Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: ЦСКА шампион, Левски, Локо и Ч-ц с равни точки, кой е в ЛЕ??

Мнениеот фифи перото » 19 май 2012 13:11

Irish stout написа:
staria написа:Мислете как да вкараме Локо София в Европа, те имат по-добър коефициент за Европа от нас и Черноморец. Фифи, фифи, годинките ти натежават май?

По-скоро мисля, че му липсват доста, че да дрънка такива глупости.

Мисля,че на теб ти липсват първите седем,щом веднага започваш да обиждаш и злобееш.
Човекът ти каза-не търсете конспирации,вземете си мачовете,вземете лиценз,не рушете чужди стадиони и сте ок.
А юни,след като изиграете два мача в ЛЕ и се завърнете ..пак ще си говорим.
Или смяташ ,че Коко ще спретне грандиозна селекция? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: Европа, какво ни чака?

Мнениеот batbozho » 19 май 2012 13:20

staria написа:Към момента са известни 27 от 40 възможни съперника за нас и Черноморец (имаме еднакъв коефициент). Ето ги отборите:
Твенте, Апоел Никозия, Спарта Прага, Лех Познан, Розенборг, Анортозис, Виктория Пилзен, Бурса, Легия Варшава, Цървена Звезда, Металург Донецк, Елфсборг, Анжи, Омония Никозия, Слован Братислава, Хайдук Сплит, Бней Йехуда, Калмар, АИК Стокхолм, Аалесунд, Макаби Нетаня, Адмира Вакер, Актобе, Рух Хожув, Ст. Патрик, Тромзьо и Стабек...

Така като гледам, отборите, които може да отстраним се броят на пръстите на едната ръка. Ще ни трябва много късмет на жребия, а ние от 40 години, от 100 ... все ... набарваме. Все пак си пожелавам Ст. Патрик и един чартър с фенове от Лондон да мачкаме ирландските нещастници.

Аз мисля,че много се подценяваме.Не ние,а всички Бг отбори.Някой нарочно се опитва с цел да изкара Бг първенството безумно слабо.Аз не съм съгласен.Тука има поне 10 отбора дето ще ги бием.К'ви са тея Бней Йехуда, Макаби Нетаня.От норвежки ботуши ли ще се плашим като Тромсьо и Алезунд или ирлански баберици като Ст.Патрик.Да не говорим за разни шведи дето като чуят за Левски и им се пресира.Айде ние сме по-слаби ама тея Алезунд ако ги набарат Черноморец и Лудогорец няма да видят топката.
Трябва ни само малко самочувствие,а не сами да се стъпкваме и унижаваме зорлен.
Ей го на.Шльонкс стана шампион на Полша,ама не можа да вкара почти 3 мача гол на Локо Сф. които едвам ще се спасят от изпадане.Левски от тея дето ги цитирате Жилина,Дебрецен,Бате,Слован и прочие не е бил по-слаб в нито един случай.Само самочувствие,късмет са липсвали.Не сме толкова слаби колкото ни изкарват.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 19 май 2012 13:39

фифи перото написа:
Irish stout написа:
staria написа:Мислете как да вкараме Локо София в Европа, те имат по-добър коефициент за Европа от нас и Черноморец. Фифи, фифи, годинките ти натежават май?

По-скоро мисля, че му липсват доста, че да дрънка такива глупости.

Мисля,че на теб ти липсват първите седем,щом веднага започваш да обиждаш и злобееш.
Човекът ти каза-не търсете конспирации,вземете си мачовете,вземете лиценз,не рушете чужди стадиони и сте ок.
А юни,след като изиграете два мача в ЛЕ и се завърнете ..пак ще си говорим.
Или смяташ ,че Коко ще спретне грандиозна селекция? :lol:

Ако на мен ми липсват първите 7, на теб трябва да ти липсват всички до момента, щото явно не знаеш кога и за какво се използва този израз. Ама нали сте все бест ъф дъ бест.
Много сте разглезени държавните отборчета, очевидно е. Абонаментът ви за ЕКТ в продължение на 50 години изигра много лоша роля за развитието на футбола у нас. Това е причината на другите отбори да имат трудности при пробиване в Европа, а не имагинерните ви по-добри отбори. Това са легенди.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 19 май 2012 14:41

Едни мачове със Звезда, Лех Познан или Легия Варшава ще са уникални и ще има хореография каквато българските фенове не са виждали по родните терени ;) Искрено си пожелавам един от тези 3 отбори. Лошото е само, че ще играем на националния стадион, но няма проблеми едно делене на стадиона 50% на 50% ще е перфектно и около 2000 полицая като охрана на двубоите :mrgreen:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 19 май 2012 15:00

DelijePlovdiv написа:Едни мачове със Звезда, Лех Познан или Легия Варшава ще са уникални и ще има хореография каквато българските фенове не са виждали по родните терени ;) Искрено си пожелавам един от тези 3 отбори. Лошото е само, че ще играем на националния стадион, но няма проблеми едно делене на стадиона 50% на 50% ще е перфектно и около 2000 полицая като охрана на двубоите :mrgreen:

