Ремонтите на ст. Локомотив продължават

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

loko2004
Контакти:

Re: Сменят тревната настилка на Лаута

Мнениеот loko2004 » 03 май 2011 13:02

Captain Stottlemeyer написа:
loko2004 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Това е добра новина, но моето скромно мнение е, че може да се помисли и за отопление на терена (задължително изискване на УЕФА за ЕКТ от 2012 г.). Разбира се, всичко опира до средства, но общо разходите ще бъдат по-малки, ако с един цялостен ремонт на тревното покритие приключи всичко. :)

Силно ме съмнява задължителността на подобни изисквания или поне за нивото до което участват Бг отборите. Отделно специално за Пловдив необходимостта от такова отопление клони към 0 има няма 10 дена в годината да има нужда и то в период когато няма мачове

Проблемът със съмненията си е твой. :lol: Роден съм в Пловдив, имам много роднини в този град, за 50 години съм бил 12345 пъти в Пловдив и знам, за какво иде реч. ;) Що се отнася до нивото на участие, то е ясно: през зимата в Европа играят "Левски" и ЦСКА. Другите гледат по телевизията.... :lol:

Абе то има изисквания уж за 75% покрити трибуни та ми е много интересно Валенсия и Барселона/за тях се сещам на първо четене/ къде ще си играят мачовете през 2012. Левски в Гент/или Генк/ на терен с отопление ли играха и дали този терен догодина ще има. Малко преиграваме с тия изисквания, ЦСКА ли беше или Левски таци година играха на острова на стадион където май и за А група няма да получи лиценз но се играха мачове за ЕКТ
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 май 2011 13:03

Captain Stottlemeyer написа:Проблемът със съмненията си е твой. :lol: Роден съм в Пловдив, имам много роднини в този град, за 50 години съм бил 12345 пъти в Пловдив и знам, за какво иде реч. ;) Що се отнася до нивото на участие, то е ясно: през зимата в Европа играят "Левски" и ЦСКА. Другите гледат по телевизията.... :lol:

Ех не може да не се заядеш.Както и да е тая година и Олимпия Любляна ще играят в Лига Европа,a и Шериф Тираспол.Играете ли с един от тях рано-рано ще забравите групите. :lol:

Гара Дембеле и вероятно и Тасевски ги продавате,Без Гарата пак ставате слаби в нападение.Трябва да сте блгодарни на Коко Динев,че ви го продаде иначе тази година нямаше въобще да стигнете до групите на Лига Европа.

Първо пожелавам на Локомотив да си стегне стадиона за Европа и да вземе лиценз,а след това да се класират в европейските турнири и да влязат в групите на Лига Европа.Успех!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 03 май 2011 13:05

Parmalat написа:Първо пожелавам на Локомотив да ис стегне стадиона за Европа и да вземе лиценз,а след това да се класират в европейските турнири и да влязат в групите на Лига Европа.Успех!

Мерси! Упех и на вас, а и на всички добронамерени към нас! ;)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 03 май 2011 13:52

loko2004 написа:Абе то има изисквания уж за 75% покрити трибуни та ми е много интересно Валенсия и Барселона/за тях се сещам на първо четене/ къде ще си играят мачовете през 2012. Левски в Гент/или Генк/ на терен с отопление ли играха и дали този терен догодина ще има. Малко преиграваме с тия изисквания, ЦСКА ли беше или Левски таци година играха на острова на стадион където май и за А група няма да получи лиценз но се играха мачове за ЕКТ

Доста често сме дискутирали с приятели тази тема. Ако се разровиш в worldstadiums.com ще забележиш, че едно 80 процента от стадионите в Испания нямат покрити трибуни.
Скоро в някоя от големите спортни медии(Гонг, Спортал или Новспорт - аз само тях следя) имаше новина, че прословутите 75% покрити места отпадат от изискванията за сезон 2012-2013. Логично е да мислим, че на хората в УЕФА не им пука особено много за малките клубове, и поне според мен дават достатъчно време на големите отбори да си модернизират стадионите. Въпроса е и ние да се възползваме от това време, което ме връща и на темата. Ако Локомотив и в частност Коко Динев има ресурсите да направи отопление на терена - нека го направи. Ако не следващият сезон то след няколко години и това изискване ще влезне в употреба.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 03 май 2011 14:04

Captain Stottlemeyer написа:Проблемът със съмненията си е твой. :lol: Роден съм в Пловдив, имам много роднини в този град, за 50 години съм бил 12345 пъти в Пловдив и знам, за какво иде реч. ;) Що се отнася до нивото на участие, то е ясно: през зимата в Европа играят "Левски" и ЦСКА. Другите гледат по телевизията.... :lol:

И вие затова сте пт тях, щото играят. А що играят само те (държавните) е дълга тема, така че подобни подмятания си ги задръж за себе си.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 03 май 2011 14:14

Дано изкъртят и малко от бетона и да разширят и удължат терена, че имаме едно от най-малките игрища в България. Така и стадиона ще стане по-футболен.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 03 май 2011 14:57

Parmalat написа:

Ех не може да не се заядеш.Както и да е тая година и Олимпия Любляна ще играят в Лига Европа,a и Шериф Тираспол.Играете ли с един от тях рано-рано ще забравите групите. :lol:

За разлика от Ч-ц Бургас ние поне ще играем в ЕКТ а не да гледаме по ТВ.Но сега по темата.По-добре е според мен да се направи и отопление на терена но зависи дали г-н Динев ги има тия пари.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 май 2011 17:46

Parmalat написа:....Ех не може да не се заядеш.Както и да е тая година и Олимпия Любляна ще играят в Лига Европа,a и Шериф Тираспол.Играете ли с един от тях рано-рано ще забравите групите. :lol:
Гара Дембеле и вероятно и Тасевски ги продавате,Без Гарата пак ставате слаби в нападение.Трябва да сте благодарни на Коко Динев,че ви го продаде иначе тази година нямаше въобще да стигнете до групите на Лига Европа.
Първо пожелавам на Локомотив да си стегне стадиона за Европа и да вземе лиценз,а след това да се класират в европейските турнири и да влязат в групите на Лига Европа.Успех!

Не мога да не се заям, такъв си е к-н Стотълмайер от сериала "Монк" - чепат характер. :lol: Коко Динев ще вземе сериозен процент, когато Гарата си замине от София, така че май по-скоро той трябва да ни благодари. ;) Напълно се присъединявам към теб с пожеланията за "Локо" - Пловдив, ама нека в мача срещу нас много-много да не се натягат. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 май 2011 17:50

Irish stout написа:

И вие затова сте пт тях, щото играят. А що играят само те (държавните) е дълга тема, така че подобни подмятания си ги задръж за себе си.

Ще ги задържа (подмятанията) или ще ги пусна, когато аз реша, синко! :lol: Написа ли си домашните? Гледам, че българският ти не е на ниво (граматика). :o :(
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 03 май 2011 18:05

Captain Stottlemeyer написа:
Irish stout написа:

Ще ги задържа (подмятанията) или ще ги пусна, когато аз реша, синко! :lol: Написа ли си домашните? Гледам, че българският ти не е на ниво (граматика). :o :(

"Синко" ще викаш на някой друг. Що се отнася до граматиката, от целия форум изтегли най-късата клечка.
Насочи се към друг подфорум за демонстрация на имагинерно превъзходство със съмнително обезпечение.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”