Мнениеот Sublimie+ » 02 окт 2014 13:49
Поне вече разбрахме, на какво се дължи тая страховита черно-бяла неприязън.
1. Разни скандирания, които са си общи и за 2-те публики.
2. Великопния хъс, с който играчите на Ботев са излизали срещу Локо.
3. съжалението, че макар да са имали прекрасни футболист и отбори на времето, никога, ама никога, никой не е взимал сериозно Локомотив.
Сори, това е положението. По т.1 няма как да си изтриеш ръцета с нашата публика. Вие сте абсолютно същите. Може да мразиш и презираш единствено себе си, че макар и "бял" може да бъдеш засегнат от някой пъпчивец, който ти е казал "Мангал". Самочувствие на щайга презрели домати. И това може да се каже за цялата черно-бяла тирада дето я чувам от всеки приятел фен на Локо, дето я чета из всички форуми и прочее.
т.2 ? Е и там няма какво да направим. Най-сладки винаги са ни били победите над Локо и Левски. И по-важното е, че същото се отнася и за футболистите.
Колкото и шефове да се смениха, ние си останахме същите, и винаги подкрепяхме отбора си. И част от това се пренесе и при футболистите. Съжалявам, че докато ние говорим за ИДЕИ и ЛЮБОВ, вие говорите за тенекиените медали купени от Г.Илиев. Така е, да, на Левски Кюстендил не му дадоха да стане шампион, и затова Г. Илиев си купи титлата от Пловдив.
Все същото е да сравняваш периода на Брокерите, с този на Илиев.
т.3 Хич не ми и дреме, колко сте велики, как станахте шампиони или дали ще ви има или не. Разбираш ли? И не само аз не мисля за вас. На никого не му пука къде са били Локо преди 30г, къде са днес и къде ще бъдат утре. Чаткаш ли? Говорим за 70те години, ми добре, обаче голямото, полу-шампионско поколение на Локо, е било тотално засенчено от тези дето са успели. Извинявай се с Партията, мий си ръцете с който искаш, но истаната винаги е била, че е имало и по-талантливи, по-работливи и по-добри играчи, които са заслужили повече внимание в крайна сметка. Имаш право да се вайкащ и за скапания късмет на тоя отбор, и общо взето точно това правят всички фенове на Локо.
Аз нямам проблем, може да оплакваш миналото на отбора, колкото желаеш! Но в същото време си забравил да гледаш напред! Или не харесваш това, което виждаш! Полу-срутен стадион, който никога няма да бъде оправен и полу-функиониращ професионален клуб (не говоря за поп-фолк кръчмите на вашия "президент"). То на кой ли би му харесало, освен на полу-разумните "запалянковци".
Всичко е наред, пич, продължавай с умиление и малко злоба да мислиш за 70те години, колко ужасно се държим всички "жАлти" и колко са ви преебали от партията, Г. Илиев, Тасков, Марешки, Коко, Зума и чичо Наско.