П.П. Като немате пари стойте си дома

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
....Всъщност това ти е характерна черта имайки предвид и "сагата"Спорт клуб....
Botev fur immer написа:Я да видим дали моето е МАНИПУЛАТИВНО или ТВОЕТО!!! 'щото аз никъде не съм срещнал Бонев да е казал "ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ СА ЦИГАНИ", а нещо съвсем друго... т.е. че "СРЕД ЦИГАНИТЕ В СТОЛИПИНОВО ИМА /даже доклкото си спомням точните му думи/ НЕГОВИ ФЕНОВЕ"... Айде кажи ми кое е манипулативното?!!Смятам, че двете неща носят много различен смисъл НАЛИ?!!!
Ама вие това добре го знаете, но ви е по-удобно да е иначе!!!
![]()
Botev fur immer....Всъщност това ти е характерна черта имайки предвид и "сагата"Спорт клуб....
И какво МАНИПУЛАТИВНО съзря И в това, например да ни кажете какво всъщност представлява ДСО "ЕНЕРГИЯ... Странно... но нали точно ваш човек го постави този въпрос?!!... Наистина ми е много интересен отговора ви, защото точно там е РАЗКОВНИЧЕТО на всичко!!! Дано все пак намерите време да ни отговорите!!!
05 май 2010 | 14:31 | Агенция "Фокус"
Футбол: От Славия коригираха цените на билетите за мача с Локомотив (Пд), пловдивчани ще плащат по 5 лева
София. От управата на Славия направиха промяна в цената на билетите за мача срещу Локомотив (Пловдив). Днес сутринта бе обявено, че сумата, която ще трябва да платят привържениците на Локомотив е в размер на 10 лева, но няколко часа по-късно бе намалена на 5 лв.
За феновете на „черно-белите” ще бъде отворена специална каса в „Г” сектор, където ще могат да си закупят ценните хартийки за двубоя от 29-ия кръг на "А" група, който по програма ще се играе в неделя от 18:00 часа на стадиона в столичния квартал „Овча Купел”.
Айде пак ощипания Рам!!!
ФЕНОВЕТЕ НА локо Пд СА ПРЕДИМНО В РОМСКИТЕ МАХАЛИ!!!
Ето ти точното заглавие!Като си такъв дискусионник,защо не вземеш копие от вестника и да попиташ Бонев верно ли е?
После ела да дискутираме..
plovdivram написа:Botev fur immerАйде пак ощипания Рам!!!
ФЕНОВЕТЕ НА локо Пд СА ПРЕДИМНО В РОМСКИТЕ МАХАЛИ!!!
Ето ти точното заглавие!Като си такъв дискусионник,защо не вземеш копие от вестника и да попиташ Бонев верно ли е?
После ела да дискутираме..
Ха-ха...Botev fur immer ....
Ами нали точно това ти казах и аз, че думите му са "препечатани" във вестници, които твърдяха, че "Бащата се бил отказал от Локо Пд, защото това не бил неговият отбор"!!! Ти сам убеден ли си, че ТОЧНО ТОВА СА ДУМИТЕ на Бонев... т.е. че НИЕ СМЕ ЦИГАНИ?!... Аз лично нямам проблем да го питам Христо Бонев дали точно това са му думите, но ме съмнява, че вие ще ги приемете за "ИСТИНА", защото "ИСТИНА ЗА ВАС Е САМО ТАЗИ, КОЯТО ВИ Е УДОБНА"!!!..
И какво стана с ДСО "ЕНЕРГИЯ"?! Изгревиста да не е отскочил до библиотеката да търси дали Славия Пловдив е бил представител на някое "ведомство" или "отрасъл"?!!! Момчета не се притеснявайте да си кажете, че не знаете!!!Ние сме наясно с това... И няма как е друго, 'щом правите такива БЕЗУМНИ ТВЪРДЕНИЯ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта