v.r.s. написа:Модератор ЛокоПД написа:v.r.s. написа:
Предполагам,че наистина може да е имало някакви "ултраси","владеещи тактиката на партизанската война",за които говориш. И ако наистина ги е имало,това най-вероятно са били "пубери хулигани" с каквито е пълно и по форумите,които са действали самосиндикално и не са представителната и основна част от агитката на Миньор,те просто няма как да се контролират. А и подобни изпълнения не прилягят на истински фенове на Миньор,от които винаги е имало респект точно защото са се държали като мъже,а тези "хулигани" само ни дискредитират.
Знам,че имате сериозна агитка,ходите на гостувания и т.н.Няма да е лошо,обаче,да се поизчистите от тези елементи.Сигурен съм,че последния път,когато гостувахте тук,не сте имали подобни проблеми.
Как да стане,примерно агитката е на стадиона и подготвя знамената трансперантите и организацията за мача,а някой е решил да направи нещо извън стадиона,за да си избие комплексите. Хаде на стадиона може да се налага някакъв контрол,но извън него няма как да стане. Иначе съм изказвал мнение и друг път,за да не страдат нормалните футболни фенове,тези които искат да се бият,да си организират срещи на подходящи места и да го правят.
Напълно подкрепям това мнение. Нормалните миролюбиви фенове не трябва да бъдат замесвани в "забавленията" на по-буйните фенове! Очаквам срещата с нетърпение, сигурен съм, че ще е запомнящо се гостуване!