да плюя по играчите и ръководството в интернет НО винаги съм на стадиона и никога не плюя по никой, докато съм на мач! Винаги подкрепям дали само с присъствие дали само с песни, но си давам 7-те лева вход ВЪПРЕКИ, че имам карта. И не са ми виновни групите, че говедата са ни надвикали, виновни са ми тия гомна дето спирате да ходите по мачове и все някой друг ви е виновен. В ДИВИЯ!

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 09 окт 2015 19:44

svobodni написа:
mark1926 написа:

Брей ти си бил много голямо лайненце (съжалявам, че обиждам Локомотивец, но той го направи вече няколко пъти). Такива като теб дето вечно си намират причини да не ходят на мачове най-ги обичам. Поне се видяхме кои сме хората, които обичат Локомотив в най-трудните и гнусни времена. Всички ни боли от загубите, безхаберието, кражбата и т.н. и т.н. не си единствения.

Дано някой ден дойде човек с пари и изгони всичките лапачи в клуба, да ни направи трибуната и да потръгне отбора. Тогава и пълнежа като теб ще се завърне на Лаута. Тогава ще се ПРЕБРОИМ, само че аз няма да съм от твоята страна.

п.п. не членувам в никоя групировка, аз може да плюя по играчите и ръководството в интернет НО винаги съм на стадиона и никога не плюя по никой, докато съм на мач! Винаги подкрепям дали само с присъствие дали само с песни, но си давам 7-те лева вход ВЪПРЕКИ, че имам карта. И не са ми виновни групите, че говедата са ни надвикали, виновни са ми тия гомна дето спирате да ходите по мачове и все някой друг ви е виновен. В ДИВИЯ!

Май правиш опит за обида на потребителя на годината?
Believe in her, if you are able...

lokomotivec
Контакти:

Мнениеот lokomotivec » 09 окт 2015 23:24

Не е ли време за тема за предстоящият мач. А иначе имам идея как да докажем кой е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЛОКОМОТИВЕЦ-идваме всички на стадиона и си мерим инструментите,който е с най-голям-той е най-ГОЛЕМИЯ.......
След жалките ни 3 години,сега май имаме абсолютно нормален ръководител-без охрана,стойки и чалъми.
И сега не виждам на стадиона хиляди ЛОКОМОТИВЦИ.........
Кой чакаме да дойде-ГОСПОД ли????????????????????????

Върни се в “Локо Пловдив”