И аз това се чудя,мача верно стана троен.Alonso_Massa написа:Бате Митко написа:Съдия на мача-Хауърд Уеб
А ся де... Да видим срещу кого ще свири.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
И аз това се чудя,мача верно стана троен.Alonso_Massa написа:Бате Митко написа:Съдия на мача-Хауърд Уеб
Бате Митко написа:И аз това се чудя,мача верно стана троен.Alonso_Massa написа:Бате Митко написа:Съдия на мача-Хауърд Уеб
Santiago Munezz написа:Alonso_Massa написа:Кои сме ние ли? Онези, които и 100 години да се мъчите пак няма да ги стигнете по успехи.Ей тея сме ние!
4:1? Имаше една прогноза преди мача с Тотнъм - 5:0, накрая взе че излезе 0:5.
Жалко само,че тия успехи не сте ги гледали наживо и не сте ги изживяли !
Ако Уеб свири по съвест,е най-добрия съдия в света,лошото е че не му се случва често.Аз се надявам това,което изпуснахме срещу Сити съдбата да ни го върне срещу Челси.Но затова ще е нужен и късмет,особено с оглед на слабостите ни при статични положения и въобще в защита,такива отбори португалския циганин най ги обичаsuareshampion написа:Бате Митко написа:И аз това се чудя,мача верно стана троен.Alonso_Massa написа:Бате Митко написа:Съдия на мача-Хауърд Уеб
Ще свири за Челси ,много ясно . Нали трябва да помогне на манафите ,да изместят Ливърпул от топ 4 .
Бате Митко написа:Ако Уеб свири по съвест,е най-добрия съдия в света,лошото е че не му се случва често.Аз се надявам това,което изпуснахме срещу Сити съдбата да ни го върне срещу Челси.Но затова ще е нужен и късмет,особено с оглед на слабостите ни при статични положения и въобще в защита,такива отбори португалския циганин най ги обичаsuareshampion написа:Бате Митко написа:И аз това се чудя,мача верно стана троен.Alonso_Massa написа:Бате Митко написа:Съдия на мача-Хауърд Уеб
Ще свири за Челси ,много ясно . Нали трябва да помогне на манафите ,да изместят Ливърпул от топ 4 .
Що се отнася до Суарес от твоите уста в Божиите уши.А за мангалите-те няма да са в топ 4,там ще бъде Ливърпулsuareshampion написа:Бате Митко написа:Ако Уеб свири по съвест,е най-добрия съдия в света,лошото е че не му се случва често.Аз се надявам това,което изпуснахме срещу Сити съдбата да ни го върне срещу Челси.Но затова ще е нужен и късмет,особено с оглед на слабостите ни при статични положения и въобще в защита,такива отбори португалския циганин най ги обичаsuareshampion написа:Бате Митко написа:И аз това се чудя,мача верно стана троен.Alonso_Massa написа:Бате Митко написа:Съдия на мача-Хауърд Уеб
Ква съвест бе човек ,къв късмет ,ква съдба ..пред тия мъжки курви в черно и господ не може да те спаси . Ако тоя доказан престъпник има съвест ,аз ще се хвърля от седмия етаж главичка. Знаеш ,колко брутално са ни е..ли ,нали и продължават без да им дреме на кура ? Една ситуация ще има фрапираща за тях ,но ще има .Помни ми думата. Ако манафите не са в топ 4 ,ще стане потоп в Англия.
Аз разчитам единствено на Суарес ,да направи чудото тая година и да обърка всички сметки.Нека само да е жив и здрав.
Santiago Munezz написа:Alonso_Massa написа:Кои сме ние ли? Онези, които и 100 години да се мъчите пак няма да ги стигнете по успехи.Ей тея сме ние!
4:1? Имаше една прогноза преди мача с Тотнъм - 5:0, накрая взе че излезе 0:5.
Жалко само,че тия успехи не сте ги гледали наживо и не сте ги изживяли !
Жозе Моуриньо си пожела контузия за голмайстора на Ливърпул Луис Суарес
Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо си пожела голмайсторът на Ливърпул Луис Суарес да се контузи и да не играе в предстоящото между двата отбора. Двубоят ще се играе на "Стамфорд Бридж" в неделя.
Португалецът говори за клубната телевизия на лондончани и за пореден път провокира с изказването си.
"Може пък Суарес да е получил лека травма. Не искам тежка контузия, просто лека, която да го извади от игра за четири дни", заяви Моуриньо.
Уругвайският нападател е отбелязал 19 гола в 13 мача във Висшата лига през този сезон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта