Мнениеот okotie » 21 юли 2011 23:45
Ако не друго, можем да сме доволни, че освен Джоунс и Йънг работим по списъка на Краля, а все пак това е интегрално, тъй като той ще води този отбор и е много хубаво наистина играчите да идват по желание на мениджъра, а каквото и да говорим всичките виждаме една перфектна съвместна работа от Кени и Комоли. И все пак ако трябва да обобщим трансферите във ерата ФСГ то бих казал: За Суарез мисля, че каквото и да кажем ще е излишно, уникален играч, който тепърва ще има да дава много на клуба, напомня ми на Роналдо, когато той дойде при манафите. При Керъл можем да кажем, че е един сравнително добър, старомоден тип нападател, но наистина цената за която бе купен е безумно завишена, прекалено дори, няма как да си я избие за мен, и не съм песимист, напротив, но просто трябва да сме реалисти. Хендерсън е супер талантлив, англичанин е, също като Анди, но също като него парите, за които бе закупен са ужасно изкуствено завишени и все пак ще очакваме много от него занапред, той е инвестиция в бъдещето. За Дони аз лично съм доволен, тъй като за резервен вратар е идеален и със свободен трансфер, така че е добър бизнес. Преминаваме и към Адам, който наистина е завършен халф, с феноменален ляв крак, който ще е полезен много, за мен ще се наложи и като титуляр, може би само той и евентуално Даунинг, но в крайна сметка съм доволен от трансфера на Чарли, тъй като смятам, че ще помогне. И последния трансфер, а именно Даунинг, който пак е англичанин, но опитен, класен, отново със супер левачка, и според мен на моменти недооценен. Очаквам ужасно много от него ии дано се впише в отбора, защото се видя с какво желание идва в отбора. Тепърва очакваме още 1-2 трансфера, като аз лично исках да вземем Сисоко от Лион, но изглежда няма да се разберем за сумата. И така чакаме сезона вече, и нека бъдем реалисти - смешно е да говорим за титлата, за момента трябва да се съсредоточим в домашните купи ии разбира се - ТОП4 ! И така, стискаме палци, подкрепяме отбора ии YNWA !!!