Само ще допълня, че песен анти-Ботев няма от 20 години. Всички са от времето, когато се казваше АФД "Тракия"
както и да е

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Само ще допълня, че песен анти-Ботев няма от 20 години. Всички са от времето, когато се казваше АФД "Тракия"
BultraStyle написа:драги ми столипиновски смехурко ..........
SHYNE написа:Само ще допълня, че песен анти-Ботев няма от 20 години. Всички са от времето, когато се казваше АФД "Тракия"
както и да еясен си ми
Туше написа:SHYNE написа:Само ще допълня, че песен анти-Ботев няма от 20 години. Всички са от времето, когато се казваше АФД "Тракия"
както и да еясен си ми
Не се прави, ами ела да изсипеш още някой и друг леген с "добри думи" за Умразните тебе и цялото жълто. Съберете се, помислете, викнете този-онзи на помощ, изпрати петнААСЕ-дваААСЕ мейла, пусни шестНАААСЕ-дваААСЕ скайп-а, отвори десетина фото-шопа (Извинявай Софияааааа, нямам предвид теб), спретнете нещо, напийте се и на сутринта целунете лика на Барека "за добро утро".
За да ти се изясни ситуацията, трябва си намериш кръщелното (ако имаш, ако не - при попа), да се изповядаш в неделя, да постиш 40 дена (кръстника ти пали ката ден свещ, най-малко от 0,50 лв., аз ще го посъветвам да е поне от лев), да целунеш ръка на мама и тате, да изчакаш Сирни Заговезни за "хамкане" с яйце или халва и след сто пъти "Отче наш" да дойдеш при мен за изясняване.
Чакам те смирено в "Св.Неделя", че е в старата, наша, българска махала, дето днес живееш в Изгрев, но й викаш "Столипиново" (уточнение за по-голяма яснота).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта