Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2010 19:28

аби написа:Хъбаво,че дава човека,ама от къде ги взима? Дали не са от спестените закуски! ;)

Иди и го попитай лично.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 05 дек 2010 19:28

А и за нас като фенове не е ли най-важно, че в момента играем най-хубавия и привлекателен футбол в България, че в момента сме на 5 място в класирането, че в момента сме четвртфиналисти за купата на България. Другото не ни интересува, най-важното е отбора да върви и да е страшилище за някои, които носят от 9 кладенеца вода за да намерят някакви компромати за този човек. Има ли един честен и почтен президент на футболен отбор по света...изключвам Митко(Командоса), който си изпълни мисията отлично.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 05 дек 2010 19:33

отборът на Пловдив написа:А и за нас като фенове не е ли най-важно, че в момента играем най-хубавия и привлекателен футбол в България, че в момента сме на 5 място в класирането, че в момента сме четвртфиналисти за купата на България. Другото не ни интересува, най-важното е отбора да върви и да е страшилище за някои, които носят от 9 кладенеца вода за да намерят някакви компромати за този човек. Има ли един честен и почтен президент на футболен отбор по света...изключвам Митко(Командоса), който си изпълни мисията отлично. :lol:

А бе те парите на Караибрахим са чисти като сълза. :lol: Парите на ДПС са кристални,та тръгнали на нас да обясняват :mrgreen:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 05 дек 2010 19:40

аби написа:Хъбаво,че дава човека,ама от къде ги взима? Дали не са от спестените закуски! ;)

Теб какво те интересува? Има човекът,дава ;). Щом ги има,значи е постигнал нещо.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 05 дек 2010 19:55

whitesnake написа:
А бе те парите на Караибрахим са чисти като сълза. :lol: Парите на ДПС са кристални,та тръгнали на нас да обясняват :mrgreen:

Ако визираш банката на Цветан Василев си тотално заблуден.Все пак да не изпадам в подробности.Темата си е ваша.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 дек 2010 19:56

Jeff Ament написа:
whitesnake написа:

Ако визираш банката на Цветан Василев си тотално заблуден.Все пак да не изпадам в подробности.Темата си е ваша.

Кой ли е заблуденият, след като доста от вас смятат, че е държавна. Но темата си е наша, така че с това приключваме до тук.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2010 20:02

Irish stout написа:
Jeff Ament написа:
whitesnake написа:

Кой ли е заблуденият, след като доста от вас смятат, че е държавна.

Всички твърдят - и медии и бизнесмени,а и цяла България знае,че банката на Ц.Василев е на ДПС.И всички определено са мнооооого заблудени.Не знам що така... :roll: Добре ,че има хора като Джеф,да ни "светнат",че ,аджеба,"нема такъв филм"... :lol: Ашколсун,както казват някои банкери ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 05 дек 2010 20:12

Модератор ЛокоПД написа:Всички твърдят - и медии и бизнесмени,а и цяла България знае,че банката на Ц.Василев е на ДПС.И всички определено са мнооооого заблудени.Не знам що така... :roll: Добре ,че има хора като Джеф,да ни "светнат",че ,аджеба,"нема такъв филм"... :lol: Ашколсун,както казват някои банкери ;)

По-скоро ти твърдиш.Ако ми покажеш на парите да пише ДПС,тогава ще те призная. :lol: .Спора е безмислен,все пак ние нямахме Левент и Зеки. ;)В тази посока случайно видях една снимка на която имаше шал на Локо Пд в агитката на Бешикташ...
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2010 20:19

Jeff Ament написа:
По-скоро ти твърдиш.Ако ми покажеш на парите да пише ДПС,тогава ще те призная. :lol: .Спора е безмислен,все пак ние нямахме Левент и Зеки. ;)В тази посока случайно видях една снимка на която имаше шал на Локо Пд в агитката на Бешикташ...

Точно така,Джеф - ние имахме Зеки и Левент.И ги изгонихме.Точно вие най-много подскачахте тогава,че били турци,че еди кво си.Всичко се връща.Сега ще ви видим ...вие как ще ги приемете с отворени обятия и за колко време.Аз не твърдя нищо - просто чета вестници и отвреме навреме ползвам "чичко Гугалов" ;) Освен това,често ми се случва да работя с определени банки.Снимката си запази за спомен.Аз имам една на вашата агитка с турското знаме :lol:

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 05 дек 2010 20:24

Модератор ЛокоПД написа:
Jeff Ament написа:

Точно така,Джеф - ние имахме Зеки и Левент.И ги изгонихме.Точно вие най-много подскачахте тогава,че били турци,че еди кво си.Всичко се връща.Сега ще ви видим ...вие как ще ги приемете с отворени обятия и за колко време.Аз не твърдя нищо - просто чета вестници и отвреме навреме ползвам "чичко Гугалов" ;) Освен това,често ми се случва да работя с определени банки.Снимката си запази за спомен.Аз имам една на вашата агитка с турското знаме :lol:

Турското знаме знаеш за какво беше ,"уайт..." :lol: Както и да е. ;)
12 март 1912 г.

Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”