Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 08 ное 2011 20:10

dsadsadasdasdasd написа:24 гола за 1 сезон не са малко? явно имаш специялно отношение към него.

Нападател вкарал 24 гола преди 4-5 години, /забравяш, че 10 са в УЕФА/ не мога да го нарека класен. Нападател с едно единствено избухване през цялата си 10 годишна кариера. Не мерси, не го харесах като се накъсваха да го величаят какъв голям нападател е, не го харесвам и сега. А и е на 28 вече.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 ное 2011 20:34

кавани е ясен,ама там не ни мърдат едни 40 млн.евро...нали говорехте за някой,дето хем не е скъп и хем е мушкач? аз пък се сещам за някои малко по-възрастни-раул,клозе и форлан.само дето последните двама смениха отборите си това лято...за да вземем голям нападател,трябва да се бръкнем бая дълбоко...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 ное 2011 20:36

suareshampion написа:
dsadsadasdasdasd написа:Има и още много други Кардосо, тоя от Билбао Юриенте, може и за Аймар да се пробват, той не е нападател но е много добър, Гомис, Жиняк се играчи не в чак толкова големи отбори :)

абе ти верно си доста заблудено момче..как може само куци коне да харесваш бе :) погребняк,плитката,жиняк,гомис ..ако толкова са ти симпатични си ги земи у вас :) ама тука говорим за футболни качества ..все пак става въпрос за Ливърпул не за сток сити...а и още нещо ..я виж кой отново обра наградите за месеца ..пък и за почти всички мачове на Ливърпул за МОТМ:) сигурно вече момчето няма място на секцията в тях от награди :)

то и това не е много похвално между другото - да сме "one man show", защото липсата на конкуренция не води до нищо добро и аз предпочитам всеки месец да е различен призьора, че да не вземе Луис да реши, че дори и да не се напряга, пак ще му е в кърпа вързана

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 21:23

venomcho написа:
suareshampion написа:
dsadsadasdasdasd написа:Има и още много други Кардосо, тоя от Билбао Юриенте, може и за Аймар да се пробват, той не е нападател но е много добър, Гомис, Жиняк се играчи не в чак толкова големи отбори :)

абе ти верно си доста заблудено момче..как може само куци коне да харесваш бе :) погребняк,плитката,жиняк,гомис ..ако толкова са ти симпатични си ги земи у вас :) ама тука говорим за футболни качества ..все пак става въпрос за Ливърпул не за сток сити...а и още нещо ..я виж кой отново обра наградите за месеца ..пък и за почти всички мачове на Ливърпул за МОТМ:) сигурно вече момчето няма място на секцията в тях от награди :)

то и това не е много похвално между другото - да сме "one man show", защото липсата на конкуренция не води до нищо добро и аз предпочитам всеки месец да е различен призьора, че да не вземе Луис да реши, че дори и да не се напряга, пак ще му е в кърпа вързана

Да ти кажа честно по принцип голаджиите не са най-подвижните играчи. и това най-малко аз трябва да ти го обяснявам Диего Милито да не е техника Лука Тони да не е техника може би играхима доло горе е техничен Индзаги ина 40 пак вкарва ко кат е "куц кон" ти явно искаш само смешни играчи които да са технични и да играят за себе си.
Ван Перси да не да е техничен? Явно не си чувал за думата таран. Ти може би си мислиш че Меси и Роналдно също са гол майстори а това не е така! особено за Меси нищо че има 100 гола за 1 сезон това отново не означава че си гол майстор след като имаш и толкова много пропуски. Eми като има глупаци които да гласуват винаги за него не зависимо какво прави на терена тай ще е :)