А бе аз нямам информация да сме се класирали, така че подобни сметки смятам да ги правя след 23 май. ;)
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 май 2012 15:17

demy27 написа:Най-сигурният Български участник в ЛЕ за сега е Левски, което е и безкрайно тъжно. Тъжното е, че всичко което се случва в българският футбол през последните три седмици е подчинено на една единствена цел - Левски в ЛЕ. Дербито Левски-ЦСКА завърши по такъв начин, който отговаря на тази цел; Купата беше взета от този отбор, който трабва да вземе купата за да играе Левски в Европа; и едва ли вече някой се съмнява кой ще е новият Шампион на България - това ще е отборът, който ставайки Шампион ще прати Левски в Европа. Едва ли на последният мач в Разград ще се случи нещо различно от някакъв "Геройски" хикс. Тъжно е и за феновете на Левски, които "хем ги боли, хем ги сърби" - от една страна искат да махнат Батков, от друга искат да играят е Европа, като само европейските пари държат Батков на власт. Абсурдът е пълен, когато се оказва, че сините трабва да се молят ЦСКА да станат Шампион. ЦСКА пък трябваше да пусне на Левски, но са облагодетелствани, защото трябва да са Шампиони за да отидат Левски в ЛЕ. Разград ще се откажат от Шампионската титла пак за да могат Левски да играят в Европа.
Най-тъжно е за Локомотив и Черноморец, защото един от тези отбори няма да играе в Европа.
И други приказки са много дразнещи - как трябвало да играе Левски, защото имали по-добър коефициент и по-добри шансове да се представят добре - пълни глупости. А другите как ще трупат опит и коефициент, ако не започнат от накъде?

Незнам за колко време обаче ще ти се наложи да се покриеш ако Лудогорец стане шампион и въпреки това Левски играе в Европа или пък ако ЦСКА стане шампион и Левски не играе в Европа...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 май 2012 15:31

lazio1997 написа:
demy27 написа:Най-сигурният Български участник в ЛЕ за сега е Левски, което е и безкрайно тъжно. Тъжното е, че всичко което се случва в българският футбол през последните три седмици е подчинено на една единствена цел - Левски в ЛЕ. Дербито Левски-ЦСКА завърши по такъв начин, който отговаря на тази цел; Купата беше взета от този отбор, който трабва да вземе купата за да играе Левски в Европа; и едва ли вече някой се съмнява кой ще е новият Шампион на България - това ще е отборът, който ставайки Шампион ще прати Левски в Европа. Едва ли на последният мач в Разград ще се случи нещо различно от някакъв "Геройски" хикс. Тъжно е и за феновете на Левски, които "хем ги боли, хем ги сърби" - от една страна искат да махнат Батков, от друга искат да играят е Европа, като само европейските пари държат Батков на власт. Абсурдът е пълен, когато се оказва, че сините трабва да се молят ЦСКА да станат Шампион. ЦСКА пък трябваше да пусне на Левски, но са облагодетелствани, защото трябва да са Шампиони за да отидат Левски в ЛЕ. Разград ще се откажат от Шампионската титла пак за да могат Левски да играят в Европа.
Най-тъжно е за Локомотив и Черноморец, защото един от тези отбори няма да играе в Европа.
И други приказки са много дразнещи - как трябвало да играе Левски, защото имали по-добър коефициент и по-добри шансове да се представят добре - пълни глупости. А другите как ще трупат опит и коефициент, ако не започнат от накъде?

Незнам за колко време обаче ще ти се наложи да се покриеш ако Лудогорец стане шампион и въпреки това Левски играе в Европа или пък ако ЦСКА стане шампион и Левски не играе в Европа...

Изобщо нямам намерение да се покривам. Най-официално ще призная, че не съм бил прав и ще се извиня, като започна с теб, както би направил всеки, който държи на достойнството си. Не знам защо си решил, че не мога да поема отговорност за думите си, но грешиш.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 май 2012 17:25

demy27 написа:
lazio1997 написа:

Изобщо нямам намерение да се покривам. Най-официално ще призная, че не съм бил прав и ще се извиня, като започна с теб, както би направил всеки, който държи на достойнството си. Не знам защо си решил, че не мога да поема отговорност за думите си, но грешиш.

Окей тогава и аз ще се извиня, че съм решил, че не можеш да поемеш отговорност...Иначе нещото, което ме накара да мисля така е, че не спомена нищо за мача Локо Пд - Левски 3:2 в мнението си...И тази загуба ли е била "планувана", "тото" или прочие?
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 19 май 2012 18:27

А така ,Левски трети и Лудогорец ако стане шампион и Локото в ЛЕ.Всичко се нареди.Челноморец и Локото играха за Левски.

Върни се в “Локо Пловдив”