... жалка, двулична паплач са ЖЪЛТУРСКИТЕ ЦИГАНИ! ...
... ми се повръща все повече от мръсотията им. ... тези изроди ...
... Само простотия и цигания им раждат тъпите селски тикви. Току що "минах" през техния форум. ...
Не мога да ги жаля повече. ТРЯБВА ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ЦЯЛАТА ИМ ГНУСОТИЯ!
П.П. В интернет влизат много деца, наши деца. Не може да ги оставим да търпят тази мръсотия! Страшно много зависи от теб и такива като теб. Техния модератор е изрод и половина. Грам не може да се разчита на него. ЗА МЕН НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ СИ НАШ ИЛИ НЕ, ИНТЕРЕСУВА МЕ ДА ПАЗИШ ДЕЦАТА! Ако не ти стигат силите, включвай още някого, НО ИЗРОД, КОЙТО СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА ОБИЖДА НАС И ОТБОРА НИ ДА НЯМА ПРАВО ДА ПРИПАРВА ТУК!!!b] [b]ВЪН КОМПЛЕКСАРИТЕ С ТУРСКОТО ЗНАМЕ ОТ ФОРУМИТЕ НА ЛОКОМОТИВ!
Все ми се струва, че ако искаш наистина да предпазиш децата не си избрал верния път. Все пак "черно-белите" деца е по-вероятно да четат по-често черно-белия форум и да следват примера даден им от някой от техните, а не от някакви си "жълтури". Колкото до обиждането? Човек, който е истински горд с принадлежността си към дадена кауза, може да прости на ИСТИНСКИ принадлежащити към противната кауза, защото знае какво е ИСТИНСКАТА ОТДАДЕНОСТ.
Така аз ще простя на моите черно-бели приятели "Хей, жълтури, мамка ви ...!", а те на мен "Турция е вашата родина!"

В една друга тема ви напълних форума с его, алтерего и защо едните на могат без другите. Ще добавя само едните не могат и без обидите на другите. Колкото и тъпо и безсмислено до ти звучи, ако не се беше почувствал засегнат, нямаше да напишеш нищо и тогава как щяхме да разберем, че си "облякъл черно-бялата фланелка на душата си".

Хайде със здраве и да е здраво дербито. Че ще прекъснем лошата серия е ясно, но ви пожелавам да загубите достойно. 4:3 примерно.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.