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 08 ное 2011 22:34

dsadsadasdasdasd написа:Да ти кажа честно по принцип голаджиите не са най-подвижните играчи. и това най-малко аз трябва да ти го обяснявам Диего Милито да не е техника Лука Тони да не е техника може би играхима доло горе е техничен Индзаги ина 40 пак вкарва ко кат е "куц кон" ти явно искаш само смешни играчи които да са технични и да играят за себе си.
Ван Перси да не да е техничен? Явно не си чувал за думата таран. Ти може би си мислиш че Меси и Роналдно също са гол майстори а това не е така! особено за Меси нищо че има 100 гола за 1 сезон това отново не означава че си гол майстор след като имаш и толкова много пропуски. Eми като има глупаци които да гласуват винаги за него не зависимо какво прави на терена тай ще е :)

Уникален :lol: :lol: :lol: Аз пък що ли си мисля, че голмайстор е футболист, който умее да вкарва голове, а не робот, който не го прави, но играе като централен нападател? Пич, да си голмайстор е признание, а не позиция на терена.И да ти кажа - Меси е много по-ефективен пред гола от твоя любимец Керъл, който би ли ми казал какъв процент от положенията си този сезон е реализирал?
А за Суарес пак ти казвам - мачът срещу Суонзи беше първият, в който играта му не спореше толкова много, не правеше защитата на съперника смешна, не му се откриха 10 чисти положения, от които да пропусне 9 и - о, чудо! - не вкарахме.Изводите си ги прави сам.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 22:37

JalkiSte написа:
dsadsadasdasdasd написа:Да ти кажа честно по принцип голаджиите не са най-подвижните играчи. и това най-малко аз трябва да ти го обяснявам Диего Милито да не е техника Лука Тони да не е техника може би играхима доло горе е техничен Индзаги ина 40 пак вкарва ко кат е "куц кон" ти явно искаш само смешни играчи които да са технични и да играят за себе си.

Уникален :lol: :lol: :lol: Аз пък що ли си мисля, че голмайстор е футболист, който умее да вкарва голове, а не робот, който не го прави, но играе като централен нападател? Пич, да си голмайстор е признание, а не позиция на терена.И да ти кажа - Меси е много по-ефективен пред гола от твоя любимец Керъл, който би ли ми казал какъв процент от положенията си този сезон е реализирал?
А за Суарес пак ти казвам - мачът срещу Суонзи беше първият, в който играта му не спореше толкова много, не правеше защитата на съперника смешна, не му се откриха 10 чисти положения, от които да пропусне 9 и - о, чудо! - не вкарахме.Изводите си ги прави сам.

Би ли ми ми казал коклко чисти полужения има Керъл ?
Колко меси меси е един от най-често пропускщите играчи може би си му гледал само връзващите мачове ! Не ми се спори за глупусти ви казах и нямам намерение. Това говоря всички изредени от мене по горе са голмайстори играчи които вкарват с лекота и играчи които се нуждаят от 1 шанс в мача и вкарват гол нито меси нито роналдо нито суарез са тикива играчи не ми се говори ви казах.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 ное 2011 22:37

все по малко останаха мушкачите във съвременния футбол...някои играят за големи отбори и са непродаваеми,някои играят за средняшки отбори,които им искат маса пари,а трети играят за слабички отбори,но те не са за Ливърпул...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 ное 2011 22:38

venomcho написа:
suareshampion написа:

така като го гледаш изглежда ли ти на човек ,който няма да се напряга в някой мач ? в 80 мин като го изкарат и се сърди,смятай за какво става въпрос :) голям футболист е ,но няма с кой да играе ..нека сложат до него тевес и азар и няма кой да го спре :) а ако добавим и другия ми любимец йозил направо пускайте "we are the championes" :)
Последна промяна от suareshampion на 08 ное 2011 22:42, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 ное 2011 22:40

йозил го изтървахме,реал го взеха за 15 млн.евро...а шахин за 10 млн.евро...а ние? ние взехме хендерсън за 16млн.паунда! после се чудим,що нямаме успехи...

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 08 ное 2011 22:41

Гол майстора не играе за мача той играе за 1 единствено положение в него и получили го вкарва това е!

Върни се в “Ливърпул”