ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Botev fur immer

Re: ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Мнениеот Botev fur immer » 06 май 2010 21:28

Boksiorcheto написа:
Jeff Ament написа:kubik-Какво ми качваш снимки от битаците!?Всеки може да си купи оттам някаква дреха да му топли гърба!Аз ти показах толкова много роми сред агитката ви,че ми се зави свят. :lol: Твоите опити са жалки. :lol:

Само да ти кажа,че на мачът с Литекс имаше 3 мангала в агитката и,когато ги видях им казах да се махнат от тук,защото ще си изядът боя. Те не ме послушаха и след 3-4 минути не можехме да ги настигнем.... много бягат. В агитката на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НЯМА МАНГАЛИ! При семките има,но в агитката няма кой да ги допусне ;).

Стига с твоята алабалистика!!!Ясно се вижда от снимките,че мангалите са точно в агитката ви!!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 май 2010 22:21

Jeff Ament написа:
Boksiorcheto написа::

Боксъорчето беше на няколко олимпиaди по няколко предмета от една елитна пловдивска гимназия ;). Мисля,че много не те засяга дали съм интелигентен или не ;). Това,че съм избрал такъв спорт,не означава,че съм глупав ;). Всеки си избира къде да си излива енергията. По-добре в залата,отколкото срещу някой на улицата. Мисля,че си съгласен ;).

Почитай по-големите и мъдри хора/над 30/ след като се смяташ за "интелигентен боксьор".За последното ти изречение съм съгласен.

Аз ги почитам,но се дразня,когато се излагат,като малки деца ;). Твърдението,че сме циганска публика е смешно.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 май 2010 22:37

Жълтеникавите викат на нас, че сме били цигани, но реално те имат повече фенове сред циганетата!
С времето чрез пропагандата си папагалосите успяха да сложат перде на истината и за другите истината остава забулена за футболната общественост у нас.Много късно реагирахме, но по-добре късно, отколкото никога!

На някой прави ли му впечатление, че жълтата паплач пълнят всички форуми с гнусотиите си!
Като латерна са - намилат едно и също!

Няма обаче нищо скрито, което не ще се открие!Феновете на футбола у нас съвсем скоро ще разберат, че Ботев е отборът циганите в Пловдив!

Ай, пичове, че трябва да ходя на бачкане ве!
Браво на боксьорчета и другите момчета от нашия форум, които полагат труд да махнат жълтото перде от очите на хората!
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 07 май 2010 02:44

Ванко_Ултраса написа:Жълтеникавите викат на нас, че сме били цигани, но реално те имат повече фенове сред циганетата!
С времето чрез пропагандата си папагалосите успяха да сложат перде на истината и за другите истината остава забулена за футболната общественост у нас.Много късно реагирахме, но по-добре късно, отколкото никога!

На някой прави ли му впечатление, че жълтата паплач пълнят всички форуми с гнусотиите си!
Като латерна са - намилат едно и също!

Няма обаче нищо скрито, което не ще се открие!Феновете на футбола у нас съвсем скоро ще разберат, че Ботев е отборът циганите в Пловдив!

Ай, пичове, че трябва да ходя на бачкане ве!
Браво на боксьорчета и другите момчета от нашия форум, които полагат труд да махнат жълтото перде от очите на хората!

Абе ти няма ли поне малко да поумнееш?Вожда ви Бонев сам в пресата обяви,че в болшинството сте цигани,снимковия материал ясно показва изразеното ромско присъствие в агитката ви!!!За каква пропаганда плещиш?Осъзнай се малко!!!Погледни фактите!!!

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 07 май 2010 13:31

Що не изтриете темата?10 страници псувни и простотии.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 май 2010 13:43

Botev fur immer
Абе ти няма ли поне малко да поумнееш?Вожда ви Бонев сам в пресата обяви,че в болшинството сте цигани,снимковия материал ясно показва изразеното ромско присъствие в агитката ви!!!За каква пропаганда плещиш?Осъзнай се малко!!!Погледни фактите!!!

