plovdivram написа:za nas e toj religiq написа:
Нещо не мога да схвана намека ти ? С какво съм те обидил ? Какво да защитя ? На кого и за какво да се извиня ? ВЪЗПИТАНИТЕ И ДОСТОЙНИ хора никога не говорят в множествено число и не слагат всички под един знаменателИ на теб от какво точно ти стана ясно че се кефа от изказването на някой , който не знае какво е ? Самия факт че не коментираш темата а си тръгнал да обясняваш ние какви сме е красноречив ! Направи си извода!
Че то те възпитаните хора не говорят и АНОНИМНО бе майна!!!
Ето например... sudromanista73 ми говори на малко име, а аз дори не го знам кой е този човек... Да не говорим, че той е поредния, който го прави така "свойски", а всъщност нито един от тези хора дори на ЛС не ми е разкривал самоличността си, но той знае кой съм иначе ... Нали?!!!
В този ред на мисли и след всички тези ОБИДИ от ВАША страна... да не говорим и за цели част от ХОРЕОГРАФИИпо темата за КНИГАТА и ИСТОРИЯТА ни /после ние сме си правили "реклама на ВАШ гръб"
/ как човек да не ви говори ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ?
Та за толкова години "ВИЕ" НЯМАТЕ "ЛИЦЕ" и "ИМЕ", а дейно участвахте в тази "ДИСКУСИЯ"!!! Толкова НИКОВЕ се смениха, а ГОВОРИТЕ направо като ЕДИН... Така че НЕ СЕ ПРАВИ, че не реазбираш за КОИ "ВИЕ" става въпрос... "Играта на думи" тук е излишна!!! И темата много добре съм си я коментирал
, но ИЗБИРАТЕЛНОТО четене при вас винаги е създавало проблем да бъдете адекватни по същество! Погледни пак постовете ми и може да откриеш, че Блажевски и изказването му си го коментирам по един или друг начин... Изобщо не съм отишъл НИКЪДЕ "другаде"... А вие какво искате да му се коментира на това изказване, когато ако трябва да коментираме в това изказване може да има някаква логика, само такава, за каквато говори Kubik... Всичко друго може да бъде за ваше "забавление", но пък то няма никакво покритие... Така че... върнете се в постовете ми и ще видите, че точно зтова говоря... т.е. АБСОЛЮТНО в темата съм си даже.... Да не кажа, че СРАВЕНИЕТО ми между вас и БЛАЖЕВСКИ, ако смисъла на думите му е този, който на вас ви се харесва си е съвсем на МЯСТО!!!
Много на сериозно се взимаш