Teo написа:пред празните трибуни....
Малииии......
Положението е сериозно тука...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Teo написа:пред празните трибуни....
urkoto написа:Аз друг въпрос имам, вярно ли Кривия е учил само до четвърти клас както казва Зума?
El Grande Capitan написа:urkoto написа:Аз друг въпрос имам, вярно ли Кривия е учил само до четвърти клас както казва Зума?
Но уей!
Гимназия поне е изкарал...
soccerav написа:Ми не му личи. Не ви отива да имате такъв тулуп за спортен директор.
El Grande Capitan написа:Irish stout написа:Вчера беше ли на мача?
Дамм....и?
Irish stout написа:И .... ако не си видял (или по-скоро чул) очевадното, значи си от онази част от вашата публика, която се състои от аналфабети.
El Grande Capitan написа:soccerav написа:Ми не му личи. Не ви отива да имате такъв тулуп за спортен директор.
Определено не е Нобелов лауреат,спор няма, но щом го търпи Цв.Василев значи върши няква работа...
От друга страна като си помисля че Стоичков може да стане президент на БФС и спирам да се чудя-очевидно няма нищо невъзможно...
Кировец написа:Капитане, това ти сравнение на Стоичков с Кривия предполагам беше една от многобройните шегички в твоя оригинален стил.
El Grande Capitan написа:Кировец написа:Капитане, това ти сравнение на Стоичков с Кривия предполагам беше една от многобройните шегички в твоя оригинален стил.
Нека да кажем просто че и двамата не са точно в първата десятка на МЕНСА....
Кировец написа:А в чужбина на такива бивши футболисти и имена им раздават за здравей-здрасти ръководни функции
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта