Декларация от Локомотивци относно измислиците на една медия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

theprideofplovdiv
Контакти:

Re: Декларация от Локомотивци относно измислиците на една медия

Мнениеот theprideofplovdiv » 03 юли 2013 20:11

Колеги, вижте го,че си върти една и съща плоча този ктбултрас,пуснали му Wi-Fi в лудницата и решил да понатрупа малко мнения :mrgreen:

П.П. Иначе нищо не каза за хапчетата на Веско и мама? :D :D :D
Последна промяна от theprideofplovdiv на 03 юли 2013 20:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2013 20:12

theprideofplovdiv написа:Колеги, вижте го,че си върти една и съща плоча този ктбултрас,пуснали му Wi-Fi в лудницата и решил да понатрупа малко мнения :mrgreen:

Що бе да не лудна, от яд и злоба, а платени? :lol:

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 03 юли 2013 20:13

sokkoban написа:
theprideofplovdiv написа:Колеги, вижте го,че си върти една и съща плоча този ктбултрас,пуснали му Wi-Fi в лудницата и решил да понатрупа малко мнения :mrgreen:

Вече ти знам и диагнозата - шизофрения.Говори си сам, аз му казвам,че той е в лудницата и са му пуснали нета,той за мен си мисли,че съм луд.Същата история като с "платените" Локо фенове, те жълтите цял живот парички получават,а нас платени наричат.Шизофрения...
Последна промяна от theprideofplovdiv на 03 юли 2013 20:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 03 юли 2013 20:15

Тоя Соккобана има тотална липса на личен живот. По цял ден виси тук и чака да пуснат тема за Локото и да почне да повтаря едно и също. Отивай да поливаш, че ше ти изгорят доматите бе Сопотски.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 03 юли 2013 20:17

sokkoban написа:
theprideofplovdiv написа:
sokkoban написа:

Вече ти знам и диагнозата - шизофрения.Говори си сам, аз му казвам,че той е лудницата и са му пуснали нета,той за мен си мисли,че съм луд.Същата история като с "платените" Локо фенове, те жълтите цял живот парички получават,а нас платени наричат.Шизофрения...

Съвсем се омота, платени. Явно нищо няма да излезе от теб, да идва мода, или невестулката, че с теб не е интересно :lol:

Е,как да е интересно.Ти си тъп като на баща ти сина.Наредих те едно хубаво и това е :) Лека вечер,жив и здрав да си :)

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 03 юли 2013 20:18

sokkoban написа:
Ivan-LPFC написа:Тоя Соккобана има тотална липса на личен живот. По цял ден виси тук и чака да пуснат тема за Локото и да почне да повтаря едно и също. Отивай да поливаш, че ше ти изгорят доматите бе Сопотски.

Отивай на протести бе платен, ще изтървеш днешната надница!

Аххахаха набарах ли ти слабото място, кво става тая година да не ти изгоряха доматите. Ай отивай пий една ракия, бий жената и лягай ... рязан

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 03 юли 2013 20:19

Няма по-дразнещо същество от Крум патладжана (патладжан щото носът му е като патладжан-огромен).Тоя поплювко цяла пролет водеше яростна кампания срещу ЛЕВСКИ, винаги е бил с червени пристрастия но се представя за локомотивец (не е стъпвал на мач на Локото от 15 години), гнусна платена подлога...малко му беше оная бутилка в кратуната на "Герена" през 1997-ма, малко му беше! :twisted:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2013 20:24

Ivan-LPFC написа:
sokkoban написа:
Ivan-LPFC написа:Тоя Соккобана има тотална липса на личен живот. По цял ден виси тук и чака да пуснат тема за Локото и да почне да повтаря едно и също. Отивай да поливаш, че ше ти изгорят доматите бе Сопотски.

Отивай на протести бе платен, ще изтървеш днешната надница!

Аххахаха набарах ли ти слабото място, кво става тая година да не ти изгоряха доматите. Ай отивай пий една ракия, бий жената и лягай ... рязан

Какво слабо място си набарал, платени? Нищо не ти се разбира. Всички платени ли сте такива спрели бе, майна?

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 03 юли 2013 20:26

http://www.youtube.com/watch?v=Ps4qS7qPB_Y

Соккобане , тоя русия ти ли си ВЕ, МАЙНА . СпУрИд мен си ти :)

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2013 20:30

Ivan-LPFC написа:http://www.youtube.com/watch?v=Ps4qS7qPB_Y

Соккобане , тоя русия ти ли си ВЕ, МАЙНА . СпУрИд мен си ти :)

Ясен си и ти, нищо съществено
Следващия!

Върни се в “Локо Пловдив”