Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
sure просто ако пишеш мнения само да ме дразниш не си мисли че се получава по един или друг начин. ставаш наистина за смях!
-
suareshampion
dsadsadasdasdasd написа:Гол майстора не играе за мача той играе за 1 единствено положение в него и получили го вкарва това е!
момче виждам ,че се опитваш да вкарваш някакви нови дефиниции във футбола
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
john barnes написа:все по малко останаха мушкачите във съвременния футбол...някои играят за големи отбори и са непродаваеми,някои играят за средняшки отбори,които им искат маса пари,а трети играят за слабички отбори,но те не са за Ливърпул...
Наистина са много малко, но това с малките отбори не съм съгласен. има един лаф то малките отбори излизат големите играчи и това си е така КР Роналдо, Марадона, Лампард и вс останали не ми се изброяват няма да ми стигнат 100 реда са излезли от такива отбори !
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
suareshampion написа:dsadsadasdasdasd написа:Гол майстора не играе за мача той играе за 1 единствено положение в него и получили го вкарва това е!
момче виждам ,че се опитваш да вкарваш някакви нови дефиниции във футболаставаш смешен вече ,айде стига се излага повече..предлагам ти да намалиш малко коментарите
не ти се спри постна ли нещо залепяш някакъв безмислен коментар после пък казваш съвсем друго изобщо не ми се занимава с теб и нямам намерения да го правя. това не е измислено от мен това си е така! и това са го казвали големи футболисти аз съм го чул от някаде за да го кажа споко все още не съм стигнал това ниво че да правя определения сам !
-
john barnes
dsadsadasdasdasd написа:john barnes написа:все по малко останаха мушкачите във съвременния футбол...някои играят за големи отбори и са непродаваеми,някои играят за средняшки отбори,които им искат маса пари,а трети играят за слабички отбори,но те не са за Ливърпул...
Наистина са много малко, но това с малките отбори не съм съгласен. има един лаф то малките отбори излизат големите играчи и това си е така КР Роналдо, Марадона, Лампард и вс останали не ми се изброяват няма да ми стигнат 100 реда са излезли от такива отбори !
роналдо-спортинг лисабон,марадона-бока хуниорс...и ако това са малки отбори...а лампард кво прави тука,не ми стана ясно.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
просто играчи излези от по малки отбори. Спортинг пре спокойно може да се каже че е от класата на някои по-слаби отбори от ВЛ Лампард е от Уест Хям. Шаби Алонсо дори също не излязъл от силен отбор. И СУАРЕС същоjohn barnes написа:dsadsadasdasdasd написа:john barnes написа:все по малко останаха мушкачите във съвременния футбол...някои играят за големи отбори и са непродаваеми,някои играят за средняшки отбори,които им искат маса пари,а трети играят за слабички отбори,но те не са за Ливърпул...
роналдо-спортинг лисабон,марадона-бока хуниорс...и ако това са малки отбори...а лампард кво прави тука,не ми стана ясно.
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 08 ное 2011 23:32, променено общо 1 път.
-
suareshampion
john barnes написа:йозил го изтървахме,реал го взеха за 15 млн.евро...а шахин за 10 млн.евро...а ние? ние взехме хендерсън за 16млн.паунда! после се чудим,що нямаме успехи...
Йозил е ясно ,че ще играе още дълги години в Реал ..ми поне за Снайдер да се пробваме ...трябва ни класен плеймейкър да вързва играта ..класа нямаме класа..направо ми става лошо като ги вида тия Хендерсън и Керъл да започват титуляри ...тоя Керъл бил 35 млн и трябвало да играе ..ми то хубаво ама с него ще изтървем отново ШЛ и кво прайм ? Много ще го окъсаме финансово тогава ! Не ми пука какво ще стане с Анди Керъл ако не играе ..пука ми с Ливърпул какво ще стане ако отново не сме в ШЛ ! Титлата умишлено вече не я споменавам ,тя си остава мираж на тоя етап ..
Последна промяна от suareshampion на 08 ное 2011 23:30, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Добре бе това беше единствената тема без лични нападки...недейте почвайте и тука..има достатъчно оср*ни теми вече....като искате да се храните намерете си някоя тема дето никой не чете и там си се псувайте на воля...не е нормално през 1-2 мнения да чета някое започващо с "тъпако; глупак; келеш; идиот" и други тем подобни...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
Gil-galad написа:Добре бе това беше единствената тема без лични нападки...недейте почвайте и тука..има достатъчно оср*ни теми вече....като искате да се храните намерете си някоя тема дето никой не чете и там си се псувайте на воля...не е нормално през 1-2 мнения да чета някое започващо с "тъпако; глупак; келеш; идиот" и други тем подобни...
Да виждаш някаде псувни ?!
dsadsadasdasdasd написа:Gil-galad написа:Добре бе това беше единствената тема без лични нападки...недейте почвайте и тука..има достатъчно оср*ни теми вече....като искате да се храните намерете си някоя тема дето никой не чете и там си се псувайте на воля...не е нормално през 1-2 мнения да чета някое започващо с "тъпако; глупак; келеш; идиот" и други тем подобни...
Да виждаш някаде псувни ?!
Е псувни все още няма....ама нещата са близо....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.