kircho_baretata написа:И за мен този спор започна да става леко безмислен, но все пак...
Тази реплика "реване за трансфери", която се използва тук спрямо някои хора е меко казано смешна. Никой не реве, но има хора, които се надяват на трансфери, защото следят Ливърпул и ВЛ и са наясно, че почваме да издишаме спрямо конкурентите. Това е.
Няма защо да зариваме главите в пясъка с Ориги, Шакири и Харви няма как да станем шампиони. Ние и Сити имаме най-добрите 11-ки, но резервите играят огромна роля във съвременния футбол. Точно там и Сити и Челси ни превъзхождат.
Аз лично не рева, но се дразня на едно нещо - Ориги и Шакири имат общо 10-на мача във ВЛ за два сезона. Защо не се продадат на занижена цена и вместо да заемат място да се купят двама нови, за по 15 млн да речем. Отговора е прост - за пари. Искаме им по 20 млн, а те реално струват по 7-8 или малко повече, но заради тях вече 4 прозореца не можем да освободим място за нови.
Похвално е, че поддържаме твърда трансферна политика, но от това страдат спортните резултати. Те са дали каквото са дали на отбора и аз не го отричам, но когато не вървят нещата не е нужно да се чака две години за да замениш някой.
Тука се изтъква, че имало цял екип дето ги мислел тия неща само, че с две контузии миналата година и на целия тоя екип му лъсна голия гъз, та затова се "реве" чат чат.
Точно това е, на всеки му е ясно че трябва да продадем за да купим, ама сега пък искат и да ги продават на печалба. А какво точно са направили Шакири и Ориги последните 2 години, че да им се вдигне цената? По-млади ли станаха, много голове ли вкарваха или треньора много разчиташе на тях ? И един нов е достатъчен на тяхно място, ама вместо да са ги разкарали и да са дали парите на Клоп и Едуардс за нов, който да си почне подготовката с отбора и да свиква полека-лека със всичко в отбора, охлювите ще се пазарят до 32 август. Видяхме го доказания Тиаго, че му трябваха 2,3 месеца докато влезе в час с английското. Първите два месеца само жълти картони си вадеше... Колкото и на Уилсън и Груич сега им взеха повече отколкото им предлагаха миналата година, толкова и на тези двамата. Все едно, като им вземат по 2 млн повече на Шакири и Ориги и ще купят някой за 60 млн, бавнярите от Бостън...И двамата имат качества, ама ги мързи, а Клоп на такива играчи не разчита. Ще ги влачат до последно, тъкмо ще имат извинение, че не е имало време за нов и ей ги пак на 20+ от селекцията бостънските тарикати...Всичко в този отбор се случва с мисълта да не се набутат собствениците. От там нататък каквото ще да става-даже и някой от Престън да домъкнеш, винаги ще има поне 3-ма фена, които да са щастливи и мислещи позитивно. Най ме кефи, как винаги си намират причина да НЕ СЕ подсилим с нов играч, само и само да не се похарчат пари...Нереално е колко са им се промили мозъците на въпросните няколко фена, откакто сме под американско ръководство.