1000 на ТРЕНИРОВКА в България! УНИКАЛНО! ЗУМА иска 3 място!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 1000 на ТРЕНИРОВКА в България! УНИКАЛНО! ЗУМА иска 3 място!
Кво 3-то място? Пак ще се борите за оставане...
Приятно ме изненада малкия Бенжелюн!Уругвайците също имат качества.Имаше настроение и всички показаха желание да се докажат.Това е най-важното!Дали сме били 1000,1500 или 500 човека няма никакво значение!Важното е,че футболистите разбраха,че имат подкрепата ни и сега вече всичко зависи от тях самите за да убедят ръководството кой трябва да остане и кой-не.Успех през новия сезон и дано да ни донесе много радост този отбор!
Направо се засмях. То в началото е много лесно да се обещава. То не остана треньор да не се изхвърли като чикия на пясък за място в тройката. Абе те много добри са станали всички отбори , всички ще се борят за лидерските места, а кой ще отпада. Дайте го по реално. До вчера с игрите на Зума останахте в групата сега в тройката. Аде по реално 5 - 8 място.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
sandokan100 написа:Без разбира се да се заяждам,ама и на мен ми се струва,че Зума и Коко прекалено се поизхвълят малко повече от необходимото.Смятам,че още ви е рано за тройката.И нещо друго.Имате добра публика за нашите си родни стандарти.Няма спор!Но като прочета такива неща от рода на "най-великата публика","1000 на тренировка в БГ-уникално" малко ме кара да се усмихна снисходително.Имайте повече самочувствие!
Това за "тройката" и "участие в евротурнирите" са дежурните фрази на всички ръководители,на всички БГ отбори.Дотук съм съгласен.За присъствието на нашите фенове на т.нар."първа тренировка" или представянето на отбора /ако така предпочиташ/,може да поспорим...Всъщност,няма кво да спорим - достатъчно е да се поразровиш по ТВ-репортажите.
пп.Без да се заяждам,вие колко души отидохте на Тича,при представянето на отбора ?

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Аз не виждам нищо лошо в целенето в тройката.Ако ще и всички 16 отбора да го обявят за цел,какво лошо има във високите амбиции.Нали всички искате да е по-интересно първенството?
invader10 написа:Направо се засмях. То в началото е много лесно да се обещава. То не остана треньор да не се изхвърли като чикия на пясък за място в тройката. Абе те много добри са станали всички отбори , всички ще се борят за лидерските места, а кой ще отпада. Дайте го по реално. До вчера с игрите на Зума останахте в групата сега в тройката. Аде по реално 5 - 8 място.
Ама смей се бе, човек.Нали и ние радост си търсим. Гледал съм тренировки на Левски при ... как му беше името на един германец, дето бързо го изгониха, забравих! Също и юношите на ЦСКА с Жеков. Зума прави интересни и динамични тренировки. Доста по-различни от другите ни досегашни треньори. Нагледахме се на "реалности", остави ни да си помечтаем, моля те!

Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- david_villa
- Контакти:
И "Локо"-то ли иска в тройката? И треньорът на "Академик" каза, че искам място в топ 3. Явно три четвърти от тимовете в "А" група ще гонят място в евротурнирите. Зума взе два мача, но единият бе с много съмнителен феърплей срещу осакатената "Салвия", а вторият - с обезверния столичен адаш. Изводът за "Локо", а и за всички останали отбори, е един: повече работа и по-малко приказки! Защото през миналия сезон на отборите от втората половина класата им падна с едно ниво, а на тези от горната - с две и затова се притесняваме от рудари, ирландци и пр.
david_villa написа: Защото през миналия сезон на отборите от втората половина класата им падна с едно ниво, а на тези от горната - с две и затова се притесняваме от рудари, ирландци и пр.
Ей точно затова всички смятат,че могат да влезнат в тройката!Всички отбори от А и половината от Б група са равностойни.И ако сега не заявят амбиции и не се опитат да внушат на футболистите ,че ще се гонят високи цели,то кога?
-
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:sandokan100 написа:Без разбира се да се заяждам,ама и на мен ми се струва,че Зума и Коко прекалено се поизхвълят малко повече от необходимото.Смятам,че още ви е рано за тройката.И нещо друго.Имате добра публика за нашите си родни стандарти.Няма спор!Но като прочета такива неща от рода на "най-великата публика","1000 на тренировка в БГ-уникално" малко ме кара да се усмихна снисходително.Имайте повече самочувствие!
Това за "тройката" и "участие в евротурнирите" са дежурните фрази на всички ръководители,на всички БГ отбори.Дотук съм съгласен.За присъствието на нашите фенове на т.нар."първа тренировка" или представянето на отбора /ако така предпочиташ/,може да поспорим...Всъщност,няма кво да спорим - достатъчно е да се поразровиш по ТВ-репортажите.
пп.Без да се заяждам,вие колко души отидохте на Тича,при представянето на отбора ?
Явно не си ме разбрал какво исках да ви кажа,но Туше ме разбра.Приемам отговора му и успех в повдигането на духа Ви.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
ivo77 написа:Кво 3-то място? Пак ще се борите за оставане...
Виж сега,завършихме първия полусезон с 9 точки.Причините затова няма да ги обяснявам,вие по-добре ги разбирате тези неща.Ситуацията при нас беше близка до вашата.Сега нещата се промениха - нов собственик,нови играчи,нов треньор,стягаме си и стадиона,работи се по друг начин.Мислиш ли,че до Нова година пак ще сме с 9 точки, като при Галя Тъпото ?
пп. Sandokan,съжалявам,ако не съм те разбрал.Просто още съм в еуфория от тренировката.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg