Истинска история

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Истинска история

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 авг 2009 21:13

ktulu. написа:Моде, не ми трий мненията, когато съм решил да отговоря на горното лайно както заслужава. Има ли някакви правила, които да важат за всички или триеш само каквото ти отърва и на теб???

стария, мухльо, още един път ти казвам - обидите само лично, курво!

Ktulu,във вашия форум има правила.Прочети ги - същите важат и тук.Както виждаш,не съм изтрил другите ти мнения.Нищо против дискусиите,но без обидни епитети.Нарекли са те "папагал"- отвърни с "буфер" и това е.Всичко останало се трие,без значение чие е мнението.В крайна сметка за това съм тук.Иначе ще има да се псуваме,да си уреждаме лични срещи на "четири очи" и т.н.Никой няма полза от простотии.Доколкото разбрах,не си пубер на 15-16 години.Около 30 годишен си т.е. трябва да имаш достатъчно ум в главата.Ако не ти харесва историята на Локо ПД,не я чети.Или ако не си съгласен, аргументирай с исторически факти. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 авг 2009 02:10

ktulu.
Обявяван за наследник ли?? От кой точно е обявяван? От една шепа хора (комплексирани ЖСК-чета), опитващи се да си препишат чужди заслуги и история, или от хората, писали статията за "Митичното зачатие..." ?

ktulu.,
знаеш ли че е много странно човек да води диалог с вас. Та вие дори не следите същността на нещата, за които иначе уж яростно се впускате в спор... Наистина ако си погледнеш пост, които съм ти цитирал и който е в отговор на моя ще видиш колко безсмислено и противоречиво звучиш на база нещата, които така или иначе щом искаш да вземеш участие в този спор трябва да си проверил!!! Наистина е странно майна и определно не звучиш сериозно!!!

Първо:
Странно е че не знаеш, но общо взето преди 1989-та година Локомотив Пловдив във всичките си визитки е представян като "наследник на Спортклуб и Парчевич"... Разгледай локо-пд.ком щом ти е толкова интересна нашата история /че чак и в спорове навлизаш/ и там ще срещнеш примери с цитирани източници...

Второ:
Точно там пак ще видиш, че тези, които са се опитвали да "избягат" от тази връзка са хората свързани с ЖСК и то точно преписвайки ни-в-клин-ни-в-ръкав една наистина странна година дадена за начало на клуба ни!!! Ако ме разбираш правилно не са хората на ЖСК тези, които са се оптвали да си "преписват" "чужда история", а точно обратното... точно те са се опитвали да я прикриват!!! Факт!!!

и

Трето: Ще разбереш, че противно на очакванията ти /ви/ хората, които настояват да бъде възстановена историята ни такава каквато е далеч не са "комплексирани ЖСК-чета", а нещо съвсем друго! И в този смисъл понеже знам, че не обичате да четете можете да отделите няколко минути на това:

http://www.youtube.com/watch?v=g1sUMlgougs

А, ако все пак нещо ви трогне и решите да се запознаете малко по-сериозно с материята на спора, в които толкова много искате да участвате, но определено не изглеждате подготвени, то можете да отделите още малко от времето си и да погледнете тук:

http://www.loko-pd.com/component/content/article/116-sportclubpd

Мен лично ми е интересно кога от вас ще чуем нещо по-сериозно или поне коментар, който да изобличава "лъжите" ни... До момента нищо такова... За сметка на това обичайните неподплатени с нищо твърдения и определения стигащи дори до обиди... Несериозно е майна!!! Ако ще ни разобличавате давайте... Вече имате поне материал над, който да работите в "разобличаването" ни, а досега /както вече казах/ само безпочвени квалификации и определения!!! Покажете поне веднъж, че не са само фенски страстите, които ви карат да сипете обиди по наш адрес, а всичко това е подплатено и с някакви сериозни доводи!!!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 02 авг 2009 08:50

