tomba написа:plovdivram написа:tomba написа:Въобще не ми е жал за вас.
Че кой пъ' ти иска съчувствието на теб или който и да е друг!!! Лошото е, че точно такива като теб малко схващат, че проблема не е само в СЪСЕДА!!! Но... искрено ти пожелавам (макар, да знам, че е неразбираемо може би за теб) да си жив и здрав... не само защото е човешко, а защото ще доживееш за да разбреш, че това е така...
На вас все съседа ви е виновен,не ме познаваш и не ръси мозък.
Не ми и трябва да те познавам... точно и затова мога да ти кажа, че ти си последния човек, който може да ми каже какво мога да коментирам и какво не мога... Още повече във форум на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!К
Колкото за "виновните"... Бързо забравихте 10-те години МЪКИ!!! Тогава всички трябваше да ви съжаляват!!! Така че... айде няма нужда!!!
Айде... да те питам, без "да ръся мозък"... Като говориш затова, че някой ни е ВИНОВЕН да те питам:
1/ Отбора на Коко пред отбора на Ботев ли е? (слагам го тук - на първо място, защото феновете на Ботев смятат, че това е на първо място за нас и в определени случаи имат право)
2/ Отбора на Коко има ли реална възможност да завърши в призовата тройка?
3/ Отбора на Коко има ли възможност да стигне до още един финал?!
4/ В отбора на Коко играят ли добри за нашите стандарти футболисти?!
Е... Като погледне човек - ЗА КАКВО ДА Е ВИНОВЕН?!!!
Положението ни е доста по-различно от това, в което беше Ботев Пловдив в тежките години... Нали така?!! Затовали феновете на Ботев (или поне част от тях) не могат да разберат за какво става въпрос?!!