Liverpool_EC написа:Комбинацията американец-милиони-джентълмен я има само във фантастичните филми :)))) Остане ли свободен и работата е я камилата, я камиларя. Плащат, докато все още имат някаква договорка с Фулъм за да не го изтърват лятото нанякъде. За Диаз джентълменски ли платиха или се задействаха за да не го изпуснат в Тотнъм или Уест Хям? Същият е принципа и сега. Я кажи това лапе, като е било цел и американците са джентълмени, защо не го подписахме 2 дена по-рано, а не в последния час, че да има време за факса с документите :))))
Това за "джентълменската договорка" го четох в някоя статия, май беше от нашумелия в последно време Фабрицио Романо, който пръв пусна информацията, че трансферът е завършен между другото. Аз не съм му от най-големите фенове така или иначе, принципно не чува много петлите, що се отнася до Ливърпул, а и като цяло работата по трансферите в клуба се върши доста по-секретно след фиаското с Ван Дайк от лято 2017. Не случайно в последните години имахме няколко трансфера ала Жота, за които се разбра в медиите буквално часове преди подписването на договора.
Иначе по темата за Карвальо - може и да си прав. Не мога да цитирам точните клубове, но през януари се говореше, че доста голям брой от топ отборите на континента го следят и искат да го привлекат. Пък и аз мисля, че договорката за тая цена е постигната още тогава и това е причината парите да се платят, а младокът да подпише с нас по никое време. Според информациите всичко вече е готово и подписано, а трансферът ще бъде официално обявен през следващия месец, докато трансферният прозорец отваря чак през юли, ако не се лъжа.