Черно-бялата Коледа поправи историческа несправедливост!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Черно-бялата Коледа поправи историческа несправедливост!

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 дек 2010 15:11

loko2004 написа:
Ванко_Ултраса написа:То хубаво ще уведомим УЕФА и БФС, но каква е файдата, ако чрез съда не се промени и узакони промяната?
Черно на бяло да се промени със закон официално датата и годината на регистрацията на нашия клуб през 1926.
Щото УЕФА и БФС ще бъдат уведомени, но в регистрите като пише, че сме създадени през 1936 ситуацията става комична.
Разбираш ме, какво искам да ти кажа, нали?

Естествено че няма да е със закон, а със съдебно решение ;) прави разлика между съдебно решение и закон/законите се приемат от Парламента/

Е да де аз това имах предвид да кажа. :lol:
Доказателствата ще се представят в съда и той на тази база ще узакони промените.
Така в регистрите официално и по законен път ще бъдат въведени промените - истинската дата на създаването на нашия клуб - 1926.
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 20 дек 2010 15:19

Ванко_Ултраса написа:
Пловдив1926 написа:Е не със закон, на следващото събрание ще се смени официално името на акционерното дружество което осигурява участието на Локомотив в А група, ще се изпратят официални писма до УЕФА и БФС. Жълтите нищо не могат да направят. Жалките им опити само ги разкриват в очите на хората какво представляват. Може по-нататък да ви пусна как едни тука форумни герои са коментирали Черно-бялата Коледа, която много внимателно са гледали на живо да се посмеем малко :mrgreen:

То хубаво ще уведомим УЕФА и БФС, но каква е файдата, ако чрез съда не се промени и узакони промяната?
Черно на бяло да се промени със закон официално датата и годината на регистрацията на нашия клуб през 1926.
Щото УЕФА и БФС ще бъдат уведомени, но в регистрите като пише, че сме създадени през 1936 ситуацията става комична.
Разбираш ме, какво искам да ти кажа, нали?

Ванко, какъв закон те гони бе пич? Това не се променя със закон. Промяна чрез съда не означава промяна със закон.

Иначе за Черно-бялата Коледа могат да се кажат само суперлативи. Духът, което витае около подобно събитие е неописуем и единствено който е бил там знае за какво става дума. Да видиш на едно място толкова хора, събрани около една идея. За мен лично удоволствието беше още по-голямо, защото заведох баща ми, който е стар привърженик на Спортклуб, и на Черно-бялата Коледа той се видя със свои приятели от детските им години. Всички те са били живи свидетели на събитията, които се оспорват от хора, които са или невежите и лаиците, или са просто недобронамерени. Та в този ред на мисли, всичко, което се случи вчера беше естественият ход на нещата. Та как инак може да убедиш човек, който е жив свидетел и участник в онези събития, че е станало нещо друго, а не това, което е видял с очите си, нещо, което е насилствено наложено от партийната пропаганда през онези години.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 дек 2010 15:36

В поста по-горе съм се поправил. :roll:
Малиииии жълтите ще се стопят наполовина от мъка. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 дек 2010 15:37

Тези неща, в случаи като нашият /че и на който и да е футболен отбор в БГ/ се правят по следният начин - свиква се събрание на АД-то с една единствена точка в дневния ред, а имено - смяна или премахване на годината 1936 в наименованиет ни!!! Доколкото знам има някаква такса, която се плаща за пререгистрация на "новото" име на АД-то и т'ва е!!!
Предполагам тук има много юристи /особено "жълти" такива :mrgreen: /, които ще ме поправят ако нещо не са нещата такива, каквито ги представям!!!

