Здравко Лазаров: Ще върнем ЦСКА там,където беше преди 4 мача

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Здравко Лазаров: Ще върнем ЦСКА там,където беше преди 4 мача

Мнениеот lisynger » 11 ное 2010 20:01

Биха Левски и ги направиха супер отбор ще почакаме и ще видим :)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
bokluk4iite

Мнениеот bokluk4iite » 11 ное 2010 20:01

ала-бала.сигурен съм ,че цска ще мине съвсем леко през локото.дори локото едва ли ще има и голово положение.само като видях как Левски ги насмете през второто полувреме все ми е на ума,че ще направят нещо срещу червените

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 ное 2010 20:37

bokluk4iite написа:ала-бала.сигурен съм ,че цска ще мине съвсем леко през локото.дори локото едва ли ще има и голово положение.само като видях как Левски ги насмете през второто полувреме все ми е на ума,че ще направят нещо срещу червените

:lol: Кажи сега нещо и за първото полувреме - кой кого насмете ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 11 ное 2010 21:41

Здравко, черно-бял але-але
Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 11 ное 2010 21:57

Червените братовчедки на леките жени от лайнежа нещо много се стреснаха от заглавието :lol: :lol: :lol: Другия път по-лекичко,че се възпалиха и почнаха да говорат глупости ! ;)
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 11 ное 2010 23:05

чорбите....я си трайте и си пишете във вашия форум....И Модераторе що не ги триеш бре....? Аз кат напиша нещо в Папагалския форум и веднага ми трият мнението!!! :twisted:
Здравко може и да не е най-добрия футболист на света, ама има голямо сърце и се раздава до край във всеки мач!!!
Последна промяна от lokofan на 11 ное 2010 23:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 ное 2010 23:26

lokofan написа:Ейййййй ама май пак им се ядат шутове на чорбите.....на тяхна територияяяяя...я си трайте и си пишете във вашия форум....И Модераторе що не ги триеш бре....? Аз кат напиша нещо в Папагалския форум и веднага ми трият мнението!!! :twisted:

Добре де...ама ние не сме "папагали",нали ? Ние сме на друго равнище,нашите цели са много по-различни,ние бихме Левски в София,нашия отбор е в челото на таблицата/колкото и клиширано да звучи/...кво ти пука кой какво казал,кой какво изтрил... :roll: Ние сме Локо ПД,обичаме си отбора,подкрепяме го и...тва е.Каквото и да стане.Ако бием,това ще е супер.Ако паднем - пеем "Винаги с вас".Ако изкараме равен - значи така е трябвало да стане.Точка.Няма да правим трагедии,няма и Цимбици,които да ни бият "тарторите" насред агитката,няма разбити сектори и физиономии,не играем "местни дербита" със Съединение,Три водици и Куртово Конаре...Стягайте се за София,мача с ЦСКА няма да е лесен! И не пишете във форуми на отбори от "Б" и "В" група - не се занимавайте с глупости :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 11 ное 2010 23:42

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 12 ное 2010 08:00

lisynger написа:Биха Левски и ги направиха супер отбор ще почакаме и ще видим :)

А вие бихте Рапид Виена (които в интерес на истината са ужасно жалък отбор на фона на останалите европейски и едва се спасиха от Берое) и литнахте в небесата.В момента отборът ни е доста по-подреден от вашия,така че ако мачът се играе-много жалко за вас.

Върни се в “Локо Пловдив”