Ти от 4 години му искаш оставката, аз ли да съм във вечна агония

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Liverpool_EC написа:Реалисте нереален, кви са ти критериите за треньор на теб, душицо? Всяка година да ти носи титла или ШЛ? Покажи си глорихънтърското мислене пред всичкиЛивърпул да не би да уволни Шенкли, след като не можа да защити първата си титла? А Юнайтед да не би да уволни Съра? През такива моменти е минал всеки треньор, мен какво ме ебе колко ти е тежко на теб?
realist написа:Liverpool_EC написа:Реалисте нереален, кви са ти критериите за треньор на теб, душицо? Всяка година да ти носи титла или ШЛ? Покажи си глорихънтърското мислене пред всичкиЛивърпул да не би да уволни Шенкли, след като не можа да защити първата си титла? А Юнайтед да не би да уволни Съра? През такива моменти е минал всеки треньор, мен какво ме ебе колко ти е тежко на теб?
Какво или кой те ебе не ме интересува, пич. Интересува ме Ливърпул най-сетне да намери постоянството и да се върне където му е мястото. Не за един или два сезона.
Вече ти обясних като на малко дете защо Клоп не може да се сравнява с Шенкли никога. Сега да ти обяснявам ли защо не може да бъде в едно изречение и със Съра? На последния му трябваше време докато изгради отбора си и то с гръбнак от момчета от школата. След това спечели 13 титли за 20 години. И защити първата си титла, нещо си се объркал. Тоя направи 2 сезона и сега потоп. Имаше 3 години да направи отбор и когато го направи, естествено е да очакваме постоянство и всяка година да сме поне в борбата за титлата, а топ 4 изобщо да не се поставя под въпрос. В момента, след 5 години работа и близо половин милиард паунда за нови играчи, сме там, където бяхме когато дойде, че и по-зле. Ашколсум! Легенда!
Red_Neck написа:
Добър мач на Нат.
Рано е да се отписва сезона!
Пълна подкрепа за Клоп и момчетата.
Red_Neck написа:За мен присъствието на Тиаго в центъра е основна причина за това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта