Модератор ЛокоПД написа:.Достатъчно е човек да мине през вашия форум,в която и да е тема и всичко ще му стане ясно.
Хайде линк дай,щом си толкова отворен. Но ако може към тема,където буфер,повтарям буфер,а не Локомотивец НЕ Е писал.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:.Достатъчно е човек да мине през вашия форум,в която и да е тема и всичко ще му стане ясно.
antonzzzz написа:Модератор ЛокоПД написа:.Достатъчно е човек да мине през вашия форум,в която и да е тема и всичко ще му стане ясно.
Хайде линк дай,щом си толкова отворен. Но ако може към тема,където буфер,повтарям буфер,а не Локомотивец НЕ Е писал.
silverbg написа:Ти ако си от Пловдив както ти е ника щеше да си добре наясно, че ние за разлика от разни комплексари хич не се интересуваме кво мислят другите за нас.Който ни уважава добре, който ни мрази - направо супер. "Повече врагове - повече чест", както казват по едни други стадиони. Не сме безразлични на никой! Всички големи отбори по света са мразени.
Нямам намерение да отварям други теми - ако имаш какво да казваш давай тука, бъди сигурен че ще ти отговоря. Дай да ги видя тия мизерии?! Дай да го видим това "с властта напред"?
А кой какво е затрил - еми ще видим. Като гледам по вашите реакции сме по-живи от всякога.Я се огледай добре ве - само за нас говорите, за нас вдигате плакати, за нас пеете.
sad but true!!!
silverbg написа:demy27 написа:От две години жълтите пеят една песен - "Всичко се връща" /все пак са папагали/, и виждайки как потъват чакаха същото да стане и с нас. Всъщност са прави, защото в момента тези, които най-упорито се опитваха да ни убеждават, че шампионът на България за 2004 година е отбор от Кюстендил и раваха като вдовици за ..., сега се надпреварват да ни обясняват, как всичко което ще стане с Ботев е законно и нормално.
Две неща нямат край - вселената и жълтото лицемерие, като за вселената не е много сигурно. Отрекоха се от собствения си отбор, само защото така им отърва. Казват, че нямат нищо общо с отбора на Христолов а искат лиценза на същия този отбор. В знак на протест срещу президента бойкотираха дербито, но само 3 месеца по късно напълниха стадиона и се радваха неистово на победата на същия този отбор. Преди няколко месеца се молеха ниеистово БФС да свърши работата си и да не пусне Италианския хибрид, а сега събират подписи БФС да нарушат разпоредбите. Каквото и да ти говорят жълтите виждаш само лицемерие.
Въпрос: "Как можеш да познаеш, че един фен на Ботев говори лицемерно?"
Отговор: "Като видиш, че устните му се движат."
С АД на христолов вече със сигурност нямаме нищо общо, но до скоро имахме. Никой не се е отричал от миналото с него. За бойкотираното дерби и за следващато са се изговорели купища неща, решенията сме си ги взимали на момента. За последното дерби нужно ли е да напомням, че имахме надежда, че вече сме се отървали от Селския.
Plovdiv1926 написа:Хайде, хайде, не ви интерисуват другите, гледате си само вас, ние сме комплексари пък вие сте чудесни. Айде не забравяй как до скоро най-голямата тема във вашия форум беше тази посветена на нас и като почнаха някои ваши да си признават че ги бият по улиците я изтрихте да не се излагате
За molto nemici molto onore съм съгласен. За това сме на нож с кажи речи всички отбори в България.
Нямаш намерение да отваряш друга тема - съответно няма да получиш отговор на въпроси, които не касаят тази. Все пак това е идеята на една тема да постави темата за разговор, а не всеки да си мели общи съчинения. Знам, че са ви любими, но все пак разговора изисква да се води по някакви основни правила.
Пак го пиша, ясно е че аз съм комплексар и не спя цели нощи да се занимавам с вас. Не е ясно как искате да влезете законно в Б група без да имате общо с друг отбор или АД-то на Митко Христолов - това е въпроса на който 23 страници не може да отговорите.
silverbg написа:Plovdiv1926 написа:Хайде, хайде, не ви интерисуват другите, гледате си само вас, ние сме комплексари пък вие сте чудесни. Айде не забравяй как до скоро най-голямата тема във вашия форум беше тази посветена на нас и като почнаха някои ваши да си признават че ги бият по улиците я изтрихте да не се излагате
За molto nemici molto onore съм съгласен. За това сме на нож с кажи речи всички отбори в България.
Нямаш намерение да отваряш друга тема - съответно няма да получиш отговор на въпроси, които не касаят тази. Все пак това е идеята на една тема да постави темата за разговор, а не всеки да си мели общи съчинения. Знам, че са ви любими, но все пак разговора изисква да се води по някакви основни правила.
Пак го пиша, ясно е че аз съм комплексар и не спя цели нощи да се занимавам с вас. Не е ясно как искате да влезете законно в Б група без да имате общо с друг отбор или АД-то на Митко Христолов - това е въпроса на който 23 страници не може да отговорите.
Естествено че се интересуваме от другите, не сме сами на тоя свят. Но да взимаме мнението им на сериозно - не мерси. В тоя бизнес всичко е субективно, всеки разправя ние сме най-яките, а другите не струват. Темата за вас в нашия форум отдавна се изроди и нея започнаха да се пишат глупости за щяло и нещяло, не искаме да виждаме капчица омраза към който и да е и затва отдавна трябваше да отиде в коша. Само любов към Ботев Пловдив и тва е.
За тва че сте на нож с някви отбори ще го приема за шегаС кой сте на нож с Левски, Берор, Черно Море, Локо Горна?! Освен с нас и с ЦСКА от скоро, с никой друг не сте на нож.
Ти не ми отговори на доста повече въпроси. Като две от тях са подобни на твоя към мен само където, че вече събитията в тях са в миналото, а на твоят въпрос е фикция.
@demy27, твоето лично тълкуване на разни събития не са факти.И ти си не си длъжен тука да даваш обяснение на неща в които си вярваш, ама ей на правиш го.
И се радвам, че си призна, че сте на принципа "целта оправдава средствата". И през 2004 бяхте така и през 2010, очаквайте продължение...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта