Здравко Лазаров и Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Здравко Лазаров и Локомотив Пд

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 сеп 2010 23:40

vallige написа:Пазете сайта чист....

Объркал си рейса,пич :arrow:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 15 сеп 2010 12:08

Поклон пред Здравко! Надявам се да остане при нас и след края на кариерата си! Той ще остане завинаги в сърцата ни редом с Методи Стойнев,Краси Димитров,Марто Камбуров.................!

MORSKI
Контакти:

Re: Здравко Лазаров и Локо

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2010 16:58

Модератор ЛокоПД написа:Не знам,майна.За Здравко - две мнения няма.Не знам,много хора от други отбори където е играл,го плюят - "мишка" бил,не знам си кво...При нас Здравко прави най-добрите си мачове,има мачове,в които носи на гръб целия отбор...И не само това.Често ходя на тренировките и го виждам как бачка.Ама буквално бачка.Да не говорим за режими,диети и т.н.Да сте виждали негови снимки от запои,чалготеки,с курви-мурви ?! Ми няма и да видите.С една дума - Професионалистът.

Ами при нас играеше ганкиното и ни късаше нервите всеки мач! При вас явно се отпуши, но мен това лично не ме топли особено :mrgreen: Жалко, че се криеше винаги при престоя си на Тича....

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 сеп 2010 17:04

Определено в момента Здравко е един от най-добрите футболисти в А група,заедно с Гара Дембеле,Влади Златинов и Божов.Двама от тях са над 30,единия е чужденец,а другия играеше в Банско миналата година.Това показва нагледно нивото на футбола ни.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 сеп 2010 20:24

MORSKI написа:
Модератор ЛокоПД написа:Не знам,майна.За Здравко - две мнения няма.Не знам,много хора от други отбори където е играл,го плюят - "мишка" бил,не знам си кво...При нас Здравко прави най-добрите си мачове,има мачове,в които носи на гръб целия отбор...И не само това.Често ходя на тренировките и го виждам как бачка.Ама буквално бачка.Да не говорим за режими,диети и т.н.Да сте виждали негови снимки от запои,чалготеки,с курви-мурви ?! Ми няма и да видите.С една дума - Професионалистът.

Ами при нас играеше ганкиното и ни късаше нервите всеки мач! При вас явно се отпуши, но мен това лично не ме топли особено :mrgreen: Жалко, че се криеше винаги при престоя си на Тича....

:lol: Криел се ?! Морски,той ли се криеше,или вие сте се били скрили ? :lol: Шегувам се.Определено Здравко намери своето място в Локо ПД.И не е само той.Колко футболисти,отхвърлени и оплюти от предишните си отбори /и най-вече фенове/, дойдоха при нас и доказаха,че са добри футболисти ? Здравко,Кирчо Котев,Данчо Тодоров,Ицо Златински,даже Гарра Дембеле като дойде при нас,беше пълен анонимник, гонен от няколко отбора преди това /сега го сравняват с Гунди,пази Боже/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2010 20:31

[offtopic]той бягаше, ние го гонихме :mrgreen: 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 сеп 2010 20:35

MORSKI написа:[offtopic]той бягаше, ние го гонихме :mrgreen: 8-)[/offtopic]

Повече да не правите така :!: Едни такива,дето си гониха футболистите като вас ,изпаднаха в "зоните" :idea:

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 15 сеп 2010 20:41

Здравко е от старата генерация,лошото е че новата само по чалгите я бива.Нищо не идва от младите а все пак се поддържа школа и се дават някъкви пари но резултати не се виждат.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2010 20:42

Бъзикам се ;) До там не се стигна, но в доста мачове точно това ни идваше да направим :evil: Така само Андонов и Дани Георгиев са ми късали нервите + няколко чужденци - легионери...

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 15 сеп 2010 21:08

MORSKI написа:Ами при нас играеше ганкиното и ни късаше нервите всеки мач! При вас явно се отпуши, но мен това лично не ме топли особено :mrgreen: Жалко, че се криеше винаги при престоя си на Тича....

Извинявай приятелю обаче Здравко и Ганкиното?!!?.... Просто при вас няма с кой да играе това е истината. Един Жорко Илиев имате и това е. Всички други са абсолютни дърводелци. Ритат като коне и никакъв пас, никаква техника. С кой да играе при вас? Не знам как ги избирате вашите футболисти. Всичките ви халфове са разбивачи. Не става така. При нас Здравко играе със Златински, Карвальо, Драги Коцев и един Керчев ако щеш който има прилична техника и пас. А и Здравко да се крие?? Той ни е лидера ,Капитана с главно К. Такъв от Краси Димитров насам не сме имали. Не бяга от единборства и постоянно го ритат. Повредата е във вашия телевизор. Аз навсякъде където съм го гледал се е отличавал сериозно по класа. Дори и в Цска и в Славия изпъкваше много.

Върни се в “Локо Пловдив”