Модератор ЛокоПД написа:Ktulu,във вашия форум има правила.Прочети ги - същите важат и тук.Както виждаш,не съм изтрил другите ти мнения.Нищо против дискусиите,но без обидни епитети.Нарекли са те "папагал"- отвърни с "буфер" и това е.Всичко останало се трие,без значение чие е мнението.В крайна сметка за това съм тук.Иначе ще има да се псуваме,да си уреждаме лични срещи на "четири очи" и т.н.Никой няма полза от простотии.Доколкото разбрах,не си пубер на 15-16 години.Около 30 годишен си т.е. трябва да имаш достатъчно ум в главата.Ако не ти харесва историята на Локо ПД,не я чети.Или ако не си съгласен, аргументирай с исторически факти. ;)

То оставаше и другите ми мнения да триеш! Та чак го споменаваш като някаква благословия даже...Иначе интересна логика от човек, който също претендира да има ум в главата, още повече и мод - значи ако някой те обиди, отвърни и ти.....но не много грубо, а с по-лека обида. Точно това ми казваш. В крайна сметка или има, или няма правила, няма средно положение и ако си тук да ги спазваш, тогава наистина го прави, но за всички мери с еднакъв аршин.
Колкото до "историята", естествено, че искам да я знам, както и всеки от вас трябва да знае историята и на Ботев, и на другите пловдивски отбори, но ИСТИНСКАТА, а не някакви ренегатски измишльотини, характерни най-вече за селяните от западните покрайнини, които ги е срам и не искат да си признаят, че са българи и се чудят насила какви други да се изкарат.

plovdivram,

Най-накрая се надявам, че ще кажеш нещо КОНКРЕТНО по следващите неща, а не само разтягане на локуми.

Значи щом 5 човека от Спортклуб заиграват в Локото, това означава, че сте техни наследници??? Интересна логика. Ами напоследък доста хора от нашите два отбора преминаха в Левски и ЦСКА, трябва ли тогава да си препишем и техните успехи на наша сметка???

Освен това ми пробутваш, разни материали, които си ПИСАЛ ТИ и са от ваш сайт! И очакваш да го приемем като чиста монета??? Дай ми НЕЗАВИСИМИ източници, които да потвърдят теорията ти /ви/. Аз поне ти дадох такъв пример - статията за "Митичното зачатие на Локомотив". Остави разни изкуфели дядковци какво приказват. Представяш ли си, този човечец, очевидно погнат от склерозата, да твърди, че сте наследник на бразилския Сантос напр. И Пеле всъщност е ваш кадър... :lol: Така че дай независим източник.

За първи път през живота си чувам, че някакво спортно дружество, може да "обхваща територия" от даден град :lol: :lol: Ама и Столипиново се споменава...Зума да не излезе прав накрая :roll: :mrgreen:

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 02 авг 2009 10:31

ktulu. написа:
plovdivram написа:2/ Защо ако имено този отбор /ЖСК Пд/ е истинският предшественик на днешният Локомотив Пловдив - то в продължение на всички години след 1951-ва днешният Локомотив Пловдив е обявяван за насленик на Спортклуб и Парчевич и статистиката му е на Славия Пловдив?!!

Обявяван за наследник ли?? От кой точно е обявяван? От една шепа хора (комплексирани ЖСК-чета), опитващи се да си препишат чужди заслуги и история, или от хората, писали статията за "Митичното зачатие..." ? :mrgreen:

ОТ БФС ПАПАГАЛ СМОТАН ОТ БФС
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

