s.th.1926 написа:Аз виждам само един вариант! Взехте да строите, добре! Ама строежът трябваше да бъде поетапен!!! Казахте, че така ставало по-бързо и евтино. Чудесно, но човек трябва да взима под внимание и други неща. Сигурност, удобството на собствената си публика, на гостуващата такава, спецификата на дербитата. Проблемът идва обаче основно, от корумпираността на БФС и Лицензионната му комисия! Вие трябваше да опитате с базата, но те с какъв са разрешили този вариант??? Някой се нагушил яко.
За факлите е добре да коментираш, защото вие твърдите, че базата отговаря на всички изисквания. Включително и на това, за сигурността на гостуващата публика. А с тази факла, можеше да стане много голяма беля. Представи си, че ти си с децата в гостуващия сектор и аз метна факла в/у вас??? Макар че, този сценарий, изобщо не искам да си го представям даже и на сън...
Първоначалния проект беше поетапно строителство. Трибуна по трибуна. От сегашна гледна точка е ясно, че това е по-добрия вариант, но каруцата като се обърне.....
За факлите си прав, че белята беше на косъм. Човекът е осъден, наложена му е глоба, клубът ще си плати глобата или ще си понесе наказанието. Пропуск и на домакина на базата, който е бил предупреден за дупка в мрежата, но не го е взел на сериозно. Друго не знам какво може да се направи. Непрекъснато се говори за това, ама все ще се намери някой да се направи на мъж пред мацките. Съжалявам за което. Иска се дисциплина, която не всеки притежава.