Botev fur immer, :mrgreen: :mrgreen: ... за пореден път те питам... сигурен ли си, че думите на Бонев са били точно тези... т.е. според теб Бонев казва, че "БОЛШИНСТВОТО СМЕ ЦИГАНИ"?! :mrgreen: Сигурен съм, че и ти не си убеден в това, 'ма нещо ти е удобно май да си го тълкуваш както ти падне!!! :mrgreen: Както и да е отдавна сте ни ясни!!! :mrgreen:

Абе... Botev fur immer ... ако познаваш izgrevist-a, питай го няма ли да уважи СОБСТВЕНОТО СИ твърдение, че Славия Пд няма нищо общо с ДСО "ЕНЕРГИЯ" и за нея може да се говори само като за ЖСК?!... :mrgreen: И...
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 07 май 2010 16:44

plovdivram написа:Botev fur immer

Botev fur immer, :mrgreen: :mrgreen: ... за пореден път те питам... сигурен ли си, че думите на Бонев са били точно тези... т.е. според теб Бонев казва, че "БОЛШИНСТВОТО СМЕ ЦИГАНИ"?! :mrgreen: Сигурен съм, че и ти не си убеден в това, 'ма нещо ти е удобно май да си го тълкуваш както ти падне!!! :mrgreen: Както и да е отдавна сте ни ясни!!! :mrgreen:

Абе... Botev fur immer ... ако познаваш izgrevist-a, питай го няма ли да уважи СОБСТВЕНОТО СИ твърдение, че Славия Пд няма нищо общо с ДСО "ЕНЕРГИЯ" и за нея може да се говори само като за ЖСК?!... :mrgreen: И...

Рам върни малко назад в темата и ще видиш постната статията от 17.5.2005г.Казах ти вече,че щом не е опровергана значи е самата истина т.с. Бонев е цитиран дословно!!!Това не е вестник ШОК за да се съмняваш.И излез малко от ролята на Остап Бендер,стига с твоите комбинации!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 май 2010 18:34

Botev fur immer
Рам върни малко назад в темата и ще видиш постната статията от 17.5.2005г.Казах ти вече,че щом не е опровергана значи е самата истина т.с. Бонев е цитиран дословно!!!Това не е вестник ШОК за да се съмняваш.

Botev fur immer, :mrgreen: OK... Колкото и безумно да звучи... :mrgreen: да примем /ей така... чисто хипотетично/, че Зума наистина е казал ТОЧНО ТОВА :mrgreen: ... Мога ли да те попитам... Какво превръща едно ТВЪРДЕНИЕ :mrgreen: , автоматично във ФАКТ?!!! И втори също много важен въпрос... Ти роден и израстнал в Пловдив ли си?! Честно да ти кажа много трудно ми е да повярвам, че човек ПЛОВДИВЧАНИН може СЕРИОЗНО да прави такива АБСУРДНИ ТВЪРДЕНИЯ :mrgreen: !!! Не случайно попитах колко от вашите приятели "БУФЕРИ" са цигани, ама никой не ми отговори!!!

Botev fur immer
И излез малко от ролята на Остап Бендер,стига с твоите комбинации!

Какви "комбинации" бе майна?! Та... всичко, което правите е една и съща "схема" бе майна!!! :mrgreen: НЕОБОСНОВАНИ ТВЪРДЕНИЯ, ПОСТОЯННО И МЕТОДИЧНО РАЗПРОСТРАНЕНИ НА ВСЕВЪЗМОЖНИ МЕСТА на принципа "абе аз нека кажа на целият свят, че сестра ти е к**ва, а ти после се обяснявай, че нямаш сестра"!!! :mrgreen: И ОК... Няма лошо... но това, което ви прави абсолютно НЕДОСТОЙНИ в действията си, че когато трябва да превърнете ТВЪРДЕНИЯТА си във ФАКТИ изведнъж ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИ доводи са нечии пак... ТВЪРДЕНИЯ :mrgreen: ... и то ИЗБИРАТЕЛНО и точно МАНИПУЛАТИВНО ПОДБРАНИ!!! ... А иначе нас обвниявате в МАНИПУЛАЦЯ!!! :mrgreen: Ей т'ва имах предвид като казах, че отдавна сте ясни!!! :mrgreen:
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 07 май 2010 18:42

plovdivram написа:Botev fur immer
Рам върни малко назад в темата и ще видиш постната статията от 17.5.2005г.Казах ти вече,че щом не е опровергана значи е самата истина т.с. Бонев е цитиран дословно!!!Това не е вестник ШОК за да се съмняваш.

