ihtiandar написа:То ако е ПРОКОПСАН ще е добре, да не НЕ такъв...
Хаха, от телефона съм и автокоректа се е включил, исках да напиша "пропилян", защото към момента нещата стремглаво отиват натам.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ihtiandar написа:То ако е ПРОКОПСАН ще е добре, да не НЕ такъв...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Не привлечем ли нов полузащитник до края на прозореца, тоя сезон го пишете бЕгал. Ужасни сме просто, честно казано не мисля, че ако съм на мястото на Хендо или Мили ще се справя по-зле от тях. Ударихме дъното с тази халфова линия, несериозно е клуб като Ливърпул при две, три контузии да колабира така и последствията да са прокопсан, цял един СЕЗОН. Абсурдно е просто и трябва да бъдат взети спешни мерки през тази седмица. Нещо трябва да се направи просто и отговорния за това да се вземе в ръце.
Liverpool_EC написа:KOPScousers написа:Не привлечем ли нов полузащитник до края на прозореца, тоя сезон го пишете бЕгал. Ужасни сме просто, честно казано не мисля, че ако съм на мястото на Хендо или Мили ще се справя по-зле от тях. Ударихме дъното с тази халфова линия, несериозно е клуб като Ливърпул при две, три контузии да колабира така и последствията да са прокопсан, цял един СЕЗОН. Абсурдно е просто и трябва да бъдат взети спешни мерки през тази седмица. Нещо трябва да се направи просто и отговорния за това да се вземе в ръце.
Че то това винаги си е било така, с по един сериозен трансфер на година и покрай него някакви келеши и баластра за пълнеж да се имитира дейност. За последните 4 г имаш един Тиаго, показалите достатъчно Жота и Диаз + големите надежди Конате и Нунез, на които тепърва ще се чака. И от там нататък глей само за кво иде реч- Костас Цимикас, Харви Елиът, Сеп Ван ден Берг, Кайде Гордън, Такуми Минамино, Бен Дейвис, Фабио Карвальо, Калвин Рамзи...Кой освен роднините им ги беше чувал тия, а пристигат в Ливърпул и се чака да направят разликата в борбата за титлата със Сити.
Днес пак взеха да въртят онова култово видео от 2016: 77 паунда да ги гледам тия? Джеймс Милнър...ти са ебаваш... Джордан Хендерсън ти е капитан...ходи са таковай ХАХАХАХАХАХАХ
Човешкият ресурс, дет вика един шегаджия във форума, осигурен на Клоп за 4 години.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Liverpool_EC написа:KOPScousers написа:Не привлечем ли нов полузащитник до края на прозореца, тоя сезон го пишете бЕгал. Ужасни сме просто, честно казано не мисля, че ако съм на мястото на Хендо или Мили ще се справя по-зле от тях. Ударихме дъното с тази халфова линия, несериозно е клуб като Ливърпул при две, три контузии да колабира така и последствията да са прокопсан, цял един СЕЗОН. Абсурдно е просто и трябва да бъдат взети спешни мерки през тази седмица. Нещо трябва да се направи просто и отговорния за това да се вземе в ръце.
Че то това винаги си е било така, с по един сериозен трансфер на година и покрай него някакви келеши и баластра за пълнеж да се имитира дейност. За последните 4 г имаш един Тиаго, показалите достатъчно Жота и Диаз + големите надежди Конате и Нунез, на които тепърва ще се чака. И от там нататък глей само за кво иде реч- Костас Цимикас, Харви Елиът, Сеп Ван ден Берг, Кайде Гордън, Такуми Минамино, Бен Дейвис, Фабио Карвальо, Калвин Рамзи...Кой освен роднините им ги беше чувал тия, а пристигат в Ливърпул и се чака да направят разликата в борбата за титлата със Сити.
Днес пак взеха да въртят онова култово видео от 2016: 77 паунда да ги гледам тия? Джеймс Милнър...ти са ебаваш... [color=#FF0000]Джордан Хендерсън ти е капитан[/color]...ходи са таковай ХАХАХАХАХАХАХ
Човешкият ресурс, дет вика един шегаджия във форума, осигурен на Клоп за 4 години.

KOPScousers написа:И аз четох за Паредес, ама предвид възрастта му не ми се вярва. Има слухове и за интерес на Дортмунд към Кейта. Да им го даваме с още 80 млн. за Белингам и да се свършва. Иначе Тилеманс за 25 млн. е супер опция, ама времето си върви, драсканици колкото щеш, а накрая ще си останем с халфова линия Хендо, Мили, Харви през 2022-ра. Ужас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост