Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Блекбърн Роувърс, 26.12.2011, 17:00 ч.
То ще е върха на сладоледа , тея смешковци да ни бият на Анфийлд
Ако вкараме бърз гол след почивката , може и да вземем 3 точки , но за сега съм песимист

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Karsa Orlong
- Контакти:
RedMagic написа:Как ли губим в резултата ? Ето как: педофилите пак си правят таш*ак с Ливърпул !![]()
Нищо ново под слънцето. Тези мръсници пак виждат, че Ливърпул играе най-красивият футбол в лигата, и когато дойде време за гол за нас, хоп, КУРВАРСКО ОТСЪЖДАНЕ ! 'Що не даде фаул срещу Агер бе, малоумнико ? Корнер ще дава копелето. Без думи съм, последният в лигата, с най-слабата защита в лигата, да води с 1-0 на Анфийлд на полувремето, ужас !!
Точно днес играем най-красивия футбол ... днес дори и положения не създаваме, а знаем, че трябва да създадем поне 10, за да вкараме. Вижда се, че с Керъл нищо не се получава, искаше ми се да имам надежди за него, но тотално изгубих вяра вече. Яко се усеща и липсата на Лукас, центърът просто не работи без него. Този мач перфектно демонстрира на кои постове трябва да се купят качествени футболисти, дано само някой се сети да го направи ...
- liverpool96
- Контакти:
RedMagic написа:Как ли губим в резултата ? Ето как: педофилите пак си правят таш*ак с Ливърпул !![]()
Нищо ново под слънцето. Тези мръсници пак виждат, че Ливърпул играе най-красивият футбол в лигата, и когато дойде време за гол за нас, хоп, КУРВАРСКО ОТСЪЖДАНЕ ! 'Що не даде фаул срещу Агер бе, малоумнико ? Корнер ще дава копелето. Без думи съм, последният в лигата, с най-слабата защита в лигата, да води с 1-0 на Анфийлд на полувремето, ужас !!
Приятелю, къде го видя тоя красив футбол? Аз на моменти щях да заспя. Толкова безхаберна игра от наша страна, че няма накъде. На нас 2 от 3-те линии в играта ни липсват (халфова и нападение). Пак достатъчно измислени фаулове даде в наша полза, пък ще се оплакваме от това, че Агер не му е работата да се прави на Роналдо където трябва топката да бъде ИЗЧИСТЕНА. Отделно това, че ние си правим всичко трудно. На конската опашка не знам къде трябва да му я дадат, че да вкара, а Адам е толкова посредствен, че автоголове вече си вкарва...
-
PeterForsberg
- Контакти:
Много слабо.За този мач нямаме право на оправдания.Играем без идея,отпуснати и затова са тези малоумни пропуски,безхабрени шутове и т.н.
Съдията и той си даде своето,несиврена 100% дузпа/измисли си засада/,а гола на Роувърс падна след 2 последователни нарушения срещу Агер,макар че и той си е виновен,защото трябваше да изчисти в тъч доста по-рано.
Каръл и Суарез грешат детински последния удар/пас.Адам е слаб също,а автоголът бе черешката на тортата.Единствено Даунинг се опитва да прави нещо,но и той с изгуби в общата сивота.В средата на теренаняма кой да гони противниковите халфове,затова си мисля,че Спиъринг трябва да влезе,а и Кайт би свършил добра работа
Съдията и той си даде своето,несиврена 100% дузпа/измисли си засада/,а гола на Роувърс падна след 2 последователни нарушения срещу Агер,макар че и той си е виновен,защото трябваше да изчисти в тъч доста по-рано.
Каръл и Суарез грешат детински последния удар/пас.Адам е слаб също,а автоголът бе черешката на тортата.Единствено Даунинг се опитва да прави нещо,но и той с изгуби в общата сивота.В средата на теренаняма кой да гони противниковите халфове,затова си мисля,че Спиъринг трябва да влезе,а и Кайт би свършил добра работа
- RedMagic
- Контакти:
Avrameca написа:То ще е върха на сладоледа , тея смешковци да ни бият на АнфийлдАко вкараме бърз гол след почивката , може и да вземем 3 точки , но за сега съм песимист
![]()
Писна ми човек. Писна ми винаги да давам прогнози за победи с по 3:0 на Ливърпул, и накрая няк'ви балъци да ни прее*ават срещу няк'ви злетаци и то на Анфийлд. То, че имаме уникален малшанс пред гола, имаме, обаче ако не са тези тъпаци да ни развалят тотално мачовете, може би малко повечко голове щяхме да имаме. Вмомента ни е нужен адски много Стиви Джи. Дано направо на почивката да влезе и да сменя Адам, който след 5-6 поредни мача, в които беше един от най-добрите, напоследък е най-слаб...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Безобразно слаба игра!!!Не мога да отлича никого,освен Енрике!Вратарят на Б-н можеше да прочете един вестник.Не знам къде ги виждат някои хора тези положения и този "красив" футбол!
ПП.Не се подвеждайте по коментатора-засада на Родригес имаше!
ПП.Не се подвеждайте по коментатора-засада на Родригес имаше!
- Karsa Orlong
- Контакти:
ehh написа:Гледате ли, какво става? Това е същата съдийска тройка, която призна голът с балон на Съндърланд и изгони двама играчи на Ливърпул срещу Тотнъм. Същата тройка не дава дузпа на Ливърпул днес, както и не отсъди фал на Якубу срещу Агер. И само след секунди, след корнера, падна гол за Блекбърн. Нямам думи направо.
Нашите родни свирчовци в определени моменти по-адекватно изглеждат, даже след два такива мача, едва ли биха ги назначили да свирят и трети на отбор, в който мач е имало толкова спорни моменти и ти всичките си свирил срещу тях.
Да, съдията не свири много точно, но какво от това? Гледай играта ни ... къде е гаранцията, че щяхме да вкараме дузпата? Нищо креативно не правим до момента, че да искаме победата в този мач.
- Hakercheto
- Контакти:
Сега не само че няма да вкараме гол ами и ще паднем. Тоя съдия е пълен гей честно ви казвам....
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Karsa Orlong
- Контакти:
liverpool96 написа:Нищо не съм казал за Далглиш. Те футболистите като не стават и като си вкарват автоголове, не могат да улучат вратата и вече от дузпи не реализират...
В такъв случай може би трябва да попиташ "Защо бяха дадени близо 100 милиона за такива играчи?"
- RedMagic
- Контакти:
Между другото, не говоря, че играем красиво днес. Говоря, че като цяло през този сезон играем добре. Но в няколко точно определени мача, съдиите ни погубиха поне 10 сигурни точки...
ПС. След мач и половина заявявам, че вече няма да ви тормозя с моите глупости за Торес - сега се замислям и споменавам, че вече си имаме "вредител" отпред, Торес да седи да си пречи на Челси, ние си имаме Керъл за тая работа !
ПС. След мач и половина заявявам, че вече няма да ви тормозя с моите глупости за Торес - сега се замислям и споменавам, че вече си имаме "вредител" отпред, Торес да седи да си пречи на Челси, ние си имаме Керъл за тая работа !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]