Botev fur immer, :mrgreen: OK... Колкото и безумно да звучи... :mrgreen: да примем /ей така... чисто хипотетично/, че Зума наистина е казал ТОЧНО ТОВА :mrgreen: ... Мога ли да те попитам... Какво превръща едно ТВЪРДЕНИЕ :mrgreen: , автоматично във ФАКТ?!!! И втори също много важен въпрос... Ти роден и израстнал в Пловдив ли си?! Честно да ти кажа много трудно ми е да повярвам, че човек ПЛОВДИВЧАНИН може СЕРИОЗНО да прави такива АБСУРДНИ ТВЪРДЕНИЯ :mrgreen: !!! Не случайно попитах колко от вашите приятели "БУФЕРИ" са цигани, ама никой не ми отговори!!!

Botev fur immer
И излез малко от ролята на Остап Бендер,стига с твоите комбинации!

Какви "комбинации" бе майна?! Та... всичко, което правите е една и съща "схема" бе майна!!! :mrgreen: НЕОБОСНОВАНИ ТВЪРДЕНИЯ, ПОСТОЯННО И МЕТОДИЧНО РАЗПРОСТРАНЕНИ НА ВСЕВЪЗМОЖНИ МЕСТА на принципа "абе аз нека кажа на целият свят, че сестра ти е к**ва, а ти после се обяснявай, че нямаш сестра"!!! :mrgreen: И ОК... Няма лошо... но това, което ви прави абсолютно НЕДОСТОЙНИ в действията си, че когато трябва да превърнете ТВЪРДЕНИЯТА си във ФАКТИ изведнъж ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИ доводи са нечии пак... ТВЪРДЕНИЯ :mrgreen: ... и то ИЗБИРАТЕЛНО и точно МАНИПУЛАТИВНО ПОДБРАНИ!!! ... А иначе нас обвниявате в МАНИПУЛАЦЯ!!! :mrgreen: Ей т'ва имах предвид като казах, че отдавна сте ясни!!! :mrgreen:

Твоята словестна еквилибристика може да заблуди само феновете ви с акне на лицето!!!Статията е АБСОЛЮТЕН НЕОПРОВЕРГАН ФАКТ,а ти искаш още.Никога не съм твърдял,че цялата ви публика е цигани,а че те са по-големия процент.Да имам приятели локомотивци,а не буфери!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 май 2010 19:07

Botev fur immer
Твоята словестна еквилибристика може да заблуди само феновете ви с акне на лицето!!!Статията е АБСОЛЮТЕН НЕОПРОВЕРГАН ФАКТ,а ти искаш още.Никога не съм твърдял,че цялата ви публика е цигани,а че те са по-големия процент.Да имам приятели локомотивци,а не буфери!

И в какво ще ги "ЗАБЛУДИ"?! :mrgreen: ... Ама ти май наистина вземаш много насериозно тази СТАТИЯ :mrgreen: ?! Даже и не само нея... а и СОБСТВЕНАТА СИ ПРЕЦЕНКА вземаш доста насериозно... т.е. че в БОЛШИНСТВОТО СИ СМЕ ЦИГАНИ!!! :mrgreen: И да ти напомня, че не те питах дали приятелите ти са "БУФЕРИ" /отбелязвам, че навсякъде думата съм я поставял в кавички :mrgreen: /, а колко от тях са ЦИГАНИ?!! :mrgreen: ... ти естествено обаче се направи отнов на неразбрал въпроса!!! И последно... Роден и израстнал ли си в Пловдив?!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”