Със сигурност ще има отлив на публика с тези цени.
Сега след загубата от Левски на следващия мач с Берое я има-я няма 1000 зрители

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kubik написа:7 лева са нищо,но за тази игра която показват не струват и 0.20 стотинки.
Със сигурност ще има отлив на публика с тези цени.
Сега след загубата от Левски на следващия мач с Берое я има-я няма 1000 зрители
kubik написа:Да може едно басче.Покажем ли същата игра,може и да свалим бройката
Ванко_Ултраса написа:Няма невъзможни неща - това най-вече се отнася за Локомотив Пловдив!
Най-добрият футболист на "сините" Родригес няма да играе срещу нас, което прави Левски с още една идея по-слаб!
Левскарите са много слаби, ще се озверени, но и много уязвими. Ако играем търпеливо можем да ги изненадаме много лошо.
Те ще се хвърлят да си го изкарат на нас и ще си вкарат автогол, ако тръгнат на юруш срещу нас.
С контри като нищо сме ги отвяли.
Играта срещу ЦСКА, обаче ме кара да се притеснявам...играят ли по същия начин една тройка не ни мърда!
Всичко много зависи, какво ще им каже Станков и как ще ги надъха.Много зависи от настройката на нашите.
За мен лично троен знак!
demy27 написа:СТАМАТ написа:Случки има всякакви. Едни напускат "А" група и се връщат бързо, други въобще не я напускат, трети като я напуснат веднъж и никога не се връщат! Лошо е когато не достигат турските грошове, но дано Аян да помогне.
Няма как. В момента турските грошове текат към жълтия стадион. При засилващи се протести и все по-голяма вероятност правителството да падне не се знае какво ще стане.
СТАМАТ написа:demy27 написа:СТАМАТ написа:Случки има всякакви. Едни напускат "А" група и се връщат бързо, други въобще не я напускат, трети като я напуснат веднъж и никога не се връщат! Лошо е когато не достигат турските грошове, но дано Аян да помогне.
Няма как. В момента турските грошове текат към жълтия стадион. При засилващи се протести и все по-голяма вероятност правителството да падне не се знае какво ще стане.
На мен ми се струва, че протестите утихват. Хората ще излезат на почивка, парите ще свършат, пък и каква връзка има правителството с турските грошове??????? Те са са си на ДПС-то, а представител от футболните среди в момента е май, само бат Аян! Е и Аджъбадемите помагат!:))))))))))
СТАМАТ написа:demy27 написа:СТАМАТ написа:Случки има всякакви. Едни напускат "А" група и се връщат бързо, други въобще не я напускат, трети като я напуснат веднъж и никога не се връщат! Лошо е когато не достигат турските грошове, но дано Аян да помогне.
На мен ми се струва, че протестите утихват. Хората ще излезат на почивка, парите ще свършат, пък и каква връзка има правителството с турските грошове??????? Те са са си на ДПС-то, а представител от футболните среди в момента е май, само бат Аян! Е и Аджъбадемите помагат!:))))))))))
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта