Е какво му се е налагало да прави? при гола нямаше какво да направи и единственото друго беше при този корнер където беше и фаулиран на всичкото отгоре....общо взето Суонзи след първите 15-ина минути на първото полувреме не са ни застрашили...
А да питам само дали все още са тука хората, които искаха миналия сезон след първите 2 мача да гонят Фирмино?
Суонзи - Ливърпул (01.10.16)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Суонзи - Ливърпул (01.10.16)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- slash1912
- Контакти:
Честита Победа!Дойде по-трудно,отколкото би трябвало,но сами сме си виновни.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Честита победа! Много важна победа. Невероятни през второто полувреме. Притеснен съм само от Кариус. Просто скандален. Два пъти трябваше да се намеси вещо и двата пъти беше безобразен. Надявах се да сме решили вратарския проблем, но уви. Дано влезе в час и покаже защо е взет от Клоп. Иначе поклон пред итрачите за желанието през второто полувреме. Играха като голям отбор.
- lyubomir_v
- Контакти:
Juuuurgen Klopp Klopp Klopp
He's the new king of the Kop
Jurgen Klopp Klopp Klopp
He will take us to the top
Champions League FA Cup
We will win the f*cking lot
With Jurgen Klopp Klopp Klopp
He's the new king of the Kop !!!!!!
Klop for the Kop !!!!
He's the new king of the Kop
Jurgen Klopp Klopp Klopp
He will take us to the top
Champions League FA Cup
We will win the f*cking lot
With Jurgen Klopp Klopp Klopp
He's the new king of the Kop !!!!!!
Klop for the Kop !!!!
Уф.... тегава победа, но много сладка! Даже мислех, че няма да го вземем този мач. Суонси играха на предела на възможностите си, но пак не им беше достатъчно. На Кариус явно ще му трябва време да свикне с играта във ВЛ. Много несигурен при центриранията. Дано влезе в час по-скоро.
Милнър - железо, 4 дузпи - 4 гола. Браво!
Ай дано Сити да загубят точки този кръг вече
.
Днес показахме и характер, за да обърнем мача. Аз продължавам да се надявам, че е дошъл нашият сезон.
Милнър - железо, 4 дузпи - 4 гола. Браво!
Ай дано Сити да загубят точки този кръг вече
Днес показахме и характер, за да обърнем мача. Аз продължавам да се надявам, че е дошъл нашият сезон.
Hala Madrid
-
suareshampion
Победа ,както и прогнозирах .Продължаваме победната серия ... Кеееееееееф
Кофти първи гол ни вкараха и се затвориха след това .Намалиха се пространствата и стана трудно .Непрестанния дъжд също направи терена тежък и мисля утежни нашите действия .Слабо първо полувреме от всички ,но второто се събудиха ,заиграха отново силно ,както го правят от първия кръг и логично спечелиха мача . Показаха характер ,хладнокръвие и желание за победа . Браво .
При техния гол първо Клайн трябваше да попречи там на тая топка ,но той не успя и след това Ловрен не успя да попречи.
Слабо включване на Стъридж . Кофти момент за Лалана ,дано да е на линия за манафите . Кариус няма вина за гола .Той е млад вратар ,който тепърва ще расте .Иска налагане . Ся ,ясно е че ще прави грешки от време на време ,но аз се надявам че ще излезе добър от него .
Изтървахме доста голове през второто полувреме ,но важното е че вкарахме 2 и победихме . Кефа е огромен ,да се готвят манафите ..
Кофти първи гол ни вкараха и се затвориха след това .Намалиха се пространствата и стана трудно .Непрестанния дъжд също направи терена тежък и мисля утежни нашите действия .Слабо първо полувреме от всички ,но второто се събудиха ,заиграха отново силно ,както го правят от първия кръг и логично спечелиха мача . Показаха характер ,хладнокръвие и желание за победа . Браво .
При техния гол първо Клайн трябваше да попречи там на тая топка ,но той не успя и след това Ловрен не успя да попречи.
Слабо включване на Стъридж . Кофти момент за Лалана ,дано да е на линия за манафите . Кариус няма вина за гола .Той е млад вратар ,който тепърва ще расте .Иска налагане . Ся ,ясно е че ще прави грешки от време на време ,но аз се надявам че ще излезе добър от него .
Изтървахме доста голове през второто полувреме ,но важното е че вкарахме 2 и победихме . Кефа е огромен ,да се готвят манафите ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Труден мач, но важното е, че го взехме. Слабичко първо полувреме, но второто бяхме брилянтни. За мен Кариус е добър вратар, нямаше какво да направи при гола, на мнение съм, че му трябва време. На Миньоле му бяха дадени доста шансове, Кариус също ги заслужава, идва от друго първенство и Клоп ще му помогне да се справи с напрежението. Забелязва се, че играе доста добре с крака, едно 90%от пасовете му на далечно разстояние бяха в наш.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
suareshampion написа:Победа ,както и прогнозирах .Продължаваме победната серия ... Кеееееееееф![]()
Има ли значение кой какво е прогнозирал
Важно е , че вървим напред и другото което е важно , че играем добре.
Дано утре Тотнъм и Сити направят Х
Не ги искам Тотнъм пред Ливърпул 
Дано утре Тотнъм и Сити направят Х
Последна промяна от iliev72 на 01 окт 2016 19:22, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Честита победа на всички, ще има такива мачове но е важно да си ги взимаме някой път и на мускули. Като изключим Бърнли почваме много силно