marjb

Мнениеот marjb » 02 авг 2009 11:17

Пилетата тряя разберат,че е по-добре да си гледат комунистическия отбор.Мислете си,че сте велики,че като се махне Д.Х. ще станете ебаси отбора,че ще сте някво страшилище,от което и Реал Мадрид се страхува...Нека, няма лошо човек да е оптимист,но в рамките на нормалното,а по-големи филмари от вас няма никъде.Някъв гледам във вашия форум направил тема затова къв едва ли не ще е ботев,ако се бяха задържали всички футболисти.Отговора е един-ботев щеше да е абонат на Локото.От всички тези футболисти,които е изброил онзи всичките са играли заедно и все са били бити.Дори когато имахте "звезди" като Какалов и Христов.И в крайна сметка нямате право на глас докато не постигнете нещо повече от морална победа!
П.П. А,и както съм почнал да кажа-СПРЕТЕ С ТОВА ХРИСТОЛОВ АД!ПО-ЖАЛКИ ФЕНОВЕ ОТ ВАС НЯМА!СТИГА СТЕ СИ ПРИПОЗНАВАЛИ ОТБОРА!НА ДЕРБИТО НАСРАХТЕ-ТВА Е!СРЕЩУ ВИХРЕН ОТИДОХТЕ И БЯХТЕ С МОКРИ ГАЩИ ОТ СТРАХ ДА НЕ ИЗПАДНЕТЕ,А ПОСЛЕ ДОЙДЕ МАЧА,В КОЙТО ОТБОРА ВИ СЕ НУЖДАЕШЕ ОТ ПОДКРЕПА,А ВИЕ ГО ПРЕДАДОХТЕ!ЕТО ЗАТОВА ИМАТЕ ПРЕЗИДЕНТ МИТЬО СЕЛСКИЯ,КОЙТО Е ДОСУЩ КАТО ВАС ПО ИНТЕЛЕКТ,ЕТО ЗАТОВА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НЯМА ДА ПРОЩАВА И ДОРИ СЛЕД 2 ПОРЕДНИ ПЪТИ НАШИЯ ОТБОР КАТО Е БИЛ ПРЕД ФАЛИТ ПАК СМЕ ВИ БИЛИ!И ТОВА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО,ЗАЩОТО НИЕ ОБИЧАМЕ ОТБОР,НИЕ ОБИЧАМЕ ИГРАЧИТЕ,НИЕ НЕ СМЕ ВЪЗДУХАРИ И НИКОГА НЯМА ДА ОСТАВИМ ОТБОРА НИ САМ!

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 02 авг 2009 12:50

loko2004 написа:ОТ БФС ПАПАГАЛ СМОТАН ОТ БФС

ТОГАВА СИ СМЕНЕТЕ ГОДИНАТА НА ЕМБЛЕМАТА КЮСТЕНДИЛСКИ ЦИГАНИН. ЛЕВЕНТ ЩЕ РАЗРЕШИ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 авг 2009 12:59

ktulu. написа:

ТОГАВА СИ СМЕНЕТЕ ГОДИНАТА НА ЕМБЛЕМАТА КЮСТЕНДИЛСКИ ЦИГАНИН. ЛЕВЕНТ ЩЕ РАЗРЕШИ!

Добре.Това ще ти донесе ли душевно спокойствие?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 02 авг 2009 13:04

ktulu. написа:

Левента си тръгна.Познай защо.Обаче има един който няма да си тръгне,защото не знаете как да го изгоните.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

bambam

Мнениеот bambam » 02 авг 2009 13:39

ktulu. написа:

БАТe МИТКО ХРИСТОЛОВ, ТИ ЛИ СИ? :lol: 0щЕ 100 ГОДИНИ ДА НОСИш БЛАГА НА ОТБОРА СИ,БАТЕ МИТЕ ЖИВ И ЗДРАВ :mrgreen:

P.P ОПС ЗАБРАВИХ......МИТКО ХРИСТОЛОВ ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ АЛЕ АЛЕ АЛЕ ;)

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 02 авг 2009 17:32

Жълтите патета май си търсят оправдания,ДХ не е чак толкова страшен , колкото го изкарват не е само той дето не дава пари ,половината отбори са така ама май имат някакъв морал а?А тези вечно правите все Митко им е виновен.Много ми е интересно, тъй като отборчето още е на ДХ ще ходят ли на стадиона с ЦСКА и другите отбори?Май само срещу Локото не е тяхният ботяв?

Върни се в “Локо Пловдив”