Иначе... 'дет' се вика единственото нещо, което трябва да се направи е - Коко Динев като президент и собственик на 96% /мисля, че бяха толкова/ от акциите на клуба да свика събрание на АД-то, което да гласува промяната!!! Както виждате... всичко вече си е в ръцете на клубното ни ръководство!!!
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 20 дек 2010 15:58

Жълтите юристи ще имат друга работа. Докато се мъчиха по всякакъв начин да се заяждат с това, в коя година е създаден Локомотив Пловдив изведнъж Левски се излюпиха като най-стария клуб - 1911 година. Много ми е интересно сега какво ще кажат срещу тази директна заплаха за техния уникален и божествен произход :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 20 дек 2010 16:04

plovdivram написа:Тези неща, в случаи като нашият /че и на който и да е футболен отбор в БГ/ се правят по следният начин - свиква се събрание на АД-то с една единствена точка в дневния ред, а имено - смяна или премахване на годината 1936 в наименованиет ни!!! Доколкото знам има някаква такса, която се плаща за пререгистрация на "новото" име на АД-то и т'ва е!!!
Предполагам тук има много юристи /особено "жълти" такива :mrgreen: /, които ще ме поправят ако нещо не са нещата такива, каквито ги представям!!!

Иначе... 'дет' се вика единственото нещо, което трябва да се направи е - Коко Динев като президент и собственик на 96% /мисля, че бяха толкова/ от акциите на клуба да свика събрание на АД-то, което да гласува промяната!!! Както виждате... всичко вече си е в ръцете на клубното ни ръководство!!!

Значи искаш да кажеш, че нещата могат да се уредят и без да минат през съд!
Не ми се вярва да става толкова лесно както казваш!
Иначе няма спор -днешния Локомотив се е родил през 1926г.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 20 дек 2010 16:41

отборът на Пловдив написа:Значи искаш да кажеш, че нещата могат да се уредят и без да минат през съд!
Не ми се вярва да става толкова лесно както казваш!
Иначе няма спор -днешния Локомотив се е родил през 1926г.

Ами може и да трябва да се мине през съда, но просто не се сещам какво отношени може да има той към годината ни... Разбира се аз това го казвам без да съм запознат.... може би да има някаква документация, която трябва да мине и през съда, но за промяната на годината в името е достатъчна регистрация в Търговският регистър, която става със събрание на АД-то!!

Hacko1912
тва е добра тема - виж за сравнение реакциите на феновете на Левски по повод на предложението на Борат. Забележи че хората са масово против - знаят си историята, имат си самочувстwie и не им трябват измислени дати.

viewtopic.php?f=1&t=69273&st=0&sk=t&sd=a

Не че се заяждам. Ако смятате всички че сте създадени 1926, то честито и със здраве. За мен лично, а и повечето канари, които познавам, това не е важно. Интересно е, че темата тук са говори за "историческа непсраведливост", което води до доста въпроси, но нейсе. Пак казвам - честито и висчко е 6.

Ами Наско.... при Левски няма "историческа несправедливост"!!! :mrgreen: ... А.... да ти кажа, че въпросите нямаше да ги има ако поне веднъж бяхте вникнали малко в това, което ви се показа в тези дискусии нееднократно... а имено, че при нас исторически и статистически клуба се е водил за един, а му е лепвана за рождена година такава, която е измислена дори и за друг клуб като какъвто е обявяван!!!! Ти ми кажи ако това не е несправедливост какво е?!! За мен освен, че е несправедливо си е и пълен бълвоч...
Последна промяна от plovdivram на 20 дек 2010 16:43, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 20 дек 2010 16:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o1P7QTAFIIg[/youtube]

smith12

Мнениеот smith12 » 20 дек 2010 22:52

пишете,че трябва да си смените името,но никой не каза какво трябва да е новото :lol: -не върви да е локомотив 1926,защото тогава такъв отбор с такова име е нямало.едва ли ще е и спортклуб 1926 защото е съвсем различно от локомотив и едва ли ще го припознаете.та някой може ли каже какво ще е новото име???
питам защото просто ми стана интересно :lol:
пп:предварително искам да е ясно,че не искам и няма да влизам в спорове.ако може отговор само с 1 дума.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 дек 2010 23:02

smith12 написа:пишете,че трябва да си смените името,но никой не каза какво трябва да е новото :lol: -не върви да е локомотив 1926,защото тогава такъв отбор с такова име е нямало.едва ли ще е и спортклуб 1926 защото е съвсем различно от локомотив и едва ли ще го припознаете.та някой може ли каже какво ще е новото име???
питам защото просто ми стана интересно :lol:
пп:предварително искам да е ясно,че не искам и няма да влизам в спорове.ако може отговор само с 1 дума.

Добре.Ще сменим 1936 с 1926.Името остава същото.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”