Безумие!08.05/сряда/Ботев Пд -Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Безумие!08.05/сряда/Ботев Пд -Локо Пд

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 фев 2013 19:52

Темата е за мача в Пловдив.Няма смисъл,да се губи време в спорове,кое Дерби е по-по-най...Нито ще можем да убедим феновете на Левски и ЦСКА в това,което мислим,нито пък те ще успеят да ни убедят в обратното.Причините и доводите мисля,са ясни на всички.
Говорим конкретно за Пловдивското Дерби.Мое лично мнение е,че този мач се гледа с интерес и от феновете и на други отбори.Някои даже идват от София,от Ст.Загора и от други градове да го гледат.Гледа се с интерес и по телевизията.Не знам какви хора работят в БФС...В смисъл знам какви са и до някъде мога да разбера защо сътворяват простотия след простотия. :roll:Само че... Не помнят ли какво се получи миналата година ?! Трябва ли пак да ги псуваме,да се внасят декларации от административни директори и т.н. В крайна сметка,надявам се и този път да променят "разписанието"...Само че,защо го правят ? Къса памет,малоумие,некомпетентност или...3 в 1 !?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 07 фев 2013 19:53

T&T написа:
джони написа:мен не ме притеснява толкова че Ботев-Локо е в сряда,колкото мачовете Славия-Ботев и Черноморец-Ботев са в петък

А директния ни сблъсък за титлата в Разград с Лудогорец са го сложили в сряда :)

Явно БФС не иска феновете на Ботев да подкрепят отбора си в гостуванията, но малко им остана да се наиграят на перуката и компания.

Феновете на Ботев са крайно недоволни от поредното безумие, сътворено от БФС. След като цял сезон от футболната централа се гавриха с Ботев, сега започват старата песен на нов глас. Програмата на Ботев за пролетния дял от полусезона е меко казано комична и подигравателна спрямо феновете. Още в първия мач жълто- черните ще трябва да гостуват на Славия в делничен петък, 1 март, от 15:00 часа. В третия кръг пък гостуването на Черноморец Бургас отново е в петък, а за капак дербито с Локо е насрочено за 8 май, сряда.

По всички форуми се сипят благословии към БФС. Най крайните фенове дори стигнаха до там, че написаха:

"Справихме се с Христолов и той цял живот ще плаща, заради опита си да се подиграва с Ботев. Можем да се справим и с БФС.

p.s. Българския национален отбор ще играе с Малта на празни трибуни и е с последно предупреждение за изваждане от квалификациите за няколко години, а идва и следващо домакинство".
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Гу100, майна!
Контакти:

Мнениеот Гу100, майна! » 07 фев 2013 20:04

Шнур за БФС! Идеята с организирания расизъм много ми хареса :)
Само Ботев!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 07 фев 2013 21:31

"Справихме се с Христолов" :lol: :lol: :lol:

Те тва ако беше справяне, здраве му кажи. Оня накрая му писна да тролва и си тръгна.
Дерби в сряда - пуууу...нема мое се накъркате, а? Кофти тръпка.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 07 фев 2013 21:41

Голяма работа ,че е в сряда,който има желание ще отиде.Стига безмислени драми :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Единни Перник!
Контакти:

Мнениеот Единни Перник! » 07 фев 2013 22:53

Не е ли крайно време да се дигнеме срещу тия боклуци?!?

Morgenstern
Контакти:

Мнениеот Morgenstern » 07 фев 2013 23:48

БФС-осъзнайте се!Само глупости творите!

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 08 фев 2013 17:06

Nuke написа:
sudromanista73 написа:
Nuke написа:Съгласен съм, че е безумие, ама хайде да не се изхвърляме с "най-голямото в България", че е смешно. Най-много публика може и да събира, но друго "най" в него няма.

Пич,я дай пак...?Нещо не мога да те разбера...Явно живееш в изолация от доста време?!? :shock:

Ти си неразбралият, не аз. Очевидно е в кого е грешката.

Събери успехите на Левски и ЦСКА, както на национално, така и на международно ниво. Направи същото с Ботев и Локо ПД(ама нека да е истинският Локомотив, не Велбъжд!). Хайде сега си направи сметките. Тук може и една кофа да изпишеш, но фактите ги има черно на бяло!

Много си ми интересен!Детето като ти каже дай 5 лева ти да не му казваш нямам ама едно време взимах 5 хиляди лева ехааа хубави времена бяха.Живей в реалноста,в настоящето не живей с миналото!

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 09 фев 2013 20:50

athom написа:"Справихме се с Христолов" :lol: :lol: :lol:

Те тва ако беше справяне, здраве му кажи. Оня накрая му писна да тролва и си тръгна.
Дерби в сряда - пуууу...нема мое се накъркате, а? Кофти тръпка.

Поредното умно синьо изказване.
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 10 фев 2013 10:56

Тея от БФС вече прекаляват, не може нашето дерби да е сряда, а шопското да е в събота и да няма никакви други мачове в този ден.. Най-вероятно мача ще бъде преместен за събота/неделя, но нужно ли е да се внасят всякакви декларации,молби и т.н, за да може "умните" глави от БФС да си свършат работата както трябва? Миналата пролет всички важни мачове на Локомотив бяха през седмицата, освен мача с ЦСКА, сега тези на Ботев са така, явно от БФС са решили през година да си правят гавра с пловдивските отбори. Мисля, че е крайно време да покажем, че с Пловдив шега не бива ;)
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Върни се в “Локо